Nieuwsarchief

Laatste nieuws

13/7

Indeling met veel derby's voor S.E.S. 1

De KNVB heeft de nieuwe competitieindelingen bekend gemaakt. Voor S.E.S. 1 betekent dit een mooie indeling vol met derby's. Een seizoen om naar uit te zien dus voor zowel voetballers als supporters. Hieronder de gehele indeli... Lees meer »

 
10/7

VRIJWILLIGERS GEZOCHT

Wij zoeken voor aankomend seizoen kantinepersoneel voor de zaterdag en zondag wedstrijden. Samen in een team van gemotiveerde vrijwilligers onze gasten, spelers en leden voorzien van een hapje en drankje! Je kunt je opgeven ... Lees meer »

 
25/6

Herman Sommers vrijwilliger van het jaar

Tijdens het 50-jarig jubileum van de SES-veteranenafdeling op zaterdag 9 juni werd Herman Sommers gehuldigd als vrijwilliger van het jaar. Elk jaar wordt een lid van SES in de bloemetjes gezet, ontvangt een oorkonde en een b... Lees meer »

 
14/6

Wo. 20 juni 17.00 uur Kennismakingsevent kinderen t/m groep 4

... Lees meer »

 
13/6

Jeugdkampioenendag 2018

Op zondag 10 juni was de 42e jeugdkampioenendag van SES op sportpark “DE KOGELBERG” . Onder prachtige weersomstandigheden werd door ruim 80 jeugdspelers en speelsters gestreden om de titel sportman/sportvrouw 2018... Lees meer »

 
13/6

16 juni a.s. 10e editie 7x7 Gezelligheidstoernooi

Op zaterdag 16 juni is het weer zover! Het inmiddels traditionele gezelligheidstoernooi staat voor de tiende keer op het programma!    Programma 08:30 uur Sportpark open09:30 uur Aanvang toernooi+/- 18:30 uu... Lees meer »

 
13/6

Indeling jeugd 2018 - 2019 ( meiden )

De indeling voor de meiden afdeling is nu ook klaar:Indeling meiden 2018 / 2019 Mocht u vragen hebben, dan kunt u deze bij Frank Burgers ( contactpersoon tc ) stellen.... Lees meer »

 
2/6

Indeling jeugd 2018-2019

Na overleg met technische commissie, jeugdcommissie en alle leiders en trainers is dit de indeling van de jeugd voor het seizoen 2018/2019: Indeling jeugd 2018 - 2019 (excel bestand) De afdeling jongens is klaar, op enkele ... Lees meer »

 
 

S.E.S. neemt afscheid van hoofdtrainer Claus Foederer

Op zaterdag 30 mei heeft S.E.S. na 5 mooie jaren afscheid genomen van haar hooftrainer Claus Foederer. Om Claus te bedanken had de selectie een afscheidswedstrijd georganiseerd tussen de huidige S.E.S.-selectie en de Claus-All Stars. Een team bestaande uit spelers die niet meer in de selectie voetballen, eerder wel onder Claus gevoetbald hadden in de Langenboomse voetbalselectie. Uiteraard maakte Claus deel uit van de Claus-All Stars. Na een wat eenzijdige wedstrijd won de huidige selectie met duidelijk verschil van de All Stars. Maar niet voordat Claus de S.E.S. 1 keeper kansloos liet middels een benutte penalty. Aan het einde van de westrijd volgde een publiekswissel voor Claus, maar niet voordat hij zijn blauw-witgekleurde aanvoerdersband symbolisch overgedragen had aan zijn All Starsteam.

Na de wedstrijd werd in een volle kantine verder afscheid genomen met muziek van oude bekende Robert Sand en Gerrit van Bommel op zijn accordeon. Vele leden en supporters hadden de moeite genomen om afscheid te komen nemen. Veel kans om muziek te maken kregen de muzikanten lange tijd niet, want de ene na de andere S.E.S.-vertegenwoordiger nam het woord om afscheid te nemen van Claus en Silvia. Dit tekent ook de betrokkenheid van Claus bij het wel en wee van de hele club in al haar geledingen. Zo kwam uiteraard de voorzitter voorbij, maar ook vertegenwoordigers van de veteranen, de dames, de technische commissie en de hoofdsponsor. Hier en daar werd nog een sneer uitgedeeld richting Claus vanwege zijn overstap naar onze aartsrivaal. Uiteraard liet ook de selectie zich niet onbetuigd en met een hilarische compilatievideo, waarin alle selectieleden een rol vertolkten, werd teruggekeken op de afgelopen jaren S.E.S.-selectie en Claus. Een aantal selectieleden kwam in de video terug in treffende persiflages van 'Claus'. Knap om een volle kantine, op vele lachsalvo's na, muisstil te houden. Een prachtig kado werd overhandigd; een houten bank in deAfscheid Claus vorm van een kruiwagen, waarop Claus en Silvia nog vaak terug kunnen kijken en mijmeren naar die goeie ouwe tijd.

Nadat van de gelegenheid gebruik gemaakt was een aantal anderen in het zonnetje te zetten, die afscheid namen van de selectie, was uiteindelijk het woord aan Claus zelf. In een emotionele speech werd door hem teruggekeken op  'de 5 mooiste jaren van zijn leven'.

Toen was het weer de beurt aan Robert Sand om weer een nootje te zingen en was het nog lang gezellig.

 

  

 

 

 

 

Agenda
Momenteel geen agenda items.

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux