Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

S.E.S. neemt afscheid van hoofdtrainer Claus Foederer

Op zaterdag 30 mei heeft S.E.S. na 5 mooie jaren afscheid genomen van haar hooftrainer Claus Foederer. Om Claus te bedanken had de selectie een afscheidswedstrijd georganiseerd tussen de huidige S.E.S.-selectie en de Claus-All Stars. Een team bestaande uit spelers die niet meer in de selectie voetballen, eerder wel onder Claus gevoetbald hadden in de Langenboomse voetbalselectie. Uiteraard maakte Claus deel uit van de Claus-All Stars. Na een wat eenzijdige wedstrijd won de huidige selectie met duidelijk verschil van de All Stars. Maar niet voordat Claus de S.E.S. 1 keeper kansloos liet middels een benutte penalty. Aan het einde van de westrijd volgde een publiekswissel voor Claus, maar niet voordat hij zijn blauw-witgekleurde aanvoerdersband symbolisch overgedragen had aan zijn All Starsteam.

Na de wedstrijd werd in een volle kantine verder afscheid genomen met muziek van oude bekende Robert Sand en Gerrit van Bommel op zijn accordeon. Vele leden en supporters hadden de moeite genomen om afscheid te komen nemen. Veel kans om muziek te maken kregen de muzikanten lange tijd niet, want de ene na de andere S.E.S.-vertegenwoordiger nam het woord om afscheid te nemen van Claus en Silvia. Dit tekent ook de betrokkenheid van Claus bij het wel en wee van de hele club in al haar geledingen. Zo kwam uiteraard de voorzitter voorbij, maar ook vertegenwoordigers van de veteranen, de dames, de technische commissie en de hoofdsponsor. Hier en daar werd nog een sneer uitgedeeld richting Claus vanwege zijn overstap naar onze aartsrivaal. Uiteraard liet ook de selectie zich niet onbetuigd en met een hilarische compilatievideo, waarin alle selectieleden een rol vertolkten, werd teruggekeken op de afgelopen jaren S.E.S.-selectie en Claus. Een aantal selectieleden kwam in de video terug in treffende persiflages van 'Claus'. Knap om een volle kantine, op vele lachsalvo's na, muisstil te houden. Een prachtig kado werd overhandigd; een houten bank in deAfscheid Claus vorm van een kruiwagen, waarop Claus en Silvia nog vaak terug kunnen kijken en mijmeren naar die goeie ouwe tijd.

Nadat van de gelegenheid gebruik gemaakt was een aantal anderen in het zonnetje te zetten, die afscheid namen van de selectie, was uiteindelijk het woord aan Claus zelf. In een emotionele speech werd door hem teruggekeken op  'de 5 mooiste jaren van zijn leven'.

Toen was het weer de beurt aan Robert Sand om weer een nootje te zingen en was het nog lang gezellig.

 

  

 

 

 

 

Zondag 21/01 om 12.00


UDI 2 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux