Nieuwsarchief

Laatste nieuws

22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
26/3

6 mei Nieuwe datum Derby en Millse mittag

Update: de KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 18 maa... Lees meer »

 
 

S.E.S. neemt afscheid van hoofdtrainer Claus Foederer

Op zaterdag 30 mei heeft S.E.S. na 5 mooie jaren afscheid genomen van haar hooftrainer Claus Foederer. Om Claus te bedanken had de selectie een afscheidswedstrijd georganiseerd tussen de huidige S.E.S.-selectie en de Claus-All Stars. Een team bestaande uit spelers die niet meer in de selectie voetballen, eerder wel onder Claus gevoetbald hadden in de Langenboomse voetbalselectie. Uiteraard maakte Claus deel uit van de Claus-All Stars. Na een wat eenzijdige wedstrijd won de huidige selectie met duidelijk verschil van de All Stars. Maar niet voordat Claus de S.E.S. 1 keeper kansloos liet middels een benutte penalty. Aan het einde van de westrijd volgde een publiekswissel voor Claus, maar niet voordat hij zijn blauw-witgekleurde aanvoerdersband symbolisch overgedragen had aan zijn All Starsteam.

Na de wedstrijd werd in een volle kantine verder afscheid genomen met muziek van oude bekende Robert Sand en Gerrit van Bommel op zijn accordeon. Vele leden en supporters hadden de moeite genomen om afscheid te komen nemen. Veel kans om muziek te maken kregen de muzikanten lange tijd niet, want de ene na de andere S.E.S.-vertegenwoordiger nam het woord om afscheid te nemen van Claus en Silvia. Dit tekent ook de betrokkenheid van Claus bij het wel en wee van de hele club in al haar geledingen. Zo kwam uiteraard de voorzitter voorbij, maar ook vertegenwoordigers van de veteranen, de dames, de technische commissie en de hoofdsponsor. Hier en daar werd nog een sneer uitgedeeld richting Claus vanwege zijn overstap naar onze aartsrivaal. Uiteraard liet ook de selectie zich niet onbetuigd en met een hilarische compilatievideo, waarin alle selectieleden een rol vertolkten, werd teruggekeken op de afgelopen jaren S.E.S.-selectie en Claus. Een aantal selectieleden kwam in de video terug in treffende persiflages van 'Claus'. Knap om een volle kantine, op vele lachsalvo's na, muisstil te houden. Een prachtig kado werd overhandigd; een houten bank in deAfscheid Claus vorm van een kruiwagen, waarop Claus en Silvia nog vaak terug kunnen kijken en mijmeren naar die goeie ouwe tijd.

Nadat van de gelegenheid gebruik gemaakt was een aantal anderen in het zonnetje te zetten, die afscheid namen van de selectie, was uiteindelijk het woord aan Claus zelf. In een emotionele speech werd door hem teruggekeken op  'de 5 mooiste jaren van zijn leven'.

Toen was het weer de beurt aan Robert Sand om weer een nootje te zingen en was het nog lang gezellig.

 

  

 

 

 

 

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Agenda
20/5 zoAfsluitingsfeest
10/6 zoJeugdkampioenendag
22/6 vrF-jes kamp

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux