Nieuwsarchief

Laatste nieuws

23/4

6 mei SES - Juliana en Millse mittag

De KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 6 mei a.s. wed... Lees meer »

 
22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
 

Vrijwilligers gezocht voor wederdienst!

Zoals jullie weten gebeurt het regelmatig, dat er bij activiteiten van SES  personeel van andere verenigingen achter de bar staat.  

Wij, als activiteitencommissie, ervaren dit als zeer positief, omdat we anders leden/vrijwilligers van S.E.S. moeten vragen of ze dan op zo`n feestelijke avond achter de bar willen staan. Terwijl we dan liever zien dat alle leden gewoon dan het feestje zelf mee kunnen maken!  

Daarom zijn we zo blij met de andere verenigingen die dit voor ons willen oppakken! Maar daar tegenover staat natuurlijk dat wij als vereniging af en toe iets moeten terug doen bij die betreffende vereniging!  

En aangezien, dat aankomende september, weer 'Wilbertoord pakt uut' op de planning staat, ga ik nu jullie vragen of jullie tijd en zin hebben om die wederdienst te leveren! Twee  jaar geleden zijn wij met een aantal vrijwilligers geweest en hebben we genoten van het sfeertje en zijn niets tekort gekomen! Ook dit jaar hebben zich al een aantal S.E.S.-leden gemeld, maar nog niet voldoende.  

Dus heb jij zin en tijd om op ZONDAG 13 SEPTEMBER mee helpen, stuur dan even een mail met je gegevens en welk dagdeel je beschikbaar bent naar: wiljan1001@hotmail.com 

Je hebt de volgende mogelijkheden om te komen helpen:

-          Ochtend (10:30 t/m 14:15)

-          Middag (14:15 t/m 18:00)

-          De hele dag (10:30 t/m 18:00)  

We hopen dat jullie hier massaal positief op reageren. Zodat we de Peeltuffers ook kunnen helpen zoals zij ons ook helpen en we in de toekomst ook verzekerd blijven van hun hulp bij onze evenementen! 

 

Groeten namens de activiteitencommissie, 

Wiljan de Klein

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux