Nieuwsarchief

Laatste nieuws

19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
26/3

6 mei Nieuwe datum Derby en Millse mittag

Update: de KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 18 maa... Lees meer »

 
25/3

SES wordt verrast op Cuijkse kunstgras

In een doelpuntrijke uitwedstrijd laat de Langenboomse formatie zich verrassen door thuisclub SIOL. SIOL speelt fysiek doch technisch en weet zo binnen een half uur op 3-0 te komen. SES lijkt zich heel even te herpakken, maar... Lees meer »

 
 

Uitzwaaiwedstrijd: Nederlands CP Team O19 - SES A1

Op deze mooie met zon overgoten zaterdag middag stond er een bijzondere wedstrijd op het programma.

De kanjers van SES hoofdtrainer Rene Jurrius, die ook bondscoach is van het CP team -19 speelde hun laatste wedstrijd tegen SES A1 alvorens zij 6 Augustus vertrekken naar het WK in Engeland.

Voor de spelers van SES is dit de aftrap van een voorbereiding met heel veel oefenwedstrijden onder leiding van een nieuwe trainer.

Waar het WK gespeeld gaat worden op gras werd er op verzoek van de KNVB uitgeweken naar het naast gelegen sportcomplex van Germania te Groesbeek.

Als heuse gladiatoren betraden de spelers van beide teams het veld, werden er vaantjes uitgewisseld en stond dit unieke duel op het punt van beginnen.

De wedstrijd:

Na een aftastend begin en wat kleine mogelijkheden over en weer is het balbezit voor beide teams veelal van korte duur.

De spanning zat er goed op en het duurde tot aan 7 minuten voor rust voordat er voor het eerst gescoord werd.

Deze eer kan worden toe bedeeld aan Thomas Nooijen die met een bekeken schuiver de 0-1 op het scorebord zet.

Amper 2 minuten later is het Harm Verberk die na een goede loopactie vrij staat bij de 2de paal en beheerst de 0-2 binnen schiet.

Het Nederlandse team ging niet bij de pakken neer zitten en zocht moedig de aanval wat resulteerde in een knap doelpunt gemaakt door Gerard.

Uit de daarop volgende aftrap is het Harm met zijn 2de van de middag die de ruststand bepaald op 1-3.

In de 2de helft is het spelbeeld niet veel anders en is het weer wachten tot de laatste paar minuten voordat er gescoord word.

Na een vlotte aanval is het Jordi Verstegen die de 1-4 maakt en niet veel later doet ook Roy van Melis nog een duit in het zakje met een bekeken vrije trap.

De laatste goal van de wedstrijd is ook gelijk de mooiste die op naam komt van wederom Jordi.

Na een knappe individuele actie bepaald hij de eindstand op een vertekende 1-6 overwinning voor SES A1.

Tot slot;

Een diep respect voor alle kanjers van het CP team,

Was getekend, Brian Hendriks

 

DSCF8777.JPG

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Agenda
20/5 zoAfsluitingsfeest
10/6 zoJeugdkampioenendag
22/6 vrF-jes kamp

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux