Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

Uitzwaaiwedstrijd: Nederlands CP Team O19 - SES A1

Op deze mooie met zon overgoten zaterdag middag stond er een bijzondere wedstrijd op het programma.

De kanjers van SES hoofdtrainer Rene Jurrius, die ook bondscoach is van het CP team -19 speelde hun laatste wedstrijd tegen SES A1 alvorens zij 6 Augustus vertrekken naar het WK in Engeland.

Voor de spelers van SES is dit de aftrap van een voorbereiding met heel veel oefenwedstrijden onder leiding van een nieuwe trainer.

Waar het WK gespeeld gaat worden op gras werd er op verzoek van de KNVB uitgeweken naar het naast gelegen sportcomplex van Germania te Groesbeek.

Als heuse gladiatoren betraden de spelers van beide teams het veld, werden er vaantjes uitgewisseld en stond dit unieke duel op het punt van beginnen.

De wedstrijd:

Na een aftastend begin en wat kleine mogelijkheden over en weer is het balbezit voor beide teams veelal van korte duur.

De spanning zat er goed op en het duurde tot aan 7 minuten voor rust voordat er voor het eerst gescoord werd.

Deze eer kan worden toe bedeeld aan Thomas Nooijen die met een bekeken schuiver de 0-1 op het scorebord zet.

Amper 2 minuten later is het Harm Verberk die na een goede loopactie vrij staat bij de 2de paal en beheerst de 0-2 binnen schiet.

Het Nederlandse team ging niet bij de pakken neer zitten en zocht moedig de aanval wat resulteerde in een knap doelpunt gemaakt door Gerard.

Uit de daarop volgende aftrap is het Harm met zijn 2de van de middag die de ruststand bepaald op 1-3.

In de 2de helft is het spelbeeld niet veel anders en is het weer wachten tot de laatste paar minuten voordat er gescoord word.

Na een vlotte aanval is het Jordi Verstegen die de 1-4 maakt en niet veel later doet ook Roy van Melis nog een duit in het zakje met een bekeken vrije trap.

De laatste goal van de wedstrijd is ook gelijk de mooiste die op naam komt van wederom Jordi.

Na een knappe individuele actie bepaald hij de eindstand op een vertekende 1-6 overwinning voor SES A1.

Tot slot;

Een diep respect voor alle kanjers van het CP team,

Was getekend, Brian Hendriks

 

DSCF8777.JPG

Zondag 28/01 om 14:30


V.V. Achates 1 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux