Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

Wie is de voetbalexpert van SES?

Elke weekend gaat het er in de kantine weer over. Het betaalde voetbal. En wat kan die iedereen toch lekker dan zijn eigen mening hebben over de aankopen, wedstrijden en beslissingen van het arbitrale trio! Iedereen vind dan zijn mening en visie dan ook wel het beste!

Maar nou is mijn vraag: Wie van ons clubje S.E.S. is de voetbalkenner bij uitstek! Wie is degene die echte voetbalintelligentie bezit? Daarom nodig ik jullie allemaal uit om mee te doen met dit spel! Hoe meer mensen er aan mee doen, hoe leuker het word. En met meer deelnemers kunnen we misschien ook wel wat meer leuke kleine prijsjes beschikbaar stellen voor de echte kenners!

Ben jij de enige echte voetbalkenner bij S.E.S. Langenboom?? En iedereen die iets met S.E.S. heeft mag hier aan deelnemen!! Spelers, begeleiding, jeugd, senioren, dames, supporters of vrijwilligers. Iedereen!! Ik heb namelijk een TopCoach-poule op Scorito.com georganiseerd, en wil je daar ook voor uitnodigen! Het spel werkt eenvoudig:

- Je krijgt een budget om 18 spelers te kopen uit de Eredivisie
- Maximaal 4 spelers per club
- De eerste 4 speelrondes zijn warming-up
- Je neemt de punten uit de beste speelronde binnen de proefperiode mee naar het echte spel
- Vanaf speelronde 5 (zaterdag 12 september om 18:30 uur) start het spel echt
- Kies je favoriete formatie en stel je beste spelers op
- Kies een teamcaptain die dubbele punten voor je scoort
- Het spel loopt door tot aan het einde van het seizoen

Klik op de link hieronder om ook mee te doen!

Groeten, Wiljan de Klein

Klik op onderstaande link om deel te nemen: http://www.scorito.com/topcoach/topcoach1516/ses-langenboom

Organisator: Wiljan de Klein
Poulenaam: SES Langenboom

Ik zal regelmatig tussenstanden op www.seslangenboom.nl publiceren.

Zondag 21/01 om 12.00


UDI 2 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux