Nieuwsarchief

Laatste nieuws

22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
26/3

6 mei Nieuwe datum Derby en Millse mittag

Update: de KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 18 maa... Lees meer »

 
 

Wie is de voetbalexpert van SES?

Elke weekend gaat het er in de kantine weer over. Het betaalde voetbal. En wat kan die iedereen toch lekker dan zijn eigen mening hebben over de aankopen, wedstrijden en beslissingen van het arbitrale trio! Iedereen vind dan zijn mening en visie dan ook wel het beste!

Maar nou is mijn vraag: Wie van ons clubje S.E.S. is de voetbalkenner bij uitstek! Wie is degene die echte voetbalintelligentie bezit? Daarom nodig ik jullie allemaal uit om mee te doen met dit spel! Hoe meer mensen er aan mee doen, hoe leuker het word. En met meer deelnemers kunnen we misschien ook wel wat meer leuke kleine prijsjes beschikbaar stellen voor de echte kenners!

Ben jij de enige echte voetbalkenner bij S.E.S. Langenboom?? En iedereen die iets met S.E.S. heeft mag hier aan deelnemen!! Spelers, begeleiding, jeugd, senioren, dames, supporters of vrijwilligers. Iedereen!! Ik heb namelijk een TopCoach-poule op Scorito.com georganiseerd, en wil je daar ook voor uitnodigen! Het spel werkt eenvoudig:

- Je krijgt een budget om 18 spelers te kopen uit de Eredivisie
- Maximaal 4 spelers per club
- De eerste 4 speelrondes zijn warming-up
- Je neemt de punten uit de beste speelronde binnen de proefperiode mee naar het echte spel
- Vanaf speelronde 5 (zaterdag 12 september om 18:30 uur) start het spel echt
- Kies je favoriete formatie en stel je beste spelers op
- Kies een teamcaptain die dubbele punten voor je scoort
- Het spel loopt door tot aan het einde van het seizoen

Klik op de link hieronder om ook mee te doen!

Groeten, Wiljan de Klein

Klik op onderstaande link om deel te nemen: http://www.scorito.com/topcoach/topcoach1516/ses-langenboom

Organisator: Wiljan de Klein
Poulenaam: SES Langenboom

Ik zal regelmatig tussenstanden op www.seslangenboom.nl publiceren.

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Agenda
20/5 zoAfsluitingsfeest
10/6 zoJeugdkampioenendag
22/6 vrF-jes kamp

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux