Nieuwsarchief

Laatste nieuws

22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
26/3

6 mei Nieuwe datum Derby en Millse mittag

Update: de KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 18 maa... Lees meer »

 
 

Nieuwe overeenkomst met Bento en Hummel (Wo. 2 sept. Bento bij S.E.S.)

RKVV SES LANGENBOOM Webshop 300 x 250 pixelsOnlangs hebben wij als voetbalvereniging een nieuwe sponsorovereenkomst via onze leverancier schoen- en sportshop Bento uit Schaijk afgesloten met teamwearspecialist Hummel, na vele jaren van prettige samenwerking.

Er is een overeenkomst gesloten met een looptijd van 3 jaar. Het partnerschap met Hummel wordt vormgegeven in samenwerking met Schoen- en Sportshop Bento Schaijk, die naast alle trainingsmaterialen en wedstrijdkleding ook de nieuwe kledinglijn aan SES gaat leveren. De overeenkomst is opgesteld volgens de nieuwste voorwaarden van Hummel.

Tenslotte wordt het voor SES en haar leden mogelijk om in een online omgeving bestellingen te plaatsen voor (wedstrijd)kleding en attributen in de SES-kleuren al dan niet voorzien van het SES-logo. Door de online omgeving kan SES een jaarlijkse sponsorbonus verdienen. De webshop is bereikbaar via http://clubs.deventrade.com/nl/rkvv-ses-langenboom/

Natuurlijk heeft schoen- en sportshop Bento ook de SES-kleding in de winkel hangen.

Natuurlijk komt Bento ook nog 2x per jaar met de kleding naar ons clubgebouw toe. En wel aanstaande Woensdag 2 september van 19.00 - 21.00 uur

Dus kom langs als je op zoek bent naar een trainingspak, voetbaltas, -broek, -sokken, regenjacks, sweaters enz.

Tevens Masita sokken verkoop maat 28 t/m 45   €5,- per paar!

Uw bestelling wordt binnen twee weken geleverd.

 

Sponsorcommissie S.E.S. Langenboom

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Agenda
20/5 zoAfsluitingsfeest
10/6 zoJeugdkampioenendag
22/6 vrF-jes kamp

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux