Nieuwsarchief

Laatste nieuws

23/4

6 mei SES - Juliana en Millse mittag

De KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 6 mei a.s. wed... Lees meer »

 
22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
 

SES in slotminuut naar eerste winst van het seizoen: 1-0

SES heeft een driepunter overgehouden aan het duel met naaste buur Estria. Pas in de allerlaatste minuut van de blessuretijd wist Tijn Cuppen een vrije trap van Tom Bens tegen de touwen te werken. Het was niet onverdiend, het veldspel van Langenboomse kant was behoorlijk, grote kansen bleven echter vrijwel de hele wedstrijd uit.

Het duel begon met een indrukwekkende minuut stilte voor de onlangs overleden erelid Jo Nuyen en vrijwilliger Jan Burgers. Het eerste half uur was het aftasten van beide ploegen. Het eerste wapenfeit kwam pas een kwartier voor rust van de voet van Gijs Bens. Een lage voorzet van Melvin van der Elzen werd door Bens een meter naast geschoten. Dit bleek de aanzet voor een levendig kwartier. Een schot van Tijn Cuppen rolde naast en een verraderlijk schot van Ron Ghijssen werd door Lars Paters ternauwernood tot corner verwerkt. Aan de andere kant kwam SES goed weg toen Coen Lourensen met een lobje Tijn Verstegen verschalkte, de bal verdween echter naast de paal.

Na de thee viel er wederom weinig te genieten voor de ruim 400 aanwezige toeschouwers. Een kopballetje van Melvin van de Elzen en een schot van Tijn Cuppen (rakelings naast) waren tot de enige wapenfeiten van SES. Aan de overzijde wist Tijn Verstegen een schot vanuit een corner net naast te tikken. Het duel leek op een doelpuntloze remise af te stevenen, maar daar dacht Tijn Cuppen dus anders over. Met een rake kopbal besliste hij ver in blessuretijd deze derby.

SES – Estria 1-0 (0-0)
1-0 ‘90+3 Tijn Cuppen
Scheidsrechter: Dhr. Bloemen
Toeschouwers: 400

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux