Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

SES in slotminuut naar eerste winst van het seizoen: 1-0

SES heeft een driepunter overgehouden aan het duel met naaste buur Estria. Pas in de allerlaatste minuut van de blessuretijd wist Tijn Cuppen een vrije trap van Tom Bens tegen de touwen te werken. Het was niet onverdiend, het veldspel van Langenboomse kant was behoorlijk, grote kansen bleven echter vrijwel de hele wedstrijd uit.

Het duel begon met een indrukwekkende minuut stilte voor de onlangs overleden erelid Jo Nuyen en vrijwilliger Jan Burgers. Het eerste half uur was het aftasten van beide ploegen. Het eerste wapenfeit kwam pas een kwartier voor rust van de voet van Gijs Bens. Een lage voorzet van Melvin van der Elzen werd door Bens een meter naast geschoten. Dit bleek de aanzet voor een levendig kwartier. Een schot van Tijn Cuppen rolde naast en een verraderlijk schot van Ron Ghijssen werd door Lars Paters ternauwernood tot corner verwerkt. Aan de andere kant kwam SES goed weg toen Coen Lourensen met een lobje Tijn Verstegen verschalkte, de bal verdween echter naast de paal.

Na de thee viel er wederom weinig te genieten voor de ruim 400 aanwezige toeschouwers. Een kopballetje van Melvin van de Elzen en een schot van Tijn Cuppen (rakelings naast) waren tot de enige wapenfeiten van SES. Aan de overzijde wist Tijn Verstegen een schot vanuit een corner net naast te tikken. Het duel leek op een doelpuntloze remise af te stevenen, maar daar dacht Tijn Cuppen dus anders over. Met een rake kopbal besliste hij ver in blessuretijd deze derby.

SES – Estria 1-0 (0-0)
1-0 ‘90+3 Tijn Cuppen
Scheidsrechter: Dhr. Bloemen
Toeschouwers: 400

Zondag 28/01 om 14:30


V.V. Achates 1 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux