Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

SES boekt zakelijke zege

Een kleine 150 toeschouwers zagen SES vanmiddag een groot veldoverwicht hebben in de ontmoeting met FC De Rakt uit Uden. Dit resulteerde echter niet in een doelpuntenfestijn. De Langenboomse formatie trof twee keer het net.

 

SES-speler Sebe van Huisseling leek direct na het fluitsignaal van scheidsrechter Habraken de toon te zetten voor een fantastische voetbalmiddag. Hij zette de aanval zelf op en kreeg de bal in het zestienmetergebied hoog terug. Zijn volley miste echter kracht en richting. In de minuten daarop volgend was SES de voetballende partij en wachtte FC De Rakt af. Pas na dik een half uur was daar het eerste schot op doel van de bezoekers. Een kwartier later konden de supporters eindelijk weer eens opveren, omdat Ron Ghijssen een strakke pass op Nick van de Hei gaf, voor wie een basisplaats rechts voorin was weggelegd. Hij dook op voor keeper Niall McColm, die zijn korte hoek niet goed afdekte. Van de Hei twijfelde niet, 1-0.

 

Tien minuten na rust stond Ghijssen weer aan de basis van een doelpunt. Zijn pass bereikte Melvin van de Elzen, de andere buitenspeler. Hij was eerder bij de bal dan McColm en vond de verre hoek met een stiftje. Nog steeds kwam FC De Rakt niet voor in het spel. Van Huisseling liet nogmaals zijn voetbalkwaliteiten zien, maar Van de Hei kon met zijn kopbal deze mooie aanval niet bekronen.

 

SES – FC De Rakt 2-0 (1-0)

45. Nick van de Hei 1-0, 52. Melvin van de Elzen 2-0

Scheidsrechter: Habraken

Toeschouwers: 150

 

Zondag 21/01 om 12.00


UDI 2 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux