Nieuwsarchief

Laatste nieuws

22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
26/3

6 mei Nieuwe datum Derby en Millse mittag

Update: de KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 18 maa... Lees meer »

 
 

SES boekt zakelijke zege

Een kleine 150 toeschouwers zagen SES vanmiddag een groot veldoverwicht hebben in de ontmoeting met FC De Rakt uit Uden. Dit resulteerde echter niet in een doelpuntenfestijn. De Langenboomse formatie trof twee keer het net.

 

SES-speler Sebe van Huisseling leek direct na het fluitsignaal van scheidsrechter Habraken de toon te zetten voor een fantastische voetbalmiddag. Hij zette de aanval zelf op en kreeg de bal in het zestienmetergebied hoog terug. Zijn volley miste echter kracht en richting. In de minuten daarop volgend was SES de voetballende partij en wachtte FC De Rakt af. Pas na dik een half uur was daar het eerste schot op doel van de bezoekers. Een kwartier later konden de supporters eindelijk weer eens opveren, omdat Ron Ghijssen een strakke pass op Nick van de Hei gaf, voor wie een basisplaats rechts voorin was weggelegd. Hij dook op voor keeper Niall McColm, die zijn korte hoek niet goed afdekte. Van de Hei twijfelde niet, 1-0.

 

Tien minuten na rust stond Ghijssen weer aan de basis van een doelpunt. Zijn pass bereikte Melvin van de Elzen, de andere buitenspeler. Hij was eerder bij de bal dan McColm en vond de verre hoek met een stiftje. Nog steeds kwam FC De Rakt niet voor in het spel. Van Huisseling liet nogmaals zijn voetbalkwaliteiten zien, maar Van de Hei kon met zijn kopbal deze mooie aanval niet bekronen.

 

SES – FC De Rakt 2-0 (1-0)

45. Nick van de Hei 1-0, 52. Melvin van de Elzen 2-0

Scheidsrechter: Habraken

Toeschouwers: 150

 

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Agenda
20/5 zoAfsluitingsfeest
10/6 zoJeugdkampioenendag
22/6 vrF-jes kamp

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux