Nieuwsarchief

Laatste nieuws

22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
26/3

6 mei Nieuwe datum Derby en Millse mittag

Update: de KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 18 maa... Lees meer »

 
 

Berghem Sport maatje te groot voor SES

SES heeft de eerste topper van het seizoen met duidelijke cijfers verloren. SES kwam in grote delen van de wedstrijden niet in het stuk voor en mocht blij zijn dat de uiteindelijke eindstand (4-1) niet hoger uitgevallen was. Met name op het middenveld en in de aanval was de Berghemse ploeg heer en meester.

SES begon nog wel voortvarend. Sebe van de Huisseling brak op links door en stond in een 1-tegen-1 situatie met de Berghemse doelman. Hij vergat echter een hoek te kiezen. Berghem schoot wakker, begon te voetballen en al snel bleek duidelijk dat er voor SES niets te halen was. Een geplaatst schot van uitblinker Jeffrey van Oss bracht de 1-0 op het scorebord en 10 minuten later kon hij weer van dichtbij binnenschieten. Een rake kopbal van Jacky van Deutekom besliste de wedstrijd al voor rust. Vlak daarvoor had van de Huisseling nog iets terug kunnen doen, maar zijn lobje belandde net op het dak van het doel.

Na rust nam Berghem wat gas terug en kon SES eindelijk wat uit hun schulp kruipen, zonder dat het echt gevaarlijk werd. Berghem kreeg daarentegen nog 2 grote kansen de score verder uit te bouwen. Toen de niet geheel fitte Gijs Bens binnen de lijnen kwam, kwam er wat meer elan in het spel van de Langenboomse ploeg. Hij sjouwde en werkte, wist de bal in de ploeg te houden en strooide met goede crosspasses. Het was dan ook niet verwonderlijk dat juist hij met een vrije trap iets terug deed. De spanning kwam echter niet meer terug. Sterker nog, in de blessuretijd maakte Jeffrey van Oss zelfs nog zijn derde van de middag.

Karakteristieken:
Berghem Sport - SES 4-1 (3-0)
14' Jeffrey van Oss (1-0)
27' Jeffrey van Oss (2-0)
42' Jacky van Deutekom (3-0)
71' Gijs Bens (3-1)
90' Jeffrey van Oss (4-1)

Toeschouwers: 350

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Agenda
20/5 zoAfsluitingsfeest
10/6 zoJeugdkampioenendag
22/6 vrF-jes kamp

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux