Nieuwsarchief

Laatste nieuws

23/4

6 mei SES - Juliana en Millse mittag

De KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 6 mei a.s. wed... Lees meer »

 
22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
 

SES wint redelijk eenvoudig van WHV

Uit het niks valt voor WHV de 0-1, vanaf rechts wordt een goede voorzet door Harold Lunenburg in de kluts gepromoveerd tot een doelpunt. Direct na de openingstreffer krijgt SES een vrije trap, deze wordt genomen door Robin Aalbers en knap binnengekopt door Martijn v. Lith. Op slag van rust kopt diezelfde V. Lith een bal goed door op Aalbers die keeper de Wit omspeelt en onreglementair wordt neergehaald in het strafschopgebied. De Wit moet met rood het veld verlaten en Gijs Bens schiet de pingel knap en hard binnen. 2-1 Met rust voor de Langenboomse delegatie.`

Na 5 minuten spelen in de tweede helft viel de 3-1 door wederom Martijn v. Lith. Goede voorbereidende actie van Gijs Bens op de rechterflank, hij legde de bal panklaar voor v. Lith die goed zijn lichaam gebruikte en wegdraaide van de tegenstander. Een tiental minuten later scoorde Melvin van de Elzen een fraaie goal, maar hij werd onterecht terug gefloten wegens buitenspel. In de minuten daaropvolgend werd de wedstrijd harder en van beide kanten slordiger. Een paar stevige tackles over en weer zorgde ervoor dat het hoge tempo dat in de eerste helft behaald werd niet meer ge-evenaart kon worden in de tweede helft. 

Karakteristieken
SES – WHV 3-1 (2-1)
0-1 ’35 Harold Lunenburg  1-1 ’36 Martijn v. Lith 2-1 ’45 Gijs Meulepas 3-1 ’51 Martijn v. Lith
Bijzonderheden: Keeper de Wit rode kaart en penalty veroorzaakt.
Scheidsrechter: Van Geffen
Aantal toeschouwers: 203

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux