Nieuwsarchief

Laatste nieuws

23/4

6 mei SES - Juliana en Millse mittag

De KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 6 mei a.s. wed... Lees meer »

 
22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
 

Eenvoudige overwinning SES

Voor het oog van zo’n 150 toeschouwers leidde scheidsrechter van Berlo de wedstrijd tussen SCMH uit Mariaheide tegen bezoekers SES uit Langenboom. SES was de voetballende ploeg en SCMH kon daar weinig tegenover zetten. De rode kaart voor Bob van den Berg vlak voor rust zorgde ervoor dat de thuisploeg definitief geen kans meer maakte op de overwinning.

 

Met sterk combinatievoetbal kwam SES tot grote kansen in de beginfase van de wedstrijd. Tijn Cuppen wist van dichtbij niet te scoren. Zowel met het hoofd als met de voet ging de bal niet op doel. Even later was het wel raak via de voet van Melvin van de Elzen. Hij speelt zich knap vrij op het zestienmetergebied en krult de bal om keeper Twan Rauh heen. Na dit moment zakt de wedstrijd iets in en krijgt Mariaheide een paar kleine kansen via de counteraanval. Na de rode kaart van Van den Berg scoort Van den Elzen nog voor rust zijn tweede. Hij krijgt de bal van Gijs Bens die niet zelfzuchtig is na zijn goede loopactie.

 

De tweede helft begint rustig met wat kleine kansjes voor beide partijen. Na een kwartier is het Robin Aalbers die op links zomaar richting de goal kan lopen. Zijn solo rondt hij beheerst af. 0-3. Vijf minuten later is het Van den Elzen die juist Bens het doelpunt gunt. Zijn lage voorzet wordt knap afgerond, omdat Bens goed voor de man komt. De spanning is uit de wedstrijd en de wedstrijd wordt uitgevoetbald. SES keert met drie punten huiswaarts, voor SCMH is er nog veel werk aan de winkel.

 

SCMH – SES 0-4 (0-2)

14. Melvin van de Elzen 0-1, 43. Melvin van de Elzen 0-2, 58. Robin Aalbers 0-3, 64. Gijs Bens 0-4.

Scheidsrechter: van Berlo

Toeschouwers: 150

Bijzonderheid: Rode kaart voor Bob van den Berg (SCMH) in minuut 41.

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux