Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

Eenvoudige overwinning SES

Voor het oog van zo’n 150 toeschouwers leidde scheidsrechter van Berlo de wedstrijd tussen SCMH uit Mariaheide tegen bezoekers SES uit Langenboom. SES was de voetballende ploeg en SCMH kon daar weinig tegenover zetten. De rode kaart voor Bob van den Berg vlak voor rust zorgde ervoor dat de thuisploeg definitief geen kans meer maakte op de overwinning.

 

Met sterk combinatievoetbal kwam SES tot grote kansen in de beginfase van de wedstrijd. Tijn Cuppen wist van dichtbij niet te scoren. Zowel met het hoofd als met de voet ging de bal niet op doel. Even later was het wel raak via de voet van Melvin van de Elzen. Hij speelt zich knap vrij op het zestienmetergebied en krult de bal om keeper Twan Rauh heen. Na dit moment zakt de wedstrijd iets in en krijgt Mariaheide een paar kleine kansen via de counteraanval. Na de rode kaart van Van den Berg scoort Van den Elzen nog voor rust zijn tweede. Hij krijgt de bal van Gijs Bens die niet zelfzuchtig is na zijn goede loopactie.

 

De tweede helft begint rustig met wat kleine kansjes voor beide partijen. Na een kwartier is het Robin Aalbers die op links zomaar richting de goal kan lopen. Zijn solo rondt hij beheerst af. 0-3. Vijf minuten later is het Van den Elzen die juist Bens het doelpunt gunt. Zijn lage voorzet wordt knap afgerond, omdat Bens goed voor de man komt. De spanning is uit de wedstrijd en de wedstrijd wordt uitgevoetbald. SES keert met drie punten huiswaarts, voor SCMH is er nog veel werk aan de winkel.

 

SCMH – SES 0-4 (0-2)

14. Melvin van de Elzen 0-1, 43. Melvin van de Elzen 0-2, 58. Robin Aalbers 0-3, 64. Gijs Bens 0-4.

Scheidsrechter: van Berlo

Toeschouwers: 150

Bijzonderheid: Rode kaart voor Bob van den Berg (SCMH) in minuut 41.

Zondag 28/01 om 14:30


V.V. Achates 1 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux