Nieuwsarchief

Laatste nieuws

23/4

6 mei SES - Juliana en Millse mittag

De KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 6 mei a.s. wed... Lees meer »

 
22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
 

Prima overwinning S.E.S. onder 23 jaar

Dinsdag 3 november stond de 1e wedstrijd van dit seizoen op het programma van SES Onder 23 tegen Odiliapeel Onder 23.

Onder 23 is een combinatie elftal met talentvolle spelers vooral uit A1 aangevuld met jonge spelers uit 1e en 2e om de weg naar de selectie te verkleinen.

Op deze mooi nazomeravond op een fantastische veld van Odilliapeel begon SES sterk aan deze wedstrijd. Er werd vanaf de aftrap felle druk gezet en Odilliapeel werd direct vast gezet in de opbouw. Met snel combinatiespel en vleugelspel werd Odilliapeel overklast in de begin fase. Na 2 minuten werd het geconcentreerde en felle begin van SES al beloond, Melvin v/d Elzen ging goed op links zijn man voorbij en gaf een strakke voorzet over de grond. Jordi Bens kwam goed inlopen bij de 2e paal en schoof goed geplaatst de 0-1 binnen.

De kansen bleven komen voor onze voorwaartse maar het vizier stond nog niet echt op scherp. Na ongeveer 15 minuten was de eerste storm voorbij en kwam Odilliapeel er ook een paar keer gevaarlijk uit. Met fel en fysiek sterk spel bleef Odilliapeel goed overeind en het werd een echte wedstrijd, waarin SES de betere voetballende ploeg was maar Odilliapeel goed mee deed. Het harde werken van Odilliapeel werd in de 26e minuut beloond, door wat twijfelend optreden in de achterhoede scoorde de spits de 1-1 wat ook de rusttand was.

De 2ehelft eigenlijk hetzelfde beeld als in de eerste helft, ook hier was SES de betere voetballende ploeg maar Odilliapeel bleef met hard werken en goed fysiek spel goed in de wedstrijd. Ook hier in de 2e minuut een mooie snelle aanval van SES die via een mooie voorzet van Jon Dortmans hard werd ingeschoten door Sebe Huiseling, de 1-2 dus.

In de 67e minuut werd het 1-3 door Jordi Verstegen die in de 16 meter fel bleef doorgaan en werd beloond met een doelpunt. Deze 1-3 was tevens de eindstand.

Zeker als je meeneemt dat dit de 1e wedstrijd in deze samenstelling was, complimenten voor de spelers die goed gevoetbald en hard gewerkt hebben. Op na de volgende wedstrijd tegen Festilent. Dank aan de ouders van de A1 spelers die in grote getalen aanwezig waren om dit jonge team te zien presteren en aan te moedigen !

En natuurlijk ook de spelers niet vergeten: Klasse jongens!!!

 

Rene Jurrius, Hoofdtrainer S.E.S. 

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux