Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

Prima overwinning S.E.S. onder 23 jaar

Dinsdag 3 november stond de 1e wedstrijd van dit seizoen op het programma van SES Onder 23 tegen Odiliapeel Onder 23.

Onder 23 is een combinatie elftal met talentvolle spelers vooral uit A1 aangevuld met jonge spelers uit 1e en 2e om de weg naar de selectie te verkleinen.

Op deze mooi nazomeravond op een fantastische veld van Odilliapeel begon SES sterk aan deze wedstrijd. Er werd vanaf de aftrap felle druk gezet en Odilliapeel werd direct vast gezet in de opbouw. Met snel combinatiespel en vleugelspel werd Odilliapeel overklast in de begin fase. Na 2 minuten werd het geconcentreerde en felle begin van SES al beloond, Melvin v/d Elzen ging goed op links zijn man voorbij en gaf een strakke voorzet over de grond. Jordi Bens kwam goed inlopen bij de 2e paal en schoof goed geplaatst de 0-1 binnen.

De kansen bleven komen voor onze voorwaartse maar het vizier stond nog niet echt op scherp. Na ongeveer 15 minuten was de eerste storm voorbij en kwam Odilliapeel er ook een paar keer gevaarlijk uit. Met fel en fysiek sterk spel bleef Odilliapeel goed overeind en het werd een echte wedstrijd, waarin SES de betere voetballende ploeg was maar Odilliapeel goed mee deed. Het harde werken van Odilliapeel werd in de 26e minuut beloond, door wat twijfelend optreden in de achterhoede scoorde de spits de 1-1 wat ook de rusttand was.

De 2ehelft eigenlijk hetzelfde beeld als in de eerste helft, ook hier was SES de betere voetballende ploeg maar Odilliapeel bleef met hard werken en goed fysiek spel goed in de wedstrijd. Ook hier in de 2e minuut een mooie snelle aanval van SES die via een mooie voorzet van Jon Dortmans hard werd ingeschoten door Sebe Huiseling, de 1-2 dus.

In de 67e minuut werd het 1-3 door Jordi Verstegen die in de 16 meter fel bleef doorgaan en werd beloond met een doelpunt. Deze 1-3 was tevens de eindstand.

Zeker als je meeneemt dat dit de 1e wedstrijd in deze samenstelling was, complimenten voor de spelers die goed gevoetbald en hard gewerkt hebben. Op na de volgende wedstrijd tegen Festilent. Dank aan de ouders van de A1 spelers die in grote getalen aanwezig waren om dit jonge team te zien presteren en aan te moedigen !

En natuurlijk ook de spelers niet vergeten: Klasse jongens!!!

 

Rene Jurrius, Hoofdtrainer S.E.S. 

Zondag 28/01 om 14:30


V.V. Achates 1 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux