Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

SES E2 Kampioen na bloedstollende wedstrijd

Zaterdag 12 december moest het gebeuren. De E2 van SES had 3 punten nodig in de wedstrijd tegen Olympia '18 D6G om kampioen te worden. De supporters waren in grote getalen op komen dagen om te zien hoe de E2 het op een 7e plek staande Olympia eventjes op zou gaan rollen met waarschijnlijk dubbele cijfers. Het spandoek hing al klaar, de shirtjes waren al gedrukt, de champagne stond al koel alleen nog effe winnen.

De wedstrijd verliep echter nét iets anders.  Olympia startte de wedstrijd voortvarend, en was in de beginfase ietsjes sterker als SES. Dat resulteerde niet in een goal. SES E2 pakte het daarna goed op, en na een paar gemiste kansen was daar eindelijk de ondertussen verdiende 1-0. SES kreeg daarna nog een paar goede kansen, maar het vizier stond niet helemaal op scherp. Olympia geloofde daarom nog steeds in een goed resultaat en kwam er ondertussen gevaarlijk uit met een paar counters, en na een scrimmage voor de goal van SES viel de 1-1. Dit was tevens de ruststand.

Langs de lijn volgden de supporters met samengeknepen billen, en gekromde tenen de spannendste wedstrijd van het seizoen. 

De tweede helft ging op en neer, en er waren diverse kansen voor beide goals maar de bevrijdende goal wilde maar niet vallen. Het hele seizoen waren de tegenstanders niet zo fel en goed op dreef dan deze uit Boxmeer.

Maar dan lukte het toch in de een-na-laatste minuut!! Op een fel schot in de hoek was de keeper van Olympia kansloos, en viel de bevrijdende goal. 

SES E2 gaf het daarna natuurlijk niet meer uit handen, en het kampioensschap was een feit. 

Met een 2-1 overwinning kon de champagne worden ontkurkt, de shirtjes worden aangedaan en de foto’s worden geschoten . Met de billen en de tenen weer in de juiste vorm, konden wij onze kampioenen gaan kussen en feliciteren met deze prachtige overwinning, poe poe wat een spanning. Trainers, leiders bedankt voor deze mooie finale, geweldig!!!!

IMG-20151213-WA0000

Zondag 28/01 om 14:30


V.V. Achates 1 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux