Nieuwsarchief

Laatste nieuws

23/4

6 mei SES - Juliana en Millse mittag

De KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 6 mei a.s. wed... Lees meer »

 
22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
 

SES E2 Kampioen na bloedstollende wedstrijd

Zaterdag 12 december moest het gebeuren. De E2 van SES had 3 punten nodig in de wedstrijd tegen Olympia '18 D6G om kampioen te worden. De supporters waren in grote getalen op komen dagen om te zien hoe de E2 het op een 7e plek staande Olympia eventjes op zou gaan rollen met waarschijnlijk dubbele cijfers. Het spandoek hing al klaar, de shirtjes waren al gedrukt, de champagne stond al koel alleen nog effe winnen.

De wedstrijd verliep echter nét iets anders.  Olympia startte de wedstrijd voortvarend, en was in de beginfase ietsjes sterker als SES. Dat resulteerde niet in een goal. SES E2 pakte het daarna goed op, en na een paar gemiste kansen was daar eindelijk de ondertussen verdiende 1-0. SES kreeg daarna nog een paar goede kansen, maar het vizier stond niet helemaal op scherp. Olympia geloofde daarom nog steeds in een goed resultaat en kwam er ondertussen gevaarlijk uit met een paar counters, en na een scrimmage voor de goal van SES viel de 1-1. Dit was tevens de ruststand.

Langs de lijn volgden de supporters met samengeknepen billen, en gekromde tenen de spannendste wedstrijd van het seizoen. 

De tweede helft ging op en neer, en er waren diverse kansen voor beide goals maar de bevrijdende goal wilde maar niet vallen. Het hele seizoen waren de tegenstanders niet zo fel en goed op dreef dan deze uit Boxmeer.

Maar dan lukte het toch in de een-na-laatste minuut!! Op een fel schot in de hoek was de keeper van Olympia kansloos, en viel de bevrijdende goal. 

SES E2 gaf het daarna natuurlijk niet meer uit handen, en het kampioensschap was een feit. 

Met een 2-1 overwinning kon de champagne worden ontkurkt, de shirtjes worden aangedaan en de foto’s worden geschoten . Met de billen en de tenen weer in de juiste vorm, konden wij onze kampioenen gaan kussen en feliciteren met deze prachtige overwinning, poe poe wat een spanning. Trainers, leiders bedankt voor deze mooie finale, geweldig!!!!

IMG-20151213-WA0000

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux