Nieuwsarchief

Laatste nieuws

23/4

6 mei SES - Juliana en Millse mittag

De KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 6 mei a.s. wed... Lees meer »

 
22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
 

SES D1 winterkampioen

Eindelijk was het dan zover. Na vorig jaar het hele jaar meegedongen te hebben naar de titelrace, is het ons dit jaar wèl gelukt.

Na ingedeeld te zijn in een sterke competitie met tegenstanders als “De Rakt, Festilent,  Juliana,  SIOL en Udi”, wisten we dat we een zware kluif hadden aan deze clubs. Om dan bovenin te spelen, is zeker niet vanzelfsprekend.

Na een sterk begin in de competitie hadden we de nodige punten behaald met toch wel goed voetbal en goed samenspel.

Toen kregen we de kraker SES tegen Juliana Mill. Iedereen was tot op het bot gemotiveerd. Misschien wel te veel.

Na eerste helft waarin hard gewerkt werd, stonden we in de rust met 2-0  achter in Mill. Pffffffffff .

Wat er toen in de rust gebeurde heb ik nog maar zelden meegemaakt, die drive… , die de mannen van ons hadden om er met z’n allen, één hele schep boven op te doen, om de wedstrijd te doen kantelen……

Na de rust, één team, SES D1, …. als één blok, ….. met één doel, ….winnen,  …. met als extra supporter meneer Jos van Boekel langs de lijn … : 2- 5 winst! Wat een geweldige pot, jongens! En wat een veerkracht!

Toen na die wedstrijd dachten we zeker: ‘het is kat in het bakkie, nou worden we kampioen’!

Maar toen kwam die wedstrijd tegen Estria. Die stonden onderaan met 0 punten, en vier keer gescoord …  MAKKIE!!!!

Maar alles ging anders….  Met volledige inzet ging die pot verloren …

SES de meeste kansen … beter spel. Meeste balbezit ….., technisch beter….. enz…,  maar dan telt niets …. alleen dat balletje over die lijn …… wat die dag niet lukte …

Je had die gezichten moeten zien! Het was onweer, vol ongeloof, onvoorstelbaar, tegen de onderste!!!

 En toen, de laatste wedstrijd tegen SIOL … Met Juliana Mill één punt voor op ons,..…

De kampioenswedstrijd!

De druk lag bij onze jongens.  Maar als je in zo’n belangrijke wedstrijd weer laat zien dat we met z’n allen een veerkrachtig team zijn, en positief zijn tegen elkaar ……., dan komen de successen vanzelf …..

Jongens geweldig! Proficiat!

Namens Jos, John en Anton

 Kampioensfoto D1

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux