Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

SES D1 winterkampioen

Eindelijk was het dan zover. Na vorig jaar het hele jaar meegedongen te hebben naar de titelrace, is het ons dit jaar wèl gelukt.

Na ingedeeld te zijn in een sterke competitie met tegenstanders als “De Rakt, Festilent,  Juliana,  SIOL en Udi”, wisten we dat we een zware kluif hadden aan deze clubs. Om dan bovenin te spelen, is zeker niet vanzelfsprekend.

Na een sterk begin in de competitie hadden we de nodige punten behaald met toch wel goed voetbal en goed samenspel.

Toen kregen we de kraker SES tegen Juliana Mill. Iedereen was tot op het bot gemotiveerd. Misschien wel te veel.

Na eerste helft waarin hard gewerkt werd, stonden we in de rust met 2-0  achter in Mill. Pffffffffff .

Wat er toen in de rust gebeurde heb ik nog maar zelden meegemaakt, die drive… , die de mannen van ons hadden om er met z’n allen, één hele schep boven op te doen, om de wedstrijd te doen kantelen……

Na de rust, één team, SES D1, …. als één blok, ….. met één doel, ….winnen,  …. met als extra supporter meneer Jos van Boekel langs de lijn … : 2- 5 winst! Wat een geweldige pot, jongens! En wat een veerkracht!

Toen na die wedstrijd dachten we zeker: ‘het is kat in het bakkie, nou worden we kampioen’!

Maar toen kwam die wedstrijd tegen Estria. Die stonden onderaan met 0 punten, en vier keer gescoord …  MAKKIE!!!!

Maar alles ging anders….  Met volledige inzet ging die pot verloren …

SES de meeste kansen … beter spel. Meeste balbezit ….., technisch beter….. enz…,  maar dan telt niets …. alleen dat balletje over die lijn …… wat die dag niet lukte …

Je had die gezichten moeten zien! Het was onweer, vol ongeloof, onvoorstelbaar, tegen de onderste!!!

 En toen, de laatste wedstrijd tegen SIOL … Met Juliana Mill één punt voor op ons,..…

De kampioenswedstrijd!

De druk lag bij onze jongens.  Maar als je in zo’n belangrijke wedstrijd weer laat zien dat we met z’n allen een veerkrachtig team zijn, en positief zijn tegen elkaar ……., dan komen de successen vanzelf …..

Jongens geweldig! Proficiat!

Namens Jos, John en Anton

 Kampioensfoto D1

Zondag 28/01 om 14:30


V.V. Achates 1 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux