Nieuwsarchief

Laatste nieuws

23/4

6 mei SES - Juliana en Millse mittag

De KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 6 mei a.s. wed... Lees meer »

 
22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
 

S.E.S. onder 23 speelt Festilent van de mat

Donderdag 10 december stond er weer een wedstrijd voor Onder 23 gepland. Dit keer was Festilent onze tegenstander, een tegenstander waarvan het eerste 4 dagen eerder overtuigend had gewonnen.  Op een redelijk bespeelbaar veld begon SES direct fel aan de wedstrijd en trok gelijk het initiatief naar zich toe. Aanjager en aanvoerder Jari zorgde dat iedereen goed bij de les was en bleef. Met een goede organisatie , felle duels, veel pressie naar voren en bij vlagen echt goed voetbal werd het Festilent  vanaf minuut 1 moeilijk gemaakt. Dit leverde direct in het begin al een aantal kansen op. Het duurde tot de 9e minuut dat SES de score opende, met een mooie aanval over veel schijven gaf Niek een perfecte steekbal op Jordi die beheerst voor de 0-1 zorgde. In de 20e minuut werd door fel druk op de bal te zetten tijdens de opbouw van Festilent de bal veroverd en Jordi scoorde beheerst de 0-2.  De vleugels met Melvin en Niek bleven gevaarlijk maar gescoord werd er niet meer de 1e helft. Jasper die als een balvaste spits sterk speelde was ook niet gelukkig in de afwerking.

De 2e helft zou je van een club als Festilent meer mogen verwachten maar SES bleef ook deze avond de baas in Zeeland. Met een 4-tal frisse wissels pakte SES direct het spel van de eerste helft weer op wat grote kansen voor Melvin Steef en Guus opleverde. Toch duurde het tot de 65e minuut voordat Ses weer scoorde.  Een mooie aan val werd door Steef koel afgerond en de 0-3 stond op het bord.  De scoringsdrift van SES was nog niet voldaan, in de 67e minuut scoorde Melvin op een fraaie pas van Jasper de 0-4. Het slot akkoord was ook weer voor 2 spelers uit het 2e, een schitterend schot van Jasper eindigde op de paal, maar Niek was goed bij de les en maakt uit een moeilijke hoek de 0-5 eindstand.

Weer een goede wedstrijd van O23 wat aangeeft dat de jeugd eraan komt, met 4 spelers uit 1e, (Melvin, Stef, Sebe en Jari) 4 spelers uit 2e (Guus C, Jasper, Roel en Niek) en 7 spelers uit A1 (Jon, Wout, Joost, Charles, Steef, Jordi, en Jordy) kunnen we deze conclusie wel trekken.

Na de winterstop zullen we op zoek gaan naar wat zwaardere tegenstanders om te zorgen dat deze talentvolle groep zich optimaal kan ontwikkelen !!

Rene Jurrius | Hoofdtrainer SES

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux