Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

S.E.S. onder 23 speelt Festilent van de mat

Donderdag 10 december stond er weer een wedstrijd voor Onder 23 gepland. Dit keer was Festilent onze tegenstander, een tegenstander waarvan het eerste 4 dagen eerder overtuigend had gewonnen.  Op een redelijk bespeelbaar veld begon SES direct fel aan de wedstrijd en trok gelijk het initiatief naar zich toe. Aanjager en aanvoerder Jari zorgde dat iedereen goed bij de les was en bleef. Met een goede organisatie , felle duels, veel pressie naar voren en bij vlagen echt goed voetbal werd het Festilent  vanaf minuut 1 moeilijk gemaakt. Dit leverde direct in het begin al een aantal kansen op. Het duurde tot de 9e minuut dat SES de score opende, met een mooie aanval over veel schijven gaf Niek een perfecte steekbal op Jordi die beheerst voor de 0-1 zorgde. In de 20e minuut werd door fel druk op de bal te zetten tijdens de opbouw van Festilent de bal veroverd en Jordi scoorde beheerst de 0-2.  De vleugels met Melvin en Niek bleven gevaarlijk maar gescoord werd er niet meer de 1e helft. Jasper die als een balvaste spits sterk speelde was ook niet gelukkig in de afwerking.

De 2e helft zou je van een club als Festilent meer mogen verwachten maar SES bleef ook deze avond de baas in Zeeland. Met een 4-tal frisse wissels pakte SES direct het spel van de eerste helft weer op wat grote kansen voor Melvin Steef en Guus opleverde. Toch duurde het tot de 65e minuut voordat Ses weer scoorde.  Een mooie aan val werd door Steef koel afgerond en de 0-3 stond op het bord.  De scoringsdrift van SES was nog niet voldaan, in de 67e minuut scoorde Melvin op een fraaie pas van Jasper de 0-4. Het slot akkoord was ook weer voor 2 spelers uit het 2e, een schitterend schot van Jasper eindigde op de paal, maar Niek was goed bij de les en maakt uit een moeilijke hoek de 0-5 eindstand.

Weer een goede wedstrijd van O23 wat aangeeft dat de jeugd eraan komt, met 4 spelers uit 1e, (Melvin, Stef, Sebe en Jari) 4 spelers uit 2e (Guus C, Jasper, Roel en Niek) en 7 spelers uit A1 (Jon, Wout, Joost, Charles, Steef, Jordi, en Jordy) kunnen we deze conclusie wel trekken.

Na de winterstop zullen we op zoek gaan naar wat zwaardere tegenstanders om te zorgen dat deze talentvolle groep zich optimaal kan ontwikkelen !!

Rene Jurrius | Hoofdtrainer SES

Zondag 28/01 om 14:30


V.V. Achates 1 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux