Nieuwsarchief

Laatste nieuws

23/4

6 mei SES - Juliana en Millse mittag

De KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 6 mei a.s. wed... Lees meer »

 
22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
 

SES verliest onterecht van NLC

Een fysiek fel spelend NLC heeft vanmiddag met 2-1 gewonnen tegen een voetballend sterker SES.
NLC kwam in de tiende minuut op voorsprong door een mistrap van de invallende keeper Jon de Klein. Menno Hornman kon de bal hierdoor eenvoudig in de lege goal trappen. Toch was het SES die snel het initiatief terugpakte en enkele kansen creëerde. Sebe van de Huisseling maakte in twee minuten twee wonderschone acties waarvan de tweede ook in een goal resulteerde. Een prachtige schuiver zette de 1-1 op het scorebord nadat hij enkele verdedigers de Langenboomse bossen instuurde met een sleepbeweging. NLC was ondertussen meer kaarten aan het verzamelen dan aan het voetballen. In de eerste helft moest scheidsrechter Arts al vijf keer een gele kaart trekken voor spelers uit Lith en daarmee werden ze nog gespaard. De kaart voor de overtreding op de doorgebroken Gijs Bens kon namelijk maar één kleur hebben: rood. Dit durfde de scheidsrechter echter niet aan.
Na de rust was het SES die wederom voetballend sterker was en het was dan ook zonde dat de echte scherpte er niet was. Melvin van den Elzen legde de bal een aantal keren goed laag terug, maar het ontbrak aan een speler die de bal de netten in kon jagen. Nadat Robin Aalbers in de 66e minuut Stein Bijl met een schaar passeerde greep dezelfde Bijl aan de noodrem door een sliding op Aalbers binnen de 16 meter. De terecht toegekende penalty werd echter te slap ingeschoten door Gijs Meulepas waardoor keeper Thomas Fransen hem pareerde. In de 83e minuut was het Bens die door een mooie individuele actie alleen op keeper Fransen afliep, hij luisterde echter te goed naar de - om de bal verzoekende – Aalbers. De pass op Aalbers was te slap en werd onderschept door een verdediger. Een 110% kans die met 110 kilometer per uur de netten in had gemoeten door Bens zelf.
Door het missen van de penalty en deze 110% kans riep SES de ellende op zichzelf af. Enkele minuten voor tijd was het namelijk Wouter Bijl die profiteerde van hoge bal die Jon de Klein, al dan niet gehinderd door dezelfde Bijl, niet kon klemmen. Bijl schoot NLC met een draaiend schot naar de overwinning. Dat het juist SES was die deze wedstrijd met 10 spelers eindigde is op z’n minst opvallend te noemen. Meulepas kreeg een tweede gele kaart nadat hij een relatief lichte overtreding maakte op een ongevaarlijke plek. De ellende voor SES was compleet. Het is echter veel te gemakkelijk om het fel spelende NLC, het hobbelige veld of de matig fluitende Aarts de schuld te geven van dit verlies. SES had het aan zichzelf te danken door het missen van cruciale kansen op cruciale momenten.  

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux