Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

SES verliest onterecht van NLC

Een fysiek fel spelend NLC heeft vanmiddag met 2-1 gewonnen tegen een voetballend sterker SES.
NLC kwam in de tiende minuut op voorsprong door een mistrap van de invallende keeper Jon de Klein. Menno Hornman kon de bal hierdoor eenvoudig in de lege goal trappen. Toch was het SES die snel het initiatief terugpakte en enkele kansen creëerde. Sebe van de Huisseling maakte in twee minuten twee wonderschone acties waarvan de tweede ook in een goal resulteerde. Een prachtige schuiver zette de 1-1 op het scorebord nadat hij enkele verdedigers de Langenboomse bossen instuurde met een sleepbeweging. NLC was ondertussen meer kaarten aan het verzamelen dan aan het voetballen. In de eerste helft moest scheidsrechter Arts al vijf keer een gele kaart trekken voor spelers uit Lith en daarmee werden ze nog gespaard. De kaart voor de overtreding op de doorgebroken Gijs Bens kon namelijk maar één kleur hebben: rood. Dit durfde de scheidsrechter echter niet aan.
Na de rust was het SES die wederom voetballend sterker was en het was dan ook zonde dat de echte scherpte er niet was. Melvin van den Elzen legde de bal een aantal keren goed laag terug, maar het ontbrak aan een speler die de bal de netten in kon jagen. Nadat Robin Aalbers in de 66e minuut Stein Bijl met een schaar passeerde greep dezelfde Bijl aan de noodrem door een sliding op Aalbers binnen de 16 meter. De terecht toegekende penalty werd echter te slap ingeschoten door Gijs Meulepas waardoor keeper Thomas Fransen hem pareerde. In de 83e minuut was het Bens die door een mooie individuele actie alleen op keeper Fransen afliep, hij luisterde echter te goed naar de - om de bal verzoekende – Aalbers. De pass op Aalbers was te slap en werd onderschept door een verdediger. Een 110% kans die met 110 kilometer per uur de netten in had gemoeten door Bens zelf.
Door het missen van de penalty en deze 110% kans riep SES de ellende op zichzelf af. Enkele minuten voor tijd was het namelijk Wouter Bijl die profiteerde van hoge bal die Jon de Klein, al dan niet gehinderd door dezelfde Bijl, niet kon klemmen. Bijl schoot NLC met een draaiend schot naar de overwinning. Dat het juist SES was die deze wedstrijd met 10 spelers eindigde is op z’n minst opvallend te noemen. Meulepas kreeg een tweede gele kaart nadat hij een relatief lichte overtreding maakte op een ongevaarlijke plek. De ellende voor SES was compleet. Het is echter veel te gemakkelijk om het fel spelende NLC, het hobbelige veld of de matig fluitende Aarts de schuld te geven van dit verlies. SES had het aan zichzelf te danken door het missen van cruciale kansen op cruciale momenten.  

Zondag 28/01 om 14:30


V.V. Achates 1 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux