Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

Harde wedstrijd eindigt in gelijkspel

Ondanks het gure weer en de hoeveelheid regen die er is gevallen werd de wedstrijd in Wijbosch afgewerkt op het hoofdveld, dat er goed bij lag. Op de ranglijst is het verschil tussen SES en WEC vrij groot, maar tijdens deze wedstrijd was dat niet te merken. De teams gingen gelijk op en onder leiding van scheidsrechter de Brouwer eindigde het in 1-1.

 

Na een rustige eerste 10 minuten was de eerste grote kans voor WEC. Een lage schuiver ging voorlangs. Snel daarna volgde twee mogelijkheden, maar de lat hield de openingstreffer tegen. SES zette daar een kans van Sebe van Huisseling tegenover. De wedstrijd werd harder en harder en dat bleef het tot het eindsignaal. Meerdere opstootjes ontstonden na harde tackles van met name WEC. Melvin van de Elzen kon de wedstrijd niet uitvoetballen vanwege de gevolgen van zo’n grove actie. Vlak voor rust viel dan toch het eerste doelpunt, zij het met een beetje geluk. De vrije trap van Robin Aalbers, genomen vanaf de zijlijn, viel zonder aangeraakt te worden in het zijnet. Keeper Luuk Santegoeds kon de bal niet meer keren. Jari Lukassen verzuimde later de score te verdubbelen na een goede vooractie van Van Huisseling.

 

De tweede helft ging de wedstrijd weer gelijk op, maar het niveau lag niet erg hoog. Er werd hard gevoetbald en er werd aan beide kanten slordig balverlies geleden. Zo kwam Thomas Bolink in een goede positie om uit te halen rond het zestienmetergebied. Zijn schot belandde via de onderkant van de lat achter de doellijn. Pas in de 80e minuut werd het weer spannend toen keeper Tijn Verstegen meerdere malen alert reageerde. In de counter gaf Gijs Bens een scherpe voorzet op Tijn Cuppen, die net tekort kwam.

 

WEC – SES 1-1 (0-1)

43. Robin Aalbers 0-1, 50. Thomas Bolink 1-1.

Scheidsrechter: de Brouwer

Toeschouwers: 85

Zondag 28/01 om 14:30


V.V. Achates 1 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux