Nieuwsarchief

Laatste nieuws

19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
26/3

6 mei Nieuwe datum Derby en Millse mittag

Update: de KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 18 maa... Lees meer »

 
25/3

SES wordt verrast op Cuijkse kunstgras

In een doelpuntrijke uitwedstrijd laat de Langenboomse formatie zich verrassen door thuisclub SIOL. SIOL speelt fysiek doch technisch en weet zo binnen een half uur op 3-0 te komen. SES lijkt zich heel even te herpakken, maar... Lees meer »

 
 

Harde wedstrijd eindigt in gelijkspel

Ondanks het gure weer en de hoeveelheid regen die er is gevallen werd de wedstrijd in Wijbosch afgewerkt op het hoofdveld, dat er goed bij lag. Op de ranglijst is het verschil tussen SES en WEC vrij groot, maar tijdens deze wedstrijd was dat niet te merken. De teams gingen gelijk op en onder leiding van scheidsrechter de Brouwer eindigde het in 1-1.

 

Na een rustige eerste 10 minuten was de eerste grote kans voor WEC. Een lage schuiver ging voorlangs. Snel daarna volgde twee mogelijkheden, maar de lat hield de openingstreffer tegen. SES zette daar een kans van Sebe van Huisseling tegenover. De wedstrijd werd harder en harder en dat bleef het tot het eindsignaal. Meerdere opstootjes ontstonden na harde tackles van met name WEC. Melvin van de Elzen kon de wedstrijd niet uitvoetballen vanwege de gevolgen van zo’n grove actie. Vlak voor rust viel dan toch het eerste doelpunt, zij het met een beetje geluk. De vrije trap van Robin Aalbers, genomen vanaf de zijlijn, viel zonder aangeraakt te worden in het zijnet. Keeper Luuk Santegoeds kon de bal niet meer keren. Jari Lukassen verzuimde later de score te verdubbelen na een goede vooractie van Van Huisseling.

 

De tweede helft ging de wedstrijd weer gelijk op, maar het niveau lag niet erg hoog. Er werd hard gevoetbald en er werd aan beide kanten slordig balverlies geleden. Zo kwam Thomas Bolink in een goede positie om uit te halen rond het zestienmetergebied. Zijn schot belandde via de onderkant van de lat achter de doellijn. Pas in de 80e minuut werd het weer spannend toen keeper Tijn Verstegen meerdere malen alert reageerde. In de counter gaf Gijs Bens een scherpe voorzet op Tijn Cuppen, die net tekort kwam.

 

WEC – SES 1-1 (0-1)

43. Robin Aalbers 0-1, 50. Thomas Bolink 1-1.

Scheidsrechter: de Brouwer

Toeschouwers: 85

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Agenda
20/5 zoAfsluitingsfeest
10/6 zoJeugdkampioenendag
22/6 vrF-jes kamp

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux