Nieuwsarchief

Laatste nieuws

22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
26/3

6 mei Nieuwe datum Derby en Millse mittag

Update: de KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 18 maa... Lees meer »

 
 

Dames 1 in het nieuw gestoken

Zonder dat er gevoetbald werd, waren de Dames van het eerste afgelopen zondag aanwezig op het sportpark. Op de planning stond de presentatie van de nieuwe tenues gesponsord door DLV Advies en APN Uitzendbureau. Behalve het wedstrijd tenue, hebben de dames ook nieuwe trainingspakken en tassen gekregen.

Dat betekent dat zowel het 1e, 2e en 3e bij de heren, alsmede ook het 1e en 2e van de dames dit seizoen nieuwe tenues hebben gekregen. Bij dezen bent u van harte welkom om de tenues een keer te komen bewonderen. 

DLV Advies

DLV Advies is een onafhankelijk adviesbedrijf voor ondernemers, bedrijven en instanties die actief zijn in de agrarische sector. DLV Advies staat voor ‘Advies én Resultaat’. Geen mooie praatjes, maar eerlijk en oprecht advies en no-nonsens oplossingen. Het werk is altijd gericht op meer resultaat voor de agrarisch ondernemer.

De specialisten van DLV adviseren op de terreinen bouw, financieel management, mest, energie, makelaardij, schade en het verbinden van ketenpartijen. Naast de agrarische ondernemer, kunnen ook juristen, verzekeraars, financiers, accountants en overheden bij DLV Advies terecht.

Meer informatie over DLV Advies is te vinden op: http://www.dlvadvies.nl/

Dames 1 shirtpresentatie

APN Uitzendbureau

Relaties binnen de driehoek inlener, uitzendkracht en uitzendbureau moeten kloppen. Wanneer dit voor elkaar is, biedt dit alle partijen de kans om op een prettige manier geld te verdienen. Dit is de filosofie van APN Uitzendbureau.

In ruim 10 jaar tijd hebben we daarom veel geïnvesteerd in deze relatiedriehoek. Hierdoor zijn langdurige samenwerkingsverbanden ontstaan, zowel met opdrachtgevers als met uitzendkrachten. Omdat APN graag een betrouwbare partner voor flexibel personeel wil zijn, beschikt APN over verschillende certificeringen. De aanvraag voor flexibel personeel is bij APN Uitzendbureau dan ook in goede handen!

Meer informatie over APN Uitzendbureau is te vinden op: http://www.apn-uitzendburo.com/

Dames 1 shirtpresentatie (2)

Namens de sponsorcommissie, speelsters en leiders willen wij Ger van der Aa van APN Uitzendbureau & Paul Bens van DLV Advies bedanken voor hun sponsoring. 

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Agenda
20/5 zoAfsluitingsfeest
10/6 zoJeugdkampioenendag
22/6 vrF-jes kamp

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux