Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

Dames 1 in het nieuw gestoken

Zonder dat er gevoetbald werd, waren de Dames van het eerste afgelopen zondag aanwezig op het sportpark. Op de planning stond de presentatie van de nieuwe tenues gesponsord door DLV Advies en APN Uitzendbureau. Behalve het wedstrijd tenue, hebben de dames ook nieuwe trainingspakken en tassen gekregen.

Dat betekent dat zowel het 1e, 2e en 3e bij de heren, alsmede ook het 1e en 2e van de dames dit seizoen nieuwe tenues hebben gekregen. Bij dezen bent u van harte welkom om de tenues een keer te komen bewonderen. 

DLV Advies

DLV Advies is een onafhankelijk adviesbedrijf voor ondernemers, bedrijven en instanties die actief zijn in de agrarische sector. DLV Advies staat voor ‘Advies én Resultaat’. Geen mooie praatjes, maar eerlijk en oprecht advies en no-nonsens oplossingen. Het werk is altijd gericht op meer resultaat voor de agrarisch ondernemer.

De specialisten van DLV adviseren op de terreinen bouw, financieel management, mest, energie, makelaardij, schade en het verbinden van ketenpartijen. Naast de agrarische ondernemer, kunnen ook juristen, verzekeraars, financiers, accountants en overheden bij DLV Advies terecht.

Meer informatie over DLV Advies is te vinden op: http://www.dlvadvies.nl/

Dames 1 shirtpresentatie

APN Uitzendbureau

Relaties binnen de driehoek inlener, uitzendkracht en uitzendbureau moeten kloppen. Wanneer dit voor elkaar is, biedt dit alle partijen de kans om op een prettige manier geld te verdienen. Dit is de filosofie van APN Uitzendbureau.

In ruim 10 jaar tijd hebben we daarom veel geïnvesteerd in deze relatiedriehoek. Hierdoor zijn langdurige samenwerkingsverbanden ontstaan, zowel met opdrachtgevers als met uitzendkrachten. Omdat APN graag een betrouwbare partner voor flexibel personeel wil zijn, beschikt APN over verschillende certificeringen. De aanvraag voor flexibel personeel is bij APN Uitzendbureau dan ook in goede handen!

Meer informatie over APN Uitzendbureau is te vinden op: http://www.apn-uitzendburo.com/

Dames 1 shirtpresentatie (2)

Namens de sponsorcommissie, speelsters en leiders willen wij Ger van der Aa van APN Uitzendbureau & Paul Bens van DLV Advies bedanken voor hun sponsoring. 

Dinsdag 23/01 om 20.00


Festilent 1 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux