Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

SES krijgt loon naar werken

In de thuiswedstrijd tegen directe concurrent Boskant heeft SES uit Langenboom het spel gedomineerd. Dit resulteerde pas laat in de wedstrijd tot doelpunten. Nadat Tijn Cuppen de score opende, bepaalde Melvin van de Elzen de eindstand op 3-0. Hiermee verstevigt SES zijn 3e positie op de ranglijst in de klasse 4H.

 

Al in de eerste twintig minuten was SES uitermate gevaarlijk, met kansen voor spits Cuppen en teamgenoot Gijs Bens die voornamelijk vanaf de flanken doorbrak.  Het veldoverwicht was duidelijk en Boskant wist zich niet in een scorende positie te brengen. Vlak voor rust kreeg Cuppen de grootste mogelijkheid om op voorsprong te komen. Zijn lob belandde echter net aan de verkeerde kant van de doelpaal.

 

De tweede helft werd hervat en het spelbeeld bleef hetzelfde. Het was een fysieke wedstrijd met stevige duels op het middenveld. SES kreeg minder grote kansen, maar kwam zelf ook niet in gevaar. In de 70e minuut was het Cuppen die de thuisploeg van de nul af hielp. Zijn schot vanuit het zestienmetergebied was niet hard, maar de bal rolde buiten het bereik van de keeper over de lijn. Daarna zette SES door en tien minuten later was het van den Elzen die een Boskantse verdediger af wist te troeven. 2-0. Tegen het einde van de wedstrijd bleef hij doorjagen en verdiende hiermee zijn tweede goal van de middag. De keeper kon niet onder de druk uit voetballen en leverde de bal in. Van den Elzen kon vervolgens makkelijk het net vinden. SES was continu de bovenliggende partij, maar liet haar supporters geduldig wachten voordat de wedstrijd in het slot werd gegooid.

 

SES – Boskant 3-0 (0-0)

70. Tijn Cuppen 1-0, 80. Melvin van de Elzen 2-0, 88. Melvin van de Elzen 3-0.

Toeschouwers: 140

Zondag 28/01 om 14:30


V.V. Achates 1 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux