Nieuwsarchief

Laatste nieuws

23/4

6 mei SES - Juliana en Millse mittag

De KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 6 mei a.s. wed... Lees meer »

 
22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
 

SES krijgt loon naar werken

In de thuiswedstrijd tegen directe concurrent Boskant heeft SES uit Langenboom het spel gedomineerd. Dit resulteerde pas laat in de wedstrijd tot doelpunten. Nadat Tijn Cuppen de score opende, bepaalde Melvin van de Elzen de eindstand op 3-0. Hiermee verstevigt SES zijn 3e positie op de ranglijst in de klasse 4H.

 

Al in de eerste twintig minuten was SES uitermate gevaarlijk, met kansen voor spits Cuppen en teamgenoot Gijs Bens die voornamelijk vanaf de flanken doorbrak.  Het veldoverwicht was duidelijk en Boskant wist zich niet in een scorende positie te brengen. Vlak voor rust kreeg Cuppen de grootste mogelijkheid om op voorsprong te komen. Zijn lob belandde echter net aan de verkeerde kant van de doelpaal.

 

De tweede helft werd hervat en het spelbeeld bleef hetzelfde. Het was een fysieke wedstrijd met stevige duels op het middenveld. SES kreeg minder grote kansen, maar kwam zelf ook niet in gevaar. In de 70e minuut was het Cuppen die de thuisploeg van de nul af hielp. Zijn schot vanuit het zestienmetergebied was niet hard, maar de bal rolde buiten het bereik van de keeper over de lijn. Daarna zette SES door en tien minuten later was het van den Elzen die een Boskantse verdediger af wist te troeven. 2-0. Tegen het einde van de wedstrijd bleef hij doorjagen en verdiende hiermee zijn tweede goal van de middag. De keeper kon niet onder de druk uit voetballen en leverde de bal in. Van den Elzen kon vervolgens makkelijk het net vinden. SES was continu de bovenliggende partij, maar liet haar supporters geduldig wachten voordat de wedstrijd in het slot werd gegooid.

 

SES – Boskant 3-0 (0-0)

70. Tijn Cuppen 1-0, 80. Melvin van de Elzen 2-0, 88. Melvin van de Elzen 3-0.

Toeschouwers: 140

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux