Nieuwsarchief

Laatste nieuws

23/4

6 mei SES - Juliana en Millse mittag

De KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 6 mei a.s. wed... Lees meer »

 
22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
 

SES wint terecht van WHV

SES wint wederom van WHV. Zowel in Langeboom als in Loosbroek was de formatie van René Jurrius te sterk. SES blijft daardoor in de race om de 3e plaats en een ticket voor de nacompetitie. WHV mag van geluk spreken dat directe concurrent WEC verloor van hekkensluiter Fc de Rakt.

In de eerste helft was het SES dat van achteruit probeerde te opbouwen maar vaak stuitte op het middenveld van WHV. WHV stond erg compact en wist daardoor er goed uit te komen en een aantal kansen te creëren. De eerste was een vrije trap van rand 16-meter gebied, die in de Langenboomse muur verdween. In de 28e minuut was het spits Thijs Lunenburg die de beste kans kreeg om WHV op voorsprong te zetten maar helaas voor WHV ging de bal net over het doel. WHV kreeg enkele kansen, maar de bal verdween niet in de goal. Aan de andere kant gebeurde dat wel. In de 44e minuut was het de 18-jarige Sebe van de Huisseling die SES uit een hoekschop op voorsprong bracht 0-1. Met deze stand werd ook de rust bereikt.

Na rust had SES de organisatie enigszins gewijzigd en kwam daardoor beter in het spel, het kreeg steeds meer grip op de wedstrijd en liet WHV niet meer in zijn spel komen. SES kreeg enkele goede kansen maar de verdediging van WHV stond zijn mannetje. Diverse corners en vrije trappen werden onschadelijk gemaakt. De Loosbroekenaren probeerde er nog wel uit te komen met een sporadische counter maar gevaarlijk werden ze niet. Het was als ware wachten op de 0-2 voor SES. Deze viel uiteindelijk in de 71e minuut door een vrije trap van centrale verdediger Jari Lukassen. De bal verdween snoeihard boven in het doel. Het verzet van WHV was gebroken en SES kreeg nog enkele goede kansen, maar keeper Jaap de Wit wist de schade te beperken. Eindstand 0-2 in het voordeel van SES. Een verdiende overwinning tegen een hardwerkend WHV wat veel inzet toonde maar voetballend tekort kwam tegen een beter SES wat vooral in de 2e helft liet zien goed te kunnen voetballen.

“Als je niet scoort dan is elk duel moeilijk”, zo verklaarde oud SES-trainer en huidig WHV-trainer Leon van Wanrooij de nederlaag van zijn ploeg.

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux