Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

SES wint terecht van WHV

SES wint wederom van WHV. Zowel in Langeboom als in Loosbroek was de formatie van René Jurrius te sterk. SES blijft daardoor in de race om de 3e plaats en een ticket voor de nacompetitie. WHV mag van geluk spreken dat directe concurrent WEC verloor van hekkensluiter Fc de Rakt.

In de eerste helft was het SES dat van achteruit probeerde te opbouwen maar vaak stuitte op het middenveld van WHV. WHV stond erg compact en wist daardoor er goed uit te komen en een aantal kansen te creëren. De eerste was een vrije trap van rand 16-meter gebied, die in de Langenboomse muur verdween. In de 28e minuut was het spits Thijs Lunenburg die de beste kans kreeg om WHV op voorsprong te zetten maar helaas voor WHV ging de bal net over het doel. WHV kreeg enkele kansen, maar de bal verdween niet in de goal. Aan de andere kant gebeurde dat wel. In de 44e minuut was het de 18-jarige Sebe van de Huisseling die SES uit een hoekschop op voorsprong bracht 0-1. Met deze stand werd ook de rust bereikt.

Na rust had SES de organisatie enigszins gewijzigd en kwam daardoor beter in het spel, het kreeg steeds meer grip op de wedstrijd en liet WHV niet meer in zijn spel komen. SES kreeg enkele goede kansen maar de verdediging van WHV stond zijn mannetje. Diverse corners en vrije trappen werden onschadelijk gemaakt. De Loosbroekenaren probeerde er nog wel uit te komen met een sporadische counter maar gevaarlijk werden ze niet. Het was als ware wachten op de 0-2 voor SES. Deze viel uiteindelijk in de 71e minuut door een vrije trap van centrale verdediger Jari Lukassen. De bal verdween snoeihard boven in het doel. Het verzet van WHV was gebroken en SES kreeg nog enkele goede kansen, maar keeper Jaap de Wit wist de schade te beperken. Eindstand 0-2 in het voordeel van SES. Een verdiende overwinning tegen een hardwerkend WHV wat veel inzet toonde maar voetballend tekort kwam tegen een beter SES wat vooral in de 2e helft liet zien goed te kunnen voetballen.

“Als je niet scoort dan is elk duel moeilijk”, zo verklaarde oud SES-trainer en huidig WHV-trainer Leon van Wanrooij de nederlaag van zijn ploeg.

Zondag 28/01 om 14:30


V.V. Achates 1 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux