Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

Gezelligheidstoernooi perfecte opening van jubileumfeesten!

Op een volgepakt sportpark de Kogelberg vond donderdag 17 mei jl. voor de vierde keer het jaarlijkse 7 tegen 7 gezelligheidstoernooi plaats. Het toernooi, dat met 40 deelnemende teams met in totaal ruim 400 voetballers uit haar voegen barst, kende dit jaar zelfs nog een wachtlijst met een flink aantal teams.

De weergoden waren S.E.S. gunstig gezind, want het toernooi werd onder perfecte omstandigheden afgewerkt en de zonnebrandolie moest zelfs hier en daar tevoorschijn getoverd worden

Ook voor het talrijke publiek was het genieten langs de lijn van de vele mooie, sportieve wedstrijden of op het grote terras van een hapje en een drankje. De allerkleinsten vermaakten zich prima op de springkussens, de zandbak of met de voetbal. Dit jaar was er voor het eerste in de historie van het toernooi een aparte veteranenpoule met 8 deelnemende teams, daarnaast ook een aparte damescompetitie met maar liefst 12 deelnemende teams.

In de finale van de veteranenpoule, die tot het einde spannend was, moesten de Langenboomse veteranen het met 2-1 afleggen tegen VC de Doortrappers.

De finale bij de dames was zo mogelijk nog spannender. Deze wedstrijd tussen het Langenboomse FC Naaldhak en Rupsje Nooit genoeg uit Zeeland werd met penalty’s gewonnen door de ploeg uit Zeeland.

Bij de heren ten slotte een geheel buitendorpse finale tussen Hekel United uit Zeeland en Mallorca Boys uit Ravenstein. Ook hier weer hoogspanning, doordat ook deze wedstrijd middels penalty’s beslist moest gaan worden. Ondanks een schouder uit de kom bij de Zeelandse keeper bij het stoppen van de 1e Ravensteinse penalty, wisten de Zeelanders de Cup met de grote oren toch binnen te slepen.

De belangrijkste prijs, die van ‘Meeste gezellige team’, werd overtuigend in de wacht gesleept door de Langenboomse Banga’s.

Allemaal weer enorm bedankt en tot volgend jaar!

Dinsdag 23/01 om 20.00


Festilent 1 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux