Nieuwsarchief

Laatste nieuws

22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
26/3

6 mei Nieuwe datum Derby en Millse mittag

Update: de KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 18 maa... Lees meer »

 
 

Gezelligheidstoernooi perfecte opening van jubileumfeesten!

Op een volgepakt sportpark de Kogelberg vond donderdag 17 mei jl. voor de vierde keer het jaarlijkse 7 tegen 7 gezelligheidstoernooi plaats. Het toernooi, dat met 40 deelnemende teams met in totaal ruim 400 voetballers uit haar voegen barst, kende dit jaar zelfs nog een wachtlijst met een flink aantal teams.

De weergoden waren S.E.S. gunstig gezind, want het toernooi werd onder perfecte omstandigheden afgewerkt en de zonnebrandolie moest zelfs hier en daar tevoorschijn getoverd worden

Ook voor het talrijke publiek was het genieten langs de lijn van de vele mooie, sportieve wedstrijden of op het grote terras van een hapje en een drankje. De allerkleinsten vermaakten zich prima op de springkussens, de zandbak of met de voetbal. Dit jaar was er voor het eerste in de historie van het toernooi een aparte veteranenpoule met 8 deelnemende teams, daarnaast ook een aparte damescompetitie met maar liefst 12 deelnemende teams.

In de finale van de veteranenpoule, die tot het einde spannend was, moesten de Langenboomse veteranen het met 2-1 afleggen tegen VC de Doortrappers.

De finale bij de dames was zo mogelijk nog spannender. Deze wedstrijd tussen het Langenboomse FC Naaldhak en Rupsje Nooit genoeg uit Zeeland werd met penalty’s gewonnen door de ploeg uit Zeeland.

Bij de heren ten slotte een geheel buitendorpse finale tussen Hekel United uit Zeeland en Mallorca Boys uit Ravenstein. Ook hier weer hoogspanning, doordat ook deze wedstrijd middels penalty’s beslist moest gaan worden. Ondanks een schouder uit de kom bij de Zeelandse keeper bij het stoppen van de 1e Ravensteinse penalty, wisten de Zeelanders de Cup met de grote oren toch binnen te slepen.

De belangrijkste prijs, die van ‘Meeste gezellige team’, werd overtuigend in de wacht gesleept door de Langenboomse Banga’s.

Allemaal weer enorm bedankt en tot volgend jaar!

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Agenda
20/5 zoAfsluitingsfeest
10/6 zoJeugdkampioenendag
22/6 vrF-jes kamp

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux