Nieuwsarchief

Laatste nieuws

23/4

6 mei SES - Juliana en Millse mittag

De KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 6 mei a.s. wed... Lees meer »

 
22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
 

SES krijgt SDDL na rust op de knieen

SES heeft het paasweekeinde perfect afgesloten. Na de driepunter in Escharen pakte de Langenboomse formatie ook op 2e paasdag de volle buit. Op een winderige Kogelberg tegen SDDL werd het, na een moeizame 1e helft, 3-1.

Al na tien minuten was het raak. Een enorme inschattingsfout, mede veroorzaakt door de wind, van de Demense verdediging gaf Tijn Cuppen de vrije doortocht. Eén op één met keeper Megens schoot Cuppen degelijk raak. SES was vervolgens een kwartier lang heer en meester. Vooral vd Huisseling was een plaag voor SDDL. Kansen waren er ook voor Tijn Cuppen (na een goede actie van diezelfde vd Huisseling) en Robin Aalbers (rebound), maar de eerstvolgende goal viel aan de overzijde. De geheel vrijstaande Klievink klopte Tijn Verstegen in de korte hoek met een schuiver. Daarna was SES helemaal de weg kwijt en mocht het blij zijn met een gelijke stand te gaan rusten. Keeper Verstegen kon een aantal keren prachtig redden, en ook schoten van afstand gingen net over of naast.

Na rust begon SES wederom slordig. Echter kreeg SDDL ook geen grip op het duel, kansen bleven in het eerste kwartier uit. De 2-1 kwam uit het niets. Scheidsrechter Meulendijks kon niks anders dan de bal op de stip leggen, nadat rechtsback Stef Rooijendijk net binnen de 16-meter werd neergelegd. Gijs Bens benutte het buitenkansje. Hierna probeerde SDDL het wel, maar tot kansen leidden dat niet. Sterker nog, de uitbraken van SES waren gevaarlijker. Het was dan ook geen verassing dat invaller Martijn van Lith de bal, na weer zo’n uitbraak, simpel breed kon leggen op andere invaller Paul van Geffen, die feilloos raak schoot en zo zijn eerste treffer voor de Langenboomse formatie kon aantekenen. Met deze overwinning doet SES goed mee in de 3e periode, nacompetitie is een reeel doel voor dit seizoen.

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux