Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

SES krijgt SDDL na rust op de knieen

SES heeft het paasweekeinde perfect afgesloten. Na de driepunter in Escharen pakte de Langenboomse formatie ook op 2e paasdag de volle buit. Op een winderige Kogelberg tegen SDDL werd het, na een moeizame 1e helft, 3-1.

Al na tien minuten was het raak. Een enorme inschattingsfout, mede veroorzaakt door de wind, van de Demense verdediging gaf Tijn Cuppen de vrije doortocht. Eén op één met keeper Megens schoot Cuppen degelijk raak. SES was vervolgens een kwartier lang heer en meester. Vooral vd Huisseling was een plaag voor SDDL. Kansen waren er ook voor Tijn Cuppen (na een goede actie van diezelfde vd Huisseling) en Robin Aalbers (rebound), maar de eerstvolgende goal viel aan de overzijde. De geheel vrijstaande Klievink klopte Tijn Verstegen in de korte hoek met een schuiver. Daarna was SES helemaal de weg kwijt en mocht het blij zijn met een gelijke stand te gaan rusten. Keeper Verstegen kon een aantal keren prachtig redden, en ook schoten van afstand gingen net over of naast.

Na rust begon SES wederom slordig. Echter kreeg SDDL ook geen grip op het duel, kansen bleven in het eerste kwartier uit. De 2-1 kwam uit het niets. Scheidsrechter Meulendijks kon niks anders dan de bal op de stip leggen, nadat rechtsback Stef Rooijendijk net binnen de 16-meter werd neergelegd. Gijs Bens benutte het buitenkansje. Hierna probeerde SDDL het wel, maar tot kansen leidden dat niet. Sterker nog, de uitbraken van SES waren gevaarlijker. Het was dan ook geen verassing dat invaller Martijn van Lith de bal, na weer zo’n uitbraak, simpel breed kon leggen op andere invaller Paul van Geffen, die feilloos raak schoot en zo zijn eerste treffer voor de Langenboomse formatie kon aantekenen. Met deze overwinning doet SES goed mee in de 3e periode, nacompetitie is een reeel doel voor dit seizoen.

Zondag 28/01 om 14:30


V.V. Achates 1 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux