Nieuwsarchief

Laatste nieuws

19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
26/3

6 mei Nieuwe datum Derby en Millse mittag

Update: de KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 18 maa... Lees meer »

 
25/3

SES wordt verrast op Cuijkse kunstgras

In een doelpuntrijke uitwedstrijd laat de Langenboomse formatie zich verrassen door thuisclub SIOL. SIOL speelt fysiek doch technisch en weet zo binnen een half uur op 3-0 te komen. SES lijkt zich heel even te herpakken, maar... Lees meer »

 
 

SES en Schadewijk houden elkaar in evenwicht

SES komt deze mooie zondagmiddag sterk uit de startblokken. Sebe van de Huisseling staat in de spits omdat Gijs Bens deze zondag gemist moet worden. Het eerste kwartier speelt SES aantrekkelijk voetbal, maar de bal weigert tussen de palen te gaan. Even later is de grootste kans voor Gijs Meulepas die helaas mist nadat Robin Aalbers hem voorziet van een balletje op maat. De bal vliegt echter huizenhoog over. Meulepas laat dit geen twee maal gebeuren en schiet SES in de 29e minuut terecht op een 1-0 voorsprong. Dit na een mooie voorzet van Ron Ghijssen.
Na de rust blijkt dat Schadewijk zich nog niet gewonnen geeft en het tij de tweede helft wil keren. Het eerste kwartier is Schadewijk dan ook de bovenliggende ploeg. Dit resulteert in de 1-1 door Ozkiyikci in de zestigste minuut. Het vervolg van de wedstrijd is spannend en vermakelijk en mede door enkele goede redding van de Osse goalie blijft het 1-1. Toch krijgt SES nog enkele kansen om het verschil te maken. Ron Ghijsen en Robin Aalbers zijn beide dichtbij, maar ook één op één blijkt de Osse keerper te sterk. Ook stormram Martijn van Lith weet in het laatste kwartier geen potten te breken. Schadewijk en SES delen de punten en blijven op positie twee en drie. De afstand naar koploper Berghem Sport is waarschijnlijk te groot om te overbruggen.

SES-Schadewijk 1-1 (1-0)
1-0 29’ Gijs Meulepas
1-1 60' Serkan Ozkiyikci
Bezoekers: 250

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Agenda
20/5 zoAfsluitingsfeest
10/6 zoJeugdkampioenendag
22/6 vrF-jes kamp

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux