Nieuwsarchief

Laatste nieuws

19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
26/3

6 mei Nieuwe datum Derby en Millse mittag

Update: de KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 18 maa... Lees meer »

 
25/3

SES wordt verrast op Cuijkse kunstgras

In een doelpuntrijke uitwedstrijd laat de Langenboomse formatie zich verrassen door thuisclub SIOL. SIOL speelt fysiek doch technisch en weet zo binnen een half uur op 3-0 te komen. SES lijkt zich heel even te herpakken, maar... Lees meer »

 
 

SES de betere, maar zonder punten naar huis

Een zondagmiddag waar alles in zat: Hagel, zon, een gemiste penalty, veel kansen over en weer, strijd, maar vooral een opgelaten gevoel voor iedereen die SES een warm hart toedraagt.

 

Na 20 minuten spelen vond er een dubieus moment plaats, de goed spelende Wijdeven verschalkte doelman Verstegen met een lobje en zag zijn bal tegen de onderkant lat op de lijn stuiteren, wel of geen doelpunt? Scheidsrechter Van Uden zag het duidelijk en de 0-0 bleef op het scorebord. SES was de eerste 30 minuten van de wedstrijd de bovenliggende partij maar wist haar kansen niet te benutten. Echter in de laatste minuut van de eerste helft leek de eerste goal van de wedstrijd toch te vallen. Een foute pass van de verdediging van Boskant werd opgepikt door Gijs Bens, maar zijn schot werd door doelman Van der Heijden van de lijn getikt.

Na 60 minuten voetballen werd er binnen de 16 een overtreding begaan op Bens, en een strafschop werd gegeven door Van Uden. Er leek een vloek te rusten op het doel van de thuisspelende ploeg want Gijs Meulepas lukte het ook niet om te scoren.  In de 80e minuut versloeg invaller Veldkamp met een harde schuiver de goed keepende Verstegen en de 1-0 verscheen op het scorebord. In de resterende minuten zette SES alles op alles om toch dat punt mee naar huis te kunnen nemen, maar helaas. 

Karakteristieken:
Boskant 1 – SES 0 ( 0-0)

1-0Veldkamp ‘80

Bijzonderheden: Gemiste penalty Gijs Meulepas

Toeschouwers: 154

Scheidsrechter: Van Uden

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Agenda
20/5 zoAfsluitingsfeest
10/6 zoJeugdkampioenendag
22/6 vrF-jes kamp

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux