Nieuwsarchief

Laatste nieuws

23/4

6 mei SES - Juliana en Millse mittag

De KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 6 mei a.s. wed... Lees meer »

 
22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
 

Oproep aan (oud) SES leden

Als er over de F-jes van SES wordt gesproken, zal de naam van Antoon (op de Kogelberg gewoon ‘Toon’) Jans al snel vallen. Behalve het trainen van de F-jes, voert hij nog vele andere taken uit bij SES. Zo zit Toon in het jeugdbestuur, neemt hij de organisatie van de jeugd kampioenen dag en het F-jes kamp op zich en is hij vele dagen in de week op het sportpark te vinden voor allerlei klusjes.

2016 is een speciaal jaar voor Toon, want dit is zijn 50ste jaar dat hij actief is binnen SES. Na 50 jaar in het jeugd bestuur te hebben gezeten, doet Toon aankomende zomer als bestuurslid een stapje terug. Wel blijft Toon onvermoeid doorgaan met training geven aan de jongste SES leden. Een vijftig jarig jubileum kunnen we niet aan ons voorbij laten gaan en daarom zullen we Toon rondom de wedstrijd tegen Festilent (zondag 8 mei aftrap 14:30) in het zonnetje zetten. Om de dag te laten slagen, hebben we jullie hulp nodig!

Voorafgaand aan SES 1 – Festilent 1 zal er een voorwedstrijd gespeeld worden door de F1 van beide clubs. Bij de spelersopkomst zal de F1 van SES een erehaag vormen voor de spelers en Toon. Daarna vragen we aan alle (oud) leden die ooit door Toon getraind zijn om het veld te betreden om een grote groepsfoto te maken. Daarom willen we alle (oud) leden oproepen om zondag 8 mei naar ons sportpark te komen om deze actie tot een succes te maken. Bovendien kan SES zich verzekeren van de nacompetitie om promotie naar de 3e klasse.

Tot zondag 8 mei!

 

toon

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux