Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

Oproep aan (oud) SES leden

Als er over de F-jes van SES wordt gesproken, zal de naam van Antoon (op de Kogelberg gewoon ‘Toon’) Jans al snel vallen. Behalve het trainen van de F-jes, voert hij nog vele andere taken uit bij SES. Zo zit Toon in het jeugdbestuur, neemt hij de organisatie van de jeugd kampioenen dag en het F-jes kamp op zich en is hij vele dagen in de week op het sportpark te vinden voor allerlei klusjes.

2016 is een speciaal jaar voor Toon, want dit is zijn 50ste jaar dat hij actief is binnen SES. Na 50 jaar in het jeugd bestuur te hebben gezeten, doet Toon aankomende zomer als bestuurslid een stapje terug. Wel blijft Toon onvermoeid doorgaan met training geven aan de jongste SES leden. Een vijftig jarig jubileum kunnen we niet aan ons voorbij laten gaan en daarom zullen we Toon rondom de wedstrijd tegen Festilent (zondag 8 mei aftrap 14:30) in het zonnetje zetten. Om de dag te laten slagen, hebben we jullie hulp nodig!

Voorafgaand aan SES 1 – Festilent 1 zal er een voorwedstrijd gespeeld worden door de F1 van beide clubs. Bij de spelersopkomst zal de F1 van SES een erehaag vormen voor de spelers en Toon. Daarna vragen we aan alle (oud) leden die ooit door Toon getraind zijn om het veld te betreden om een grote groepsfoto te maken. Daarom willen we alle (oud) leden oproepen om zondag 8 mei naar ons sportpark te komen om deze actie tot een succes te maken. Bovendien kan SES zich verzekeren van de nacompetitie om promotie naar de 3e klasse.

Tot zondag 8 mei!

 

toon

Zondag 28/01 om 14:30


V.V. Achates 1 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux