Nieuwsarchief

Laatste nieuws

23/4

6 mei SES - Juliana en Millse mittag

De KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 6 mei a.s. wed... Lees meer »

 
22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
 

SES verliest van een sterker Cito maar pakt toch nacompetetie

Sportpark De Kogelberg ligt er mooi bij op deze zonnige middag. Ook SES start zonnig met enkele kansjes in de eerste minuten. Na acht minuten slaat het weer om en staat SES met 0-1 achter. Een scrimmage voor de goal zorgt ervoor dat Jordy Hoeks de bal eenvoudig in de goal kan werken. Direct na de Osse goal krijgt Melvin van de Elzen een grote kans, maar zijn actie wordt gepareerd door keeper Ridvan Cabael. Direct daarop krijgt Cito een enorme kans. SES keeper Tijn Verstegen stopt de bal en speler echter sterk bij de één op één situatie. Een mooi begin van de wedstrijd. Toch wordt Cito gedurende de wedstrijd sterker dan SES, sommige SES spelers blijken simpelweg niet zo fel te zijn als de spelers uit Oss. Dit resulteert in de 0-2 na dik twintig minuten spelen in de tweede helft. Een voorzet vanaf rechts komt voor de SES goal waar verdediger Stef Rooijendijk twee spelers moet proberen te stoppen. Dit lukt echter maar bij één van de twee waardoor Cobenn Farneubun relatief eenvoudig, maar met voldoende kracht binnenschiet. Vijf minuten later doet SES wat terug. Gijs Meulepas kopt de bal uit een corner richting goal, maar de bal mist voldoende kracht. Tijn Cuppen is hier echter scherp op en verlengt de bal in de Osse goal. Het is 1-2 met nog ongeveer 20 minuten te gaan. SES pakt het initiatief enigszins terug door Jari Lukassen door te schuiven en één op één te gaan spelen. Dit levert enkele kansjes en mooie aanvallen op, maar overall laat SES niet haar best mogelijke voetbal zien. Kort voor tijd gooit Cito de wedstrijd op slot. Een tweede goal van de goed spelende Hoeks zet de eindstand op het scorebord: 1-3. Voor deze goal moet Hoeks 3 á 4 man passeren, iets wat hem vrij eenvoudig afgaat.  Concluderend kan gesteld worden dat SES terecht verloren heeft van Cito, individuele klasse en felheid bleken de doorslag te geven. 

Door de winst van SDDL op NLC maakt SES toch nog kans op promotie. De periode schuift door en SES is niet meer te passeren door NLC. De nacompetitie is bereikt!

SES – Cito 1-3 (0-1)

‘8 0-1 Hoeks
’65 0-2 Farneubun
’70 1-2 Cuppen
’86 1-3 Hoeks

Toeschouwers: 175

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux