Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

SES verliest van een sterker Cito maar pakt toch nacompetetie

Sportpark De Kogelberg ligt er mooi bij op deze zonnige middag. Ook SES start zonnig met enkele kansjes in de eerste minuten. Na acht minuten slaat het weer om en staat SES met 0-1 achter. Een scrimmage voor de goal zorgt ervoor dat Jordy Hoeks de bal eenvoudig in de goal kan werken. Direct na de Osse goal krijgt Melvin van de Elzen een grote kans, maar zijn actie wordt gepareerd door keeper Ridvan Cabael. Direct daarop krijgt Cito een enorme kans. SES keeper Tijn Verstegen stopt de bal en speler echter sterk bij de één op één situatie. Een mooi begin van de wedstrijd. Toch wordt Cito gedurende de wedstrijd sterker dan SES, sommige SES spelers blijken simpelweg niet zo fel te zijn als de spelers uit Oss. Dit resulteert in de 0-2 na dik twintig minuten spelen in de tweede helft. Een voorzet vanaf rechts komt voor de SES goal waar verdediger Stef Rooijendijk twee spelers moet proberen te stoppen. Dit lukt echter maar bij één van de twee waardoor Cobenn Farneubun relatief eenvoudig, maar met voldoende kracht binnenschiet. Vijf minuten later doet SES wat terug. Gijs Meulepas kopt de bal uit een corner richting goal, maar de bal mist voldoende kracht. Tijn Cuppen is hier echter scherp op en verlengt de bal in de Osse goal. Het is 1-2 met nog ongeveer 20 minuten te gaan. SES pakt het initiatief enigszins terug door Jari Lukassen door te schuiven en één op één te gaan spelen. Dit levert enkele kansjes en mooie aanvallen op, maar overall laat SES niet haar best mogelijke voetbal zien. Kort voor tijd gooit Cito de wedstrijd op slot. Een tweede goal van de goed spelende Hoeks zet de eindstand op het scorebord: 1-3. Voor deze goal moet Hoeks 3 á 4 man passeren, iets wat hem vrij eenvoudig afgaat.  Concluderend kan gesteld worden dat SES terecht verloren heeft van Cito, individuele klasse en felheid bleken de doorslag te geven. 

Door de winst van SDDL op NLC maakt SES toch nog kans op promotie. De periode schuift door en SES is niet meer te passeren door NLC. De nacompetitie is bereikt!

SES – Cito 1-3 (0-1)

‘8 0-1 Hoeks
’65 0-2 Farneubun
’70 1-2 Cuppen
’86 1-3 Hoeks

Toeschouwers: 175

Zondag 28/01 om 14:30


V.V. Achates 1 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux