Nieuwsarchief

Laatste nieuws

23/4

6 mei SES - Juliana en Millse mittag

De KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 6 mei a.s. wed... Lees meer »

 
22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
 

Wedstrijd met twee gezichten eindigt in gelijkspel

Op een zonovergoten sportpark speelt SES een wisselende wedstrijd tegen rivalen uit buurdorp Zeeland, Festilent. Zo’n 400 supporters aanschouwen het duel, welke uiteindelijk in 2-2 eindigt.

 

De eerste helft is overduidelijk voor de thuisploeg. Het eerste wapenfeit is van Festilent, maar na tien minuten maakt spits Tijn Cuppen de openingstreffer. Met een kopbal uit een vrije trap vindt hij het net. Niet lang daarna is het wederom Cuppen die doel treft. Zijn schot vanaf links kan niet gekeerd worden door keeper Martijn de Louw, nadat Cuppen knap wordt aangespeeld vanuit het midden. Nog twee grote kansen voor Melvin van de Elzen hadden de wedstrijd kunnen beslissen, maar door onbaatzuchtig te zijn verzuimt hij te scoren. Zijn afgelegde bal wordt niet verwacht door spits Gijs Bens.

 

De tweede helft zijn de rollen omgedraaid. Direct voert Festilent de boventoon, maar dat resulteert nog niet in grote kansen. Pas in de 75e minuut wordt een afstandsschot van Jasper Blijderveen knap gepareerd door SES doelman Tijn Verstegen. Snel hierna grijpt Verstegen mis op een hoge voorzet en aanvoerder Jochem Fleuren kan profiteren. 2-1. In de allerlaatste minuten lijkt hij de gelijkmaker te scoren, maar hij mist voor open goal. Jasper van de Berg redt echter het punt, door laat in de blessuretijd binnen te koppen vanuit een hoekschop. Hij wordt niet gehinderd en maakt eenvoudig af. Buren Zeeland en Langenboom spelen beide een sterke en een minder sterke helft. De punten worden dan ook gedeeld.

 

SES – Festilent 2-2 (2-0)

11. Tijn Cuppen 1-0, 18. Tijn Cuppen 2-0, 70. Jochum Fleuren 2-1, 90+2. Jasper van de Berg 2-2.

Scheidsrechter: Habraken

Toeschouwers: 400

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux