Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

Promotie ver weg voor SES

SES heeft zichzelf in een schier onmogelijke positie gebracht om kans te maken op promotie naar de zo felbegeerde 3e klasse. In Beers sprong HBV het best op met de kansen. Het werd uiteindelijk, een toch wel geflatteerde, 3-0 overwinning voor de thuisploeg.

In de eerste minuten drong SES fel aan. Tijn Cuppen had de score kunnen openen, maar joeg de bal in kansrijke positie hoog over. De eerste kans van HBV was wel direct raak. Een afvallende bal werd door Ali Özdemir hard in de korte hoek geschoten. Nog geen 10 minuten later wederom een scherpe counter voor de Beerse formatie. Jeroen Diks gaf uiteindelijk voor en wederom  was het Özdemir die raak volleyde. SES kreeg daarna de bal, maar sprong daar te slordig mee om.

Na de rust hetzelfde spelbeeld. SES drong aan, HBV kwam er af en toe snel uit in de counter. Na wat speldenprikjes van Tijn Cuppen en Sebe van Huisseling kreeg Jeroen DIks de bal van achteruit mee, kwam 1-op-1 met keeper Tijn Verstegen en schuifde simpel raak. HBV geloofde het daarna wel, SES werkte voor wat het waard was, maar tot grote kansen leidden dat aanvankelijk niet. Pas tegen het laatste fluitsignaal kreeg Gijs Meulepas een enorme kopkans om de wedstrijd aanstaande donderdag nog spannend te maken, maar hij kreeg 'm niet goed tegen zijn hoofd.

Zo lijkt het seizoen in mineur te eindigen. Het lijkt onmogelijk, al kan het wel eens spoken op de Kogelberg!

HBV - SES 3-0 (2-0)
1-0 Ali Özdemir
2-0 Ali Özdemir
3-0 Jeroen Diks.
Toeschouwers: 271

Zondag 28/01 om 14:30


V.V. Achates 1 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux