Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

SES organiseert afscheidswedstrijd voor zestal spelers

Op vrijdag 10 juni 2016 zet SES Langenboom een aantal leden in het zonnetje vanwege hun aangekondigde afscheid bij het eerste elftal. Martijn van Lith(30), Gijs Meulepas(33), Ron Ghijssen(33), Jochen Wijdeven(34) en Robin Aalbers(34) mogen zich nog één keer in het SES 1-tenue hijsen tijdens de wedstrijd tussen SES selectie en oud-SES, waarna ze de overstap zullen maken naar de lagere elftallen. De onvermoeibare rechtsback Stef Rooijendijk(25) stopt ook bij SES om zijn jeugdliefde VCO te versterken in de vijfde klasse.

 Zestal SES

Ook eerste elftal leider René van Boekel heeft aangegeven na het huidige seizoen een punt te zetten achter zijn rol binnen de selectie van SES. René was vier jaar lang de rechterhand van Claus Foederer en ook onder René Jurrius bleef hij zich inzetten voor het vaandelteam van Langenboom. De laatste officiële wedstrijd dit seizoen tegen HBV stond in het teken van zijn afscheid. Dat geldt ook voor de aftredende trainer Rene Jurrius, die onlangs aangaf de samenwerking met de club te beëindigen.

 

Prestatie

Het zestal is samen goed voor ruim duizend basisoptredens in SES 1. Gijs Meulepas en Jochen Wijdeven behaalden individueel zelfs de magische grens van 250 wedstrijden en zijn vereeuwigd aan de Wall of Fame. De spelers kijken terug op een succesvolle en plezierige periode bij de Langenboomse dorpsclub. Dit seizoen draaide SES bovenin de vierde klasse H mee en mochten ze via nacompetitie een plek in de derde klasse bewerkstelligen. Over twee wedstrijden moest SES echter zijn meerdere erkennen in de Beerse formatie en kwam het dit seizoen dus toch niet zo ver.

 

Feest

Familie, vrienden, supporters en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom om deze afscheidswedstrijd bij te wonen en de voetballers te bedanken voor hun bewezen diensten bij het eerste elftal. Om 19.00 uur vindt de aftrap plaats op sportpark De Kogelberg. Na afloop van de wedstrijd is er de mogelijkheid om gezellig na te borrelen in de kantine waar drive-in show ‘Action’ zorgt voor de muzikale omlijsting. 

Afscheid SES Poster

Dinsdag 23/01 om 20.00


Festilent 1 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux