Nieuwsarchief

Laatste nieuws

22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
26/3

6 mei Nieuwe datum Derby en Millse mittag

Update: de KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 18 maa... Lees meer »

 
 

SES organiseert afscheidswedstrijd voor zestal spelers

Op vrijdag 10 juni 2016 zet SES Langenboom een aantal leden in het zonnetje vanwege hun aangekondigde afscheid bij het eerste elftal. Martijn van Lith(30), Gijs Meulepas(33), Ron Ghijssen(33), Jochen Wijdeven(34) en Robin Aalbers(34) mogen zich nog één keer in het SES 1-tenue hijsen tijdens de wedstrijd tussen SES selectie en oud-SES, waarna ze de overstap zullen maken naar de lagere elftallen. De onvermoeibare rechtsback Stef Rooijendijk(25) stopt ook bij SES om zijn jeugdliefde VCO te versterken in de vijfde klasse.

 Zestal SES

Ook eerste elftal leider René van Boekel heeft aangegeven na het huidige seizoen een punt te zetten achter zijn rol binnen de selectie van SES. René was vier jaar lang de rechterhand van Claus Foederer en ook onder René Jurrius bleef hij zich inzetten voor het vaandelteam van Langenboom. De laatste officiële wedstrijd dit seizoen tegen HBV stond in het teken van zijn afscheid. Dat geldt ook voor de aftredende trainer Rene Jurrius, die onlangs aangaf de samenwerking met de club te beëindigen.

 

Prestatie

Het zestal is samen goed voor ruim duizend basisoptredens in SES 1. Gijs Meulepas en Jochen Wijdeven behaalden individueel zelfs de magische grens van 250 wedstrijden en zijn vereeuwigd aan de Wall of Fame. De spelers kijken terug op een succesvolle en plezierige periode bij de Langenboomse dorpsclub. Dit seizoen draaide SES bovenin de vierde klasse H mee en mochten ze via nacompetitie een plek in de derde klasse bewerkstelligen. Over twee wedstrijden moest SES echter zijn meerdere erkennen in de Beerse formatie en kwam het dit seizoen dus toch niet zo ver.

 

Feest

Familie, vrienden, supporters en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom om deze afscheidswedstrijd bij te wonen en de voetballers te bedanken voor hun bewezen diensten bij het eerste elftal. Om 19.00 uur vindt de aftrap plaats op sportpark De Kogelberg. Na afloop van de wedstrijd is er de mogelijkheid om gezellig na te borrelen in de kantine waar drive-in show ‘Action’ zorgt voor de muzikale omlijsting. 

Afscheid SES Poster

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Agenda
20/5 zoAfsluitingsfeest
10/6 zoJeugdkampioenendag
22/6 vrF-jes kamp

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux