Nieuwsarchief

Laatste nieuws

22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
26/3

6 mei Nieuwe datum Derby en Millse mittag

Update: de KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 18 maa... Lees meer »

 
 

SES 1 neemt afscheid van meer dan duizend basisplaatsen in wedstrijd tussen SES 1 en oud eerste elftal spelers

Met 'SES legends' als John Verstegen, Jos Koenen, Gert-Jan van der Horst en verschillende andere (minder) oud gedienden kon het nog best een lastige avond worden voor de ploeg van de eveneens stoppende René Jurrius. Oplopend qua wedstrijden in SES 1 namen Stef Rooijendijk, Ron Ghijssen, Martijn van Lith, Robin Aalbers, Jochen Wijdeven en Gijs Meulepas afscheid. De laatste twee zelfs hangend aan de Wall of Fame in de Langenboomse catacomben met meer dan 250 'caps' op hun naam. 

Ondanks een mooi elftal van oud-gedienden ging het 'de jonkies' redelijk gemakkelijk af in de eerste helft. Achtereenvolgens wisten Gijs Meulepas, Tim Cuppen, Gijs Bens en Nick van de Hei  het net te laten krullen. Tegenstand werd er geboden door de snelle Joost Cuppen, de technische sterke John Verstegen en de altijd hard werkende Peter Jansen. Tot scoren kwam het gelegenheidsteam helaas niet. 

In de rust gingen de zes afscheid nemende spelers over naar het andere elftal wat voor de gelegenheid onder leiding stond van oud-trainer Claus Foederer. Daarmee zou meteen duidelijk worden wat de 'schade' van hun vertrek is. Dat was in het begin van de tweede helft goed zichtbaar. Het spel was duidelijk voor het elftal met de inmiddels oud eerste elftal spelers. Tot scoren kwamen ze echter niet. Een streep van Gijs Meulepas knalde uiteen op de lat. Gedurende de tweede helft nam het nieuwe SES 1 het spel over en wist het te scoren middels een fraaie afstandsgoal van Gijs Bens. Tim Cuppen nam als nieuwe routinier goed de leiding. Ton Berens, die volgens seizoen trainer is van het eerste elftal, keek vanaf de zijlijn toe en kon direct zien hoe hij volgend seizoen verder kan bouwen aan dit jonge elftal. 

Na de wedstrijd was er een luid en welverdiend applaus voor de stoppende spelers en sprak Frank Burgers hen individueel mooie woorden toe. Ook stoppend trainer René Jurrius had mooie woorden voor de spelers en sprak kort over zijn eigen besluit om volgend jaar geen voetbaltrainer meer te zijn. 

In kleedlokaal één ging de radio (met ingebouwde discolampen) voor de laatste keer tekeer voor de zes spelers. Voor het feestje losbarstte draaide oud trainer Claus Foederer een hilarische film af waarin hij de spelers met een knipoog op de hak nam. 

Een waardig afscheid voor de mannen!

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Agenda
20/5 zoAfsluitingsfeest
10/6 zoJeugdkampioenendag
22/6 vrF-jes kamp

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux