Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

SES 1 neemt afscheid van meer dan duizend basisplaatsen in wedstrijd tussen SES 1 en oud eerste elftal spelers

Met 'SES legends' als John Verstegen, Jos Koenen, Gert-Jan van der Horst en verschillende andere (minder) oud gedienden kon het nog best een lastige avond worden voor de ploeg van de eveneens stoppende René Jurrius. Oplopend qua wedstrijden in SES 1 namen Stef Rooijendijk, Ron Ghijssen, Martijn van Lith, Robin Aalbers, Jochen Wijdeven en Gijs Meulepas afscheid. De laatste twee zelfs hangend aan de Wall of Fame in de Langenboomse catacomben met meer dan 250 'caps' op hun naam. 

Ondanks een mooi elftal van oud-gedienden ging het 'de jonkies' redelijk gemakkelijk af in de eerste helft. Achtereenvolgens wisten Gijs Meulepas, Tim Cuppen, Gijs Bens en Nick van de Hei  het net te laten krullen. Tegenstand werd er geboden door de snelle Joost Cuppen, de technische sterke John Verstegen en de altijd hard werkende Peter Jansen. Tot scoren kwam het gelegenheidsteam helaas niet. 

In de rust gingen de zes afscheid nemende spelers over naar het andere elftal wat voor de gelegenheid onder leiding stond van oud-trainer Claus Foederer. Daarmee zou meteen duidelijk worden wat de 'schade' van hun vertrek is. Dat was in het begin van de tweede helft goed zichtbaar. Het spel was duidelijk voor het elftal met de inmiddels oud eerste elftal spelers. Tot scoren kwamen ze echter niet. Een streep van Gijs Meulepas knalde uiteen op de lat. Gedurende de tweede helft nam het nieuwe SES 1 het spel over en wist het te scoren middels een fraaie afstandsgoal van Gijs Bens. Tim Cuppen nam als nieuwe routinier goed de leiding. Ton Berens, die volgens seizoen trainer is van het eerste elftal, keek vanaf de zijlijn toe en kon direct zien hoe hij volgend seizoen verder kan bouwen aan dit jonge elftal. 

Na de wedstrijd was er een luid en welverdiend applaus voor de stoppende spelers en sprak Frank Burgers hen individueel mooie woorden toe. Ook stoppend trainer René Jurrius had mooie woorden voor de spelers en sprak kort over zijn eigen besluit om volgend jaar geen voetbaltrainer meer te zijn. 

In kleedlokaal één ging de radio (met ingebouwde discolampen) voor de laatste keer tekeer voor de zes spelers. Voor het feestje losbarstte draaide oud trainer Claus Foederer een hilarische film af waarin hij de spelers met een knipoog op de hak nam. 

Een waardig afscheid voor de mannen!

Zondag 21/01 om 12.00


UDI 2 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux