Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

SES speelt gelijk tegen promovendus

In haar eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen komt SES niet verder dan een gelijkspel in Rijkevoort. Beide teams komen met wat geluk tot scoren en weten niet te overtuigen.

 

Na het afscheid van een aantal ervaren spelers begint SES met een jong team en een nieuwe trainer aan het seizoen 2016-2017. Ton Berens leidt de Langenboomse hoofdmacht ditmaal, maar ziet zijn pupillen een rommelige wedstrijd spelen. Na wat kansjes in de eerste minuten krijgt Toxandria een penalty toegewezen. Scheidsrechter Thijssen ziet gevaarlijk spel binnen het zestienmetergebied. Ferre van Kraaij laat deze kans niet onbenut. 1-0. Tien minuten later krijgen ze de grootste kans op een verdubbeling van de score, maar de kopbal gaat over. Na een half uur spelen krijgt spits Gijs Bens zijn grootste kans van de wedstrijd. Hij komt 1 op 1 met keeper Dave Albers, maar deze maakt zijn goal goed klein. SES keeper Tijn Verstegen redt daarna goed op een gevaarlijk afstandsschot.

 

Tekenend voor de eerste helft is het snelle en veelvuldige balverlies van beide ploegen. Tijdens de tweede helft herhaalt dit beeld zich. Na een uur krijgt SES dan toch het doelpunt dat ze nodig hadden. Een schot van Sebe van Huisseling wordt onderweg van richting veranderd, waardoor keeper Albers kansloos is. Deze aansluitingstreffer zorgt blijkbaar niet voor het nodige vertrouwen om door te pakken. SES weet niet veel sterker te worden dan Toxandria en beide ploegen proberen nog even aan te zetten in het laatste kwartier. Daarin ontsnapt SES aan een nederlaag door een goede redding van Verstegen. Zo’n 160 toeschouwers zien de wedstrijd eindigen in 1-1.

 

Toxandria – SES 1-1 (1-0)

10. Ferre van Kraaij 1-0, 62. Sebe van Huisseling 1-1.

Scheidsrechter: Thijssen

Toeschouwers: 160

Zondag 28/01 om 14:30


V.V. Achates 1 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux