Nieuwsarchief

Laatste nieuws

19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
26/3

6 mei Nieuwe datum Derby en Millse mittag

Update: de KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 18 maa... Lees meer »

 
25/3

SES wordt verrast op Cuijkse kunstgras

In een doelpuntrijke uitwedstrijd laat de Langenboomse formatie zich verrassen door thuisclub SIOL. SIOL speelt fysiek doch technisch en weet zo binnen een half uur op 3-0 te komen. SES lijkt zich heel even te herpakken, maar... Lees meer »

 
 

SES speelt gelijk tegen promovendus

In haar eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen komt SES niet verder dan een gelijkspel in Rijkevoort. Beide teams komen met wat geluk tot scoren en weten niet te overtuigen.

 

Na het afscheid van een aantal ervaren spelers begint SES met een jong team en een nieuwe trainer aan het seizoen 2016-2017. Ton Berens leidt de Langenboomse hoofdmacht ditmaal, maar ziet zijn pupillen een rommelige wedstrijd spelen. Na wat kansjes in de eerste minuten krijgt Toxandria een penalty toegewezen. Scheidsrechter Thijssen ziet gevaarlijk spel binnen het zestienmetergebied. Ferre van Kraaij laat deze kans niet onbenut. 1-0. Tien minuten later krijgen ze de grootste kans op een verdubbeling van de score, maar de kopbal gaat over. Na een half uur spelen krijgt spits Gijs Bens zijn grootste kans van de wedstrijd. Hij komt 1 op 1 met keeper Dave Albers, maar deze maakt zijn goal goed klein. SES keeper Tijn Verstegen redt daarna goed op een gevaarlijk afstandsschot.

 

Tekenend voor de eerste helft is het snelle en veelvuldige balverlies van beide ploegen. Tijdens de tweede helft herhaalt dit beeld zich. Na een uur krijgt SES dan toch het doelpunt dat ze nodig hadden. Een schot van Sebe van Huisseling wordt onderweg van richting veranderd, waardoor keeper Albers kansloos is. Deze aansluitingstreffer zorgt blijkbaar niet voor het nodige vertrouwen om door te pakken. SES weet niet veel sterker te worden dan Toxandria en beide ploegen proberen nog even aan te zetten in het laatste kwartier. Daarin ontsnapt SES aan een nederlaag door een goede redding van Verstegen. Zo’n 160 toeschouwers zien de wedstrijd eindigen in 1-1.

 

Toxandria – SES 1-1 (1-0)

10. Ferre van Kraaij 1-0, 62. Sebe van Huisseling 1-1.

Scheidsrechter: Thijssen

Toeschouwers: 160

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Agenda
20/5 zoAfsluitingsfeest
10/6 zoJeugdkampioenendag
22/6 vrF-jes kamp

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux