Nieuwsarchief

Laatste nieuws

23/4

6 mei SES - Juliana en Millse mittag

De KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 6 mei a.s. wed... Lees meer »

 
22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
 

SES verdiend langs Herpinia (2-1)

SES heeft zich weten te nestelen in de top van de 4e klasse H. In een duel tegen een concurrent, Herpinia, werd uiteindelijk verdiend de driepunter gepakt.

Voor rust was Herpen duidelijk de betere partij. Gelukkig had keeper Tijn Verstegen zijn dag vandaag. Hij redde puik op een tweetal schoten van afstand. Op een schot van 25 meter had hij geen antwoord, maar hij zag de op het ventieldopje geschoten bal tot tevredenheid uiteenspatten op de lat. SES kon daar aanvankelijk weinig tegenoverstellen. Een paar speldenprikjes van Paul van Geffen en Melvin van de Elzen kon de Herpse goalie nauwelijks verontrusten. Vlak voor rust kwam de Langenboomse formatie dan toch op voorsprong. Een corner van Paul van Geffen werd getoucheerd door gelegenheidskapitein Jari Lukassen en via een aantal Herpse benen rolde de bal tergend tegen de netten.

Na de thee kwam SES wat beter voor de dag. Melvin van de Elzen raakte oog-in-oog met de doelman het zijnet en Niek Nooijen schoot tot twee keer toe in kansrijke positie over. Toch kwam de verdiende 2-0.  Uitblinker Sebe van  Huisseling slalomde prachtig door de Herpse verdediging en schoof de bal koel onder de Herpse doelman door. Met nog 10 minuten te gaan leek de strijd beslist, ware het niet dat de geheel vrijstaande spits van Herpinia de bal voor het inkoppen had na een snel genomen vrije trap. Hij faalde niet: 2-1. Enkele hachelijke momenten volgde, maar SES gaf geen krimp en behield de drie punten in eigen huis.

SES-Herpinia 2-1
1-0 Eigen goal (44’) . 2-0 Sebe van Huisseling (79’), 2-1 Ivo van Aaalst (’82)
Scheidsrechter: J.A. van Geffen
Toeschouwers: 200

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux