Nieuwsarchief

Laatste nieuws

23/4

6 mei SES - Juliana en Millse mittag

De KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 6 mei a.s. wed... Lees meer »

 
22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
 

Leo Huibers en Piet Martens nemen afscheid als bestuurslid

Tijdens de algemene ledenvergadering van donderdag 22 september jongsleden namen bestuursleden Leo Huibers en Piet Martens afscheid en werd hun plaats ingenomen door Ellen Hendriks, Sandra Peters en Nort van Schayik. Maar niet voordat voorzitter Wil Frenken beide heren met mooie woorden toesprak en bedankte, namens alle S.E.S.-leden, voor de bewezen diensten. Wil Frenken verwoordde het als volgt: 

 

Leo is een begrip bij SES. Een vast waarde, zo ongeveer bij alles wat er gebeurt is Leo aanwezig en betrokken.

 • Leo is 25 jaar bestuurslid en heeft in die hoedanigheid mee-gediscussieerd en beslist over de gang van zaken bij onze vereniging en verder alle taken als bestuurslid vervuld zoals het bijwonen van vergaderingen, aanwezig zijn bij representatieve taken binnen en buiten de club etc. Als bestuurslid had hij een eigen mening en zorgde daarmee voor de juiste balans in het bestuur bij het nemen van beslissingen. Buiten zijn bestuurstaken heeft Leo een groot aantal andere taken vervuld voor onze vereniging, hieronder een beperkte weergave van deze taken. 

 • Leo heeft als clubscheidsrechter gefungeerd

 • Als grensrechter van het 1e elftal

 • Belijnt de velden

 • Draait kantinedienst

 • Hij heeft lange tijd samen met zijn vrouw Riny de kas beheerd van de kantine

 • Is verantwoordelijk voor de inkoop van de drank voor de kantine

 • Regelen en zelf doen van het onderhoud van de velden

 • Zat in de bouwcommissie bij de nieuwbouw van de kantine en droeg zijn steentje bij als metselaar en bij alle andere werkzaamheden

 • Zit bij de schoonmaakploeg van het gebouw

 • Zorgt voor de praktische invulling voor het 7 tegen 7 toernooi door de velden toernooi klaar te maken.

 • Heeft meegewerkt aan de realisatie van het nieuwe veld en de verplaatsing van de ponyclub.

 • Is supporter van onze teams in zijn algemeenheid maar in het bijzonder het 1e elftal waarvan hij zowel de thuis als uitwedstrijden bezoekt.

 

Dit is zomaar een greep uit wat Leo gedaan heeft en nog doet en met deze opsomming vergeet ik ongetwijfeld een behoorlijk aantal werkzaamheden. Het geeft in ieder geval weer dat hij een van onze onmisbare vrijwilligers binnen onze vereniging is waar onze vereniging op drijft en zonder wie we niet kunnen. We vinden het jammer dat Leo met zijn lange ervaring en inbreng na 25 jaar stopt als bestuurslid, maar respecteren uiteraard zijn beslissing. Gelukkig blijven we Leo nog bijna even vaak op het sportpark zien, want Leo blijft zijn andere taken als vrijwilliger voortzetten en zodoende zullen we hem nog steeds praktisch elke dag op ons sportpark zijn ding zien doen. Voor zijn bijdrage als bestuurslid gedurende de afgelopen 25 jaar wil ik Leo van harte bedanken, als bedankje wil ik vragen om een welverdiend applaus en wil ik hem een envelop overhandigen met een symbolisch bedrag want, wat een vrijwilliger als Leo voor SES gedaan heeft, is onbetaalbaar.

 Leo bedankt

 

Afscheid als bestuurslid Piet Martens

Piet is al 19 jaar bestuurslid en heeft in die hoedanigheid met zijn eigen mening en visie mede zijn stempel gedrukt op het reilen en zeilen van SES. Piet doet buiten zijn bestuurlijke taken de meest uiteenlopende dingen, voor de meeste leden is niet zo bekend wat hij buiten zijn bestuurskundige taken allemaal doet. Hij werkt veelal op de achtergrond, wat hij allemaal doet merk je pas als Piet er niet is want dan loop je tegen allemaal dingen aan die niet gebeuren. Hij is praktisch elke dag wel op het sportpark om te zijn ding te doen.

 Van koffie zetten tot lampen vervangen, het koffiezetapparaat schoonmaken, de kookplaat, afzuiging, het vet van de ovens vervangen, inkopen van de drank samen met Leo, hij houdt het standenbord in de kantine bij, hij hangt de borden met de tegenstander van het 1e elftal bij de ingang van het dorp op. Hij draait kantinediensten, hij is ingedeeld bij de poetsgroepen maar doet ook werkzaamheden op het veld, kortom Piet doet te veel om op te noemen.

 Piet stopt nu als bestuurslid maar gelukkig niet met zijn andere taken, Piet kan ons niet missen, maar wij Piet ook niet. Ja, Piet zullen we hier gelukkig, net als Leo nog bijna net zo vaak tegenkomen als dat ze in het bestuur zaten. Van beide heren zullen we de ervaring en expertise missen in het bestuur, maar ik weet zeker dat ik hun mening, gevraagd en ongevraagd nog regelmatig te horen zal krijgen. Deze vrijwilligers zijn mede het fundament waar SES op staat en zonder wie we niet de club zouden zijn die we nu zijn.

 Piet, ook voor jou een envelop met een symbolisch bedrag want net als voor Leo geldt ook voor jou, wat jij voor SES doet is onbetaalbaar.

 

Piet bedankt

afscheid Leo Piet bestuur

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux