Nieuwsarchief

Laatste nieuws

13/7

Indeling met veel derby's voor S.E.S. 1

De KNVB heeft de nieuwe competitieindelingen bekend gemaakt. Voor S.E.S. 1 betekent dit een mooie indeling vol met derby's. Een seizoen om naar uit te zien dus voor zowel voetballers als supporters. Hieronder de gehele indeli... Lees meer »

 
10/7

VRIJWILLIGERS GEZOCHT

Wij zoeken voor aankomend seizoen kantinepersoneel voor de zaterdag en zondag wedstrijden. Samen in een team van gemotiveerde vrijwilligers onze gasten, spelers en leden voorzien van een hapje en drankje! Je kunt je opgeven ... Lees meer »

 
25/6

Herman Sommers vrijwilliger van het jaar

Tijdens het 50-jarig jubileum van de SES-veteranenafdeling op zaterdag 9 juni werd Herman Sommers gehuldigd als vrijwilliger van het jaar. Elk jaar wordt een lid van SES in de bloemetjes gezet, ontvangt een oorkonde en een b... Lees meer »

 
14/6

Wo. 20 juni 17.00 uur Kennismakingsevent kinderen t/m groep 4

... Lees meer »

 
13/6

Jeugdkampioenendag 2018

Op zondag 10 juni was de 42e jeugdkampioenendag van SES op sportpark “DE KOGELBERG” . Onder prachtige weersomstandigheden werd door ruim 80 jeugdspelers en speelsters gestreden om de titel sportman/sportvrouw 2018... Lees meer »

 
13/6

16 juni a.s. 10e editie 7x7 Gezelligheidstoernooi

Op zaterdag 16 juni is het weer zover! Het inmiddels traditionele gezelligheidstoernooi staat voor de tiende keer op het programma!    Programma 08:30 uur Sportpark open09:30 uur Aanvang toernooi+/- 18:30 uu... Lees meer »

 
13/6

Indeling jeugd 2018 - 2019 ( meiden )

De indeling voor de meiden afdeling is nu ook klaar:Indeling meiden 2018 / 2019 Mocht u vragen hebben, dan kunt u deze bij Frank Burgers ( contactpersoon tc ) stellen.... Lees meer »

 
2/6

Indeling jeugd 2018-2019

Na overleg met technische commissie, jeugdcommissie en alle leiders en trainers is dit de indeling van de jeugd voor het seizoen 2018/2019: Indeling jeugd 2018 - 2019 (excel bestand) De afdeling jongens is klaar, op enkele ... Lees meer »

 
 

Leo Huibers en Piet Martens nemen afscheid als bestuurslid

Tijdens de algemene ledenvergadering van donderdag 22 september jongsleden namen bestuursleden Leo Huibers en Piet Martens afscheid en werd hun plaats ingenomen door Ellen Hendriks, Sandra Peters en Nort van Schayik. Maar niet voordat voorzitter Wil Frenken beide heren met mooie woorden toesprak en bedankte, namens alle S.E.S.-leden, voor de bewezen diensten. Wil Frenken verwoordde het als volgt: 

 

Leo is een begrip bij SES. Een vast waarde, zo ongeveer bij alles wat er gebeurt is Leo aanwezig en betrokken.

 • Leo is 25 jaar bestuurslid en heeft in die hoedanigheid mee-gediscussieerd en beslist over de gang van zaken bij onze vereniging en verder alle taken als bestuurslid vervuld zoals het bijwonen van vergaderingen, aanwezig zijn bij representatieve taken binnen en buiten de club etc. Als bestuurslid had hij een eigen mening en zorgde daarmee voor de juiste balans in het bestuur bij het nemen van beslissingen. Buiten zijn bestuurstaken heeft Leo een groot aantal andere taken vervuld voor onze vereniging, hieronder een beperkte weergave van deze taken. 

 • Leo heeft als clubscheidsrechter gefungeerd

 • Als grensrechter van het 1e elftal

 • Belijnt de velden

 • Draait kantinedienst

 • Hij heeft lange tijd samen met zijn vrouw Riny de kas beheerd van de kantine

 • Is verantwoordelijk voor de inkoop van de drank voor de kantine

 • Regelen en zelf doen van het onderhoud van de velden

 • Zat in de bouwcommissie bij de nieuwbouw van de kantine en droeg zijn steentje bij als metselaar en bij alle andere werkzaamheden

 • Zit bij de schoonmaakploeg van het gebouw

 • Zorgt voor de praktische invulling voor het 7 tegen 7 toernooi door de velden toernooi klaar te maken.

 • Heeft meegewerkt aan de realisatie van het nieuwe veld en de verplaatsing van de ponyclub.

 • Is supporter van onze teams in zijn algemeenheid maar in het bijzonder het 1e elftal waarvan hij zowel de thuis als uitwedstrijden bezoekt.

 

Dit is zomaar een greep uit wat Leo gedaan heeft en nog doet en met deze opsomming vergeet ik ongetwijfeld een behoorlijk aantal werkzaamheden. Het geeft in ieder geval weer dat hij een van onze onmisbare vrijwilligers binnen onze vereniging is waar onze vereniging op drijft en zonder wie we niet kunnen. We vinden het jammer dat Leo met zijn lange ervaring en inbreng na 25 jaar stopt als bestuurslid, maar respecteren uiteraard zijn beslissing. Gelukkig blijven we Leo nog bijna even vaak op het sportpark zien, want Leo blijft zijn andere taken als vrijwilliger voortzetten en zodoende zullen we hem nog steeds praktisch elke dag op ons sportpark zijn ding zien doen. Voor zijn bijdrage als bestuurslid gedurende de afgelopen 25 jaar wil ik Leo van harte bedanken, als bedankje wil ik vragen om een welverdiend applaus en wil ik hem een envelop overhandigen met een symbolisch bedrag want, wat een vrijwilliger als Leo voor SES gedaan heeft, is onbetaalbaar.

 Leo bedankt

 

Afscheid als bestuurslid Piet Martens

Piet is al 19 jaar bestuurslid en heeft in die hoedanigheid met zijn eigen mening en visie mede zijn stempel gedrukt op het reilen en zeilen van SES. Piet doet buiten zijn bestuurlijke taken de meest uiteenlopende dingen, voor de meeste leden is niet zo bekend wat hij buiten zijn bestuurskundige taken allemaal doet. Hij werkt veelal op de achtergrond, wat hij allemaal doet merk je pas als Piet er niet is want dan loop je tegen allemaal dingen aan die niet gebeuren. Hij is praktisch elke dag wel op het sportpark om te zijn ding te doen.

 Van koffie zetten tot lampen vervangen, het koffiezetapparaat schoonmaken, de kookplaat, afzuiging, het vet van de ovens vervangen, inkopen van de drank samen met Leo, hij houdt het standenbord in de kantine bij, hij hangt de borden met de tegenstander van het 1e elftal bij de ingang van het dorp op. Hij draait kantinediensten, hij is ingedeeld bij de poetsgroepen maar doet ook werkzaamheden op het veld, kortom Piet doet te veel om op te noemen.

 Piet stopt nu als bestuurslid maar gelukkig niet met zijn andere taken, Piet kan ons niet missen, maar wij Piet ook niet. Ja, Piet zullen we hier gelukkig, net als Leo nog bijna net zo vaak tegenkomen als dat ze in het bestuur zaten. Van beide heren zullen we de ervaring en expertise missen in het bestuur, maar ik weet zeker dat ik hun mening, gevraagd en ongevraagd nog regelmatig te horen zal krijgen. Deze vrijwilligers zijn mede het fundament waar SES op staat en zonder wie we niet de club zouden zijn die we nu zijn.

 Piet, ook voor jou een envelop met een symbolisch bedrag want net als voor Leo geldt ook voor jou, wat jij voor SES doet is onbetaalbaar.

 

Piet bedankt

afscheid Leo Piet bestuur

Agenda
Momenteel geen agenda items.

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux