Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

Penalty bezorgt SDDL gelijkspel

Op een regenachtige dag in Demen zorgde een penalty in de slotfase voor een gelijkspel in de wedstrijd SES tegen SDDL. Voor SES had er meer ingezeten, maar door het uitblijven van een tweede doelpunt voor de Langenbomers wist SDDL er een gelijkspel uit te slepen.

In de eerste helft was SES de betere ploeg. SDDL had moeite met de formatie van SES-trainer Ton Berens. De opkomende backs en de beweeglijkheid van de voorhoede spelers zorgden voor flitsende aanvallen. Niek Nooijen wist hierin een hoofdrol te spelen. Nooijen zette na tien minuten Tijn Cuppen oog in oog met SDDL-doelman Maarten Megens. Het slappe stiftje van Cuppen was niet genoeg voor de openingstreffer. Niet lang daarna was het weer Nooijen die met een bekeken steekpass Melvin van den Elzen op snelheid naar het doel begeleidde. Dit maal was een harde schuiver goed voor de 0-1 op het scorebord. SES nam de wedstrijd in handen en kon met veel ruimte kansen creëren, ondanks het uitvallen van Paul van Geffen. Hij moest door een harde charge geblesseerd van het veld, invaller Jasper Nooijen nam zijn plek op het middenveld over. SDDL kwam in de eerste helft niet vaak dichtbij het doel van SES. Enkel twee afstandsschoten brachten keeper Tijn Verstegen in actie, maar de doelpogingen werden zonder problemen gekeerd. Met de stand van 0-1 gingen beide teams de kleedkamers in voor de rust.

Na rust leek het een andere wedstrijd. SDDL zette druk en wist meerdere kansen, in de vorm van counters, te creëren. Hierdoor kwam er meer snelheid in de wedstrijd en kwamen er meerdere kansen over en weer. Voor SES is het Melvin van den Elzen die meerder malen de verdedigers in moeilijkheden brengt. De gevaarlijkste aanvaller van SES werd tweemaal als doorgebroken speler neergehaald, maar de scheidsrechter bestraft dat slechts met gele kaarten. Daarnaast werden meerder aanvallen door de grensrechter afgevlagd, waardoor SES het moeilijk heeft om tot een tweede doelpunt te komen. Dat gaf SDDL mogelijkheden om langs zij te komen. Zo'n twintig minuten voor tijd kwam invaller Kevin Bens voor SDDL gevaarlijk in het strafschopgebied. Slim viel de aanvaller over het been van verdediger Jari Lukassen. Hierin was scheidsrechter Opsteen resoluut, penalty. SDDL-aanvoerder Ties Klievink legt van elf meter aan. Een matig ingeschoten penalty brengt SDDL op gelijke hoogte en tevens de eindstand.

SDDL - SES 1-1
18. Melvin van den Elzen, 72. (pen.) Ties Kielvink
Scheidsrechter: Opsteen.
Toeschouwers: 152
Bijzonderheden: gele kaarten SDDL (3), SES (1)

Dinsdag 23/01 om 20.00


Festilent 1 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux