Nieuwsarchief

Laatste nieuws

22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
26/3

6 mei Nieuwe datum Derby en Millse mittag

Update: de KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 18 maa... Lees meer »

 
 

Penalty bezorgt SDDL gelijkspel

Op een regenachtige dag in Demen zorgde een penalty in de slotfase voor een gelijkspel in de wedstrijd SES tegen SDDL. Voor SES had er meer ingezeten, maar door het uitblijven van een tweede doelpunt voor de Langenbomers wist SDDL er een gelijkspel uit te slepen.

In de eerste helft was SES de betere ploeg. SDDL had moeite met de formatie van SES-trainer Ton Berens. De opkomende backs en de beweeglijkheid van de voorhoede spelers zorgden voor flitsende aanvallen. Niek Nooijen wist hierin een hoofdrol te spelen. Nooijen zette na tien minuten Tijn Cuppen oog in oog met SDDL-doelman Maarten Megens. Het slappe stiftje van Cuppen was niet genoeg voor de openingstreffer. Niet lang daarna was het weer Nooijen die met een bekeken steekpass Melvin van den Elzen op snelheid naar het doel begeleidde. Dit maal was een harde schuiver goed voor de 0-1 op het scorebord. SES nam de wedstrijd in handen en kon met veel ruimte kansen creëren, ondanks het uitvallen van Paul van Geffen. Hij moest door een harde charge geblesseerd van het veld, invaller Jasper Nooijen nam zijn plek op het middenveld over. SDDL kwam in de eerste helft niet vaak dichtbij het doel van SES. Enkel twee afstandsschoten brachten keeper Tijn Verstegen in actie, maar de doelpogingen werden zonder problemen gekeerd. Met de stand van 0-1 gingen beide teams de kleedkamers in voor de rust.

Na rust leek het een andere wedstrijd. SDDL zette druk en wist meerdere kansen, in de vorm van counters, te creëren. Hierdoor kwam er meer snelheid in de wedstrijd en kwamen er meerdere kansen over en weer. Voor SES is het Melvin van den Elzen die meerder malen de verdedigers in moeilijkheden brengt. De gevaarlijkste aanvaller van SES werd tweemaal als doorgebroken speler neergehaald, maar de scheidsrechter bestraft dat slechts met gele kaarten. Daarnaast werden meerder aanvallen door de grensrechter afgevlagd, waardoor SES het moeilijk heeft om tot een tweede doelpunt te komen. Dat gaf SDDL mogelijkheden om langs zij te komen. Zo'n twintig minuten voor tijd kwam invaller Kevin Bens voor SDDL gevaarlijk in het strafschopgebied. Slim viel de aanvaller over het been van verdediger Jari Lukassen. Hierin was scheidsrechter Opsteen resoluut, penalty. SDDL-aanvoerder Ties Klievink legt van elf meter aan. Een matig ingeschoten penalty brengt SDDL op gelijke hoogte en tevens de eindstand.

SDDL - SES 1-1
18. Melvin van den Elzen, 72. (pen.) Ties Kielvink
Scheidsrechter: Opsteen.
Toeschouwers: 152
Bijzonderheden: gele kaarten SDDL (3), SES (1)

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Agenda
20/5 zoAfsluitingsfeest
10/6 zoJeugdkampioenendag
22/6 vrF-jes kamp

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux