Nieuwsarchief

Laatste nieuws

23/4

6 mei SES - Juliana en Millse mittag

De KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 6 mei a.s. wed... Lees meer »

 
22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
 

Soccer MasterZ in Langenboom

Op dinsdag 25 oktober 2016 organiseert SES Langenboom in samenwerking met Dutch Soccer Events en Uitblinken de Soccer MasterZ. Dit is de leukste, spannendste en meest afwisselende voetbaldag van Nederland en België voor jongens en meiden van 8 t/m 13 jaar.

Programma Soccer MasterZ

Soccer MasterZ kent een zeer uniek programma waarbij iedere voetballiefhebber aan bod komt. We starten de dag met een gezamelijke warming-up en sluiten de dag af met een geweldige  Dutch Shooting Game.

Tijdens alle onderdelen van de Soccer MasterZ krijg je punten door het onderdeel goed uit te voeren. Ook haal je punten voor Fair Play en kun je extra punten verdienen met je gehele team. De eerste twee uit elke groep plaatsen zich voor de finale.

Het parcours: Panna-boarding - Paaltjes voetbal - Soccer Wave - Basket Shooting - Gaten Schieten - 1 tegen 1 - Quick 1 VS 1 - Speedsoccer - Sjoelie Boellie - Voetbal Bowling - Snelheidsparcours - Partijspel.

De dag duurt van 10.00 - 15.00 uur. Soccer MasterZ is een unieke voetbaldag voor jongens en meiden van 8 t/m 13 jaar uit de regio, waarbij iedereen zijn of haar specialiteiten kan laten zien.

Deelnamekosten bedragen slechts € 25,00 per persoon

Elke Deelnemer ontvangt: T-shirt - onbeperkt sportwater - gezonde versnaperingen - medaille

Aanmelden voor de Soccer MasterZ gaat eenvoudig via het digitale aanmeldformulier

soccer

 

 

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux