Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

SES mag blij zijn met punt tegen Constantia

In een tot de 70ste minuut gelijkopgaande wedstrijd moet SES uiteindelijk blij zijn met een gelijkspel. Op sportpark de Kogelberg werd in een met vlagen leuke wedstrijd uiteindelijk de punten gedeeld: 1-1.

In de gelijkopgaande, maar saaie, eerste helft werd de strijd vooral gestreden op het middenveld. Enkele speldenprikjes van beide kanten leverden nauwelijks werk op voor de doelmannen. De eerste beste kans was direct raak. Melvin van de Elzen gaf voor en werd door de arm geraakt van een Wanroijse verdediger. De scheidsrechter wees resoluut naar de stip. Het buitenkansje werd binnengeprikt door Gijs Bens. In het vervolg kwam Constantia iets beter voor de dag, maar was het SES met de grootste kansen. De grootste kwam van de voet van Melvin van de Elzen; hij schoot zijn volley echter net voorlangs.

Na de thee in eerste instantie hetzelfde patroon. Constantia had het iets betere van het spel, echter zowel Niek Nooijen als Gijs Bens konden in kansrijke positie niet het net te bereiken. Hoe langer de wedstrijd duurde, hoe beter uiteindelijk de gasten uit Wanroij werden. Met kunst en vliegwerk werden de hachelijke momenten voor het doel weggewerkt. Maar een vrije trap van invaller Gijs Derks werd mooi doorgekopt door Rob Gerrits. Tijn Verstegen had geen antwoord: 1-1. Enkele hachelijke momenten voor beide doelen volgden, gescoord werd er echter niet meer.

SES – Constantia 1-1 (1-0)
1-0 17’ Gijs Bens (pen), 1-1 81’ Rob Gerrits.
Toeschouwers: 200
Scheidsrechter: Dhr van de Ven

Zondag 28/01 om 14:30


V.V. Achates 1 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux