Nieuwsarchief

Laatste nieuws

22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
26/3

6 mei Nieuwe datum Derby en Millse mittag

Update: de KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 18 maa... Lees meer »

 
 

SES zet ongeslagen reeks nipt voort

Thuisploeg SIOL en SES speelden op het nieuwe kunstgrasveld van de Cuijkse voetbalclub beiden hun zesde wedstrijd van de competitie. SES zet ook na deze wedstrijd zijn ongeslagen reeks voort, al leek het er lange tijd op dat SIOL deze reeks kon doorbreken. Een late penalty voor het Langenboomse elftal behoedde Ton Berens en zijn spelers van een nederlaag. (2-2)

SES begon sterk aan de wedstrijd. De eerste kansen werden gecreëerd door lange crosspasses van SES-verdediger Jari Lukassen naar de flanken, waar veel ruimte lag. Hierdoor kwam ook de eerste grote kans voor Niek Nooijen die één-op-één met SIOL-doelman Dennis van Kempen kwam. De doelman kwam ver uit zijn doel en wist de inzet van Nooijen te pareren. Na een klein half uur spelen kwam, wederom door een lange pass van Lukassen, Tijn Cuppen aan de rechterkant in stelling. Na een individuele actie kon hij Gijs Bens in het vijfmetergebied bereiken. Gemakkelijk draaide de aanvaller om zijn verdediger heen en schoot met zijn linkerbeen binnen, 0-1. Toch kon SES niet de volledige grip op de wedstrijd krijgen. SIOL kwam er met kort combinatiespel op het zestienmetergebied van SES gevaarlijk uit, waar Tijn Verstegen attent op reageerde. Ondanks de tussenstand leek het nog alle kanten op te kunnen gaan.

De tweede helft kwam SES vlammend uit de kleedkamers. Linksback Guus Cuppen kwam met een één-tweetje gevaarlijk in het zestienmetergebied, maar zijn zwakke doelpoging kon doelman van Kempen niet verrassen. Het leek een moeilijke tweede helft voor SIOL te worden. Integendeel, SES verslapte na tien minuten. Het liep achteruit en SIOL kreeg meer ruimte om dichtbij het doel van SES te komen. Tien minuten na rust kon doelman Verstegen een inzet van Djavano Amanupunnjo keren, maar in de rebound was SIOL-aanvaller Jermain Maturbongs sneller dan zijn verdedigers en zette de stand gelijk, 1-1. SIOL wist hierna de wedstrijd in handen te nemen. SES wist nauwelijks kansen te creëren en liet het initiatief aan SIOL. Dat resulteerde in de voorsprong voor SIOL. Een goede corner werd gemist door keeper Verstegen en kwam ongelukkig tegen het lichaam van SES-aanvaller Tijn Cuppen en stuiterde in eigen doel, 2-1. Het leek erop dat SES na zes wedstrijden niet meer onverslaanbaar zou zijn. Toch maakte SIOL-verdediger Marwan Kadro in de laatste minuut een onnodige overtreding op invaller Jon Dortmans, binnen het strafschopgebied. SES-aanvoerder Gijs Bens wist deze penalty te benutten. SES blijkt, vooralsnog, onverslaanbaar.

SIOL - SES 2-2 (0-1)
28. Gijs Bens 0-1, 58. Jermain Matubongs 1-1, 70. (e.g.) Tijn Cuppen 2-1, 90+2. (pen.) Gijs Bens 2-2
Scheidsrechter: Beeker
Toeschouwers: 192

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Agenda
20/5 zoAfsluitingsfeest
10/6 zoJeugdkampioenendag
22/6 vrF-jes kamp

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux