Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

MO-13 in het nieuw gestoken

In navolging van de Meiden onder 17 heeft ook onze jongste meiden team nieuwe tenues. Vanaf dit seizoen worden ze gesponsord door Lei’s Tuinerij en Strico wand- en plafondafwerking. Afgelopen zaterdag werden de sponsors dan ook geheel terecht in het zonnetje gezet. Op de mouw van de nieuwe shirts prijkt overigens ook logo van Albert Heijn uit Mill, dat de jeugd hoofdsponsor van SES is.

 

Lei’s Tuinerij

Leon Derks, Lei’s Tuinerij: met een passie voor alles wat groeit en bloeit. Staat voor creatieve tuinadviezen, tuinontwerpen, tuinonderhoud, een uitdagende renovatie, tuinaanleg, sierbestrating, boomonderhoud en metselwerk voor zowel tuinen van particulieren als voor bedrijven.

Uw tuin is tenslotte het verlengstuk van uw woning en de wensen en de ideeën van de klant staan centraal. In overleg bespreken we wat wenselijk en realiseerbaar is, dit in combinatie met een realistische prijssteling. Meer informatie kunt u vinden op www.tuinerij.nl

MO13

Strico wand- en plafondafwerking

Wand- en plafondafwerking Strico heeft zich gespecialiseerd in wand- en plafondafwerking en is in 1998 opgericht door Steve Strik en Jerry Couwenberg. In de loop der jaren heeft Strico zich weten te onderscheiden tot een serieuze speler binnen de stucadoors sector en beschikt zij over een vakbekwaam en uiterst gemotiveerd team van vaklieden.

Strico is werkzaam voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Meer informatie over de werkzaamheden kunt u vinden op www.strico.nl

Namens de sponsorcommissie willen wij Leon, Steve & Jerry hartelijk bedanken voor hun sponsoring.

Zondag 28/01 om 14:30


V.V. Achates 1 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux