Nieuwsarchief

Laatste nieuws

23/4

6 mei SES - Juliana en Millse mittag

De KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 6 mei a.s. wed... Lees meer »

 
22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
 

MO-13 in het nieuw gestoken

In navolging van de Meiden onder 17 heeft ook onze jongste meiden team nieuwe tenues. Vanaf dit seizoen worden ze gesponsord door Lei’s Tuinerij en Strico wand- en plafondafwerking. Afgelopen zaterdag werden de sponsors dan ook geheel terecht in het zonnetje gezet. Op de mouw van de nieuwe shirts prijkt overigens ook logo van Albert Heijn uit Mill, dat de jeugd hoofdsponsor van SES is.

 

Lei’s Tuinerij

Leon Derks, Lei’s Tuinerij: met een passie voor alles wat groeit en bloeit. Staat voor creatieve tuinadviezen, tuinontwerpen, tuinonderhoud, een uitdagende renovatie, tuinaanleg, sierbestrating, boomonderhoud en metselwerk voor zowel tuinen van particulieren als voor bedrijven.

Uw tuin is tenslotte het verlengstuk van uw woning en de wensen en de ideeën van de klant staan centraal. In overleg bespreken we wat wenselijk en realiseerbaar is, dit in combinatie met een realistische prijssteling. Meer informatie kunt u vinden op www.tuinerij.nl

MO13

Strico wand- en plafondafwerking

Wand- en plafondafwerking Strico heeft zich gespecialiseerd in wand- en plafondafwerking en is in 1998 opgericht door Steve Strik en Jerry Couwenberg. In de loop der jaren heeft Strico zich weten te onderscheiden tot een serieuze speler binnen de stucadoors sector en beschikt zij over een vakbekwaam en uiterst gemotiveerd team van vaklieden.

Strico is werkzaam voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Meer informatie over de werkzaamheden kunt u vinden op www.strico.nl

Namens de sponsorcommissie willen wij Leon, Steve & Jerry hartelijk bedanken voor hun sponsoring.

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux