Nieuwsarchief

Laatste nieuws

22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
26/3

6 mei Nieuwe datum Derby en Millse mittag

Update: de KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 18 maa... Lees meer »

 
 

Discutabel verlies SES

In een wedstrijd met veel balbezit voor de uit-spelende ploeg uit Langenboom gaan de bezoekers met lege handen naar huis. Herpinia wint met 1-0.

 

In de eerste minuten voert de formatie uit Herpen de boventoon. SES-keeper Tijn Verstegen is belangrijk met een aantal goede reddingen op bijvoorbeeld een schot van Willem van Ras. Daarna kan SES iets terugdoen, in de vorm van een schot en kopbal van Sebe van Huisseling. De eerste helft is SES het meest in balbezit, maar is het Herpinia dat zorgt voor echte dreiging in het doelgebied. Later bewijst Verstegen zich weer met een knappe redding. De wedstrijd is in evenwicht.

 

De tweede helft zet zich op diezelfde manier voort. Herpinia is tweemaal dicht bij een doelpunt met onder andere een schuiver voorlangs en een schot van Jelco Danen dat rakelings naast gaat. Na een uur spelen doet zich een belangrijk moment voor. Aanvoerder Luc van Zuijlen krijgt de bal op de hand in het zestienmetergebied van SES en creëert daardoor een vrije schietkans. Hij faalt niet. Tot ongeloof van supporters en reservebank van de bezoekers keurt scheidsrechter Kersten dit doelpunt niet af. In een discussie met SES trainer Ton Berens geeft hij toe dat de bal op de hand kwam, maar hij beoordeelt dit niet als opzettelijk. 1-0. Daarna zet SES aan. Nog eenmaal moet ook keeper Johan van Griensven zich bewijzen op een schot van Melvin van den Elzen. Verder houdt Herpinia de poort gesloten en komt het niet meer tot gevaarlijke momenten.

 

De thuisploeg houdt met deze overwinning zicht op het kampioenschap, door zich te verstevigen op de tweede plaats. SES blijft hangen in de middenmoot.

 

Herpinia – SES 1-0 (0-0)

60. Luc van Zuijlen 1-0.

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Agenda
20/5 zoAfsluitingsfeest
10/6 zoJeugdkampioenendag
22/6 vrF-jes kamp

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux