Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

Discutabel verlies SES

In een wedstrijd met veel balbezit voor de uit-spelende ploeg uit Langenboom gaan de bezoekers met lege handen naar huis. Herpinia wint met 1-0.

 

In de eerste minuten voert de formatie uit Herpen de boventoon. SES-keeper Tijn Verstegen is belangrijk met een aantal goede reddingen op bijvoorbeeld een schot van Willem van Ras. Daarna kan SES iets terugdoen, in de vorm van een schot en kopbal van Sebe van Huisseling. De eerste helft is SES het meest in balbezit, maar is het Herpinia dat zorgt voor echte dreiging in het doelgebied. Later bewijst Verstegen zich weer met een knappe redding. De wedstrijd is in evenwicht.

 

De tweede helft zet zich op diezelfde manier voort. Herpinia is tweemaal dicht bij een doelpunt met onder andere een schuiver voorlangs en een schot van Jelco Danen dat rakelings naast gaat. Na een uur spelen doet zich een belangrijk moment voor. Aanvoerder Luc van Zuijlen krijgt de bal op de hand in het zestienmetergebied van SES en creëert daardoor een vrije schietkans. Hij faalt niet. Tot ongeloof van supporters en reservebank van de bezoekers keurt scheidsrechter Kersten dit doelpunt niet af. In een discussie met SES trainer Ton Berens geeft hij toe dat de bal op de hand kwam, maar hij beoordeelt dit niet als opzettelijk. 1-0. Daarna zet SES aan. Nog eenmaal moet ook keeper Johan van Griensven zich bewijzen op een schot van Melvin van den Elzen. Verder houdt Herpinia de poort gesloten en komt het niet meer tot gevaarlijke momenten.

 

De thuisploeg houdt met deze overwinning zicht op het kampioenschap, door zich te verstevigen op de tweede plaats. SES blijft hangen in de middenmoot.

 

Herpinia – SES 1-0 (0-0)

60. Luc van Zuijlen 1-0.

Zondag 21/01 om 12.00


UDI 2 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux