Nieuwsarchief

Laatste nieuws

19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
26/3

6 mei Nieuwe datum Derby en Millse mittag

Update: de KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 18 maa... Lees meer »

 
25/3

SES wordt verrast op Cuijkse kunstgras

In een doelpuntrijke uitwedstrijd laat de Langenboomse formatie zich verrassen door thuisclub SIOL. SIOL speelt fysiek doch technisch en weet zo binnen een half uur op 3-0 te komen. SES lijkt zich heel even te herpakken, maar... Lees meer »

 
 

WEDEROM GELIJKSPEL VOOR MATIG SES

In zomerse weersomstandigheden werd de eerste wedstrijd na de winterstop op sportpark de Kogelberg gevoetbald. Estria kwam naar Langenboom toe voor de tweede ontmoeting dit seizoen. In november werd dit affiche met dezelfde eindstand afgesloten: 1-1.

Dat het treffen tussen de teams uit Langenboom en Escharen een beladen wedstrijd is, werd de eerste helft direct duidelijk. Vooral aan de kant van Estria hadden ze dat goed begrepen. SES werd overtroeft met fel spel, waardoor Estria de eerste helft het heft in handen nam. Al vroeg in de wedstrijd pakte Biek Lamers namens Estria en Guus Cuppen namens SES geel. De openingstreffer kwam van de voet van Estria-aanvaller Jordy Hurkens. Verdediger Jari Lukassen trapte de bal ongelukkig via de rug van een speler in een kansrijke positie voor de 23-jarige spits. Hierdoor kwam Hurkens een-op-een met de keeper en faalde niet van dichtbij, 1-0. Een kwartier voor tijd kwam wederom Biek Lamers onbesuisd in. De scheidsrechter twijfelde niet om Lamers met een tweede gele kaart te bestraffen. Estria moest verder met tien man, maar het veranderde niets in het spelbeeld van de wedstrijd. SES kwam niet tot kansen, maar kon zich herpakken in de tweede helft.

De rode kaart bracht perspectief voor SES om het tij te keren. Estria zakt in en SES kreeg meer ruimte om aan te vallen. Desondanks lukte het SES niet om tot grote kansen te komen. Via de backs en buitenspelers kwam het dichtbij het zestienmetergebied. Melvin van den Elzen ging op de rechterflank met een individuele actie op snelheid richting doel. Zijn inzet werd in eerste instantie gekeerd, daarna schoot van den Elzen nog met links op de buitenkant van de kruising. Een gelijkmaker hing in de lucht. Tijn Cuppen probeerde twintig minuten voor tijd met een steekpass Niek Nooijen te bereiken. De centrale verdediger van Estria kwam er goed tussen, maar de bal stuiterde via zijn voet tegen zijn uitgestoken hand. Scheidsrechter Coopmans wees naar de stip, waarna Gijs Bens van elf meter de bal strak rechtsonder plaatste, 1-1. Weinig kansen voor beide ploegen deze wedstrijd, waar een matig SES goed wegkomt met hun achtste gelijkspel dit seizoen.

SES - Estria 1-1 (0-1)
23. Jordy Hurkens 1-0, 69. Gijs Bens 1-1 (pen.)
Scheidsrechter: Dhr. Coopmans
Toeschouwers: 324

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Agenda
20/5 zoAfsluitingsfeest
10/6 zoJeugdkampioenendag
22/6 vrF-jes kamp

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux