Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

WEDEROM GELIJKSPEL VOOR MATIG SES

In zomerse weersomstandigheden werd de eerste wedstrijd na de winterstop op sportpark de Kogelberg gevoetbald. Estria kwam naar Langenboom toe voor de tweede ontmoeting dit seizoen. In november werd dit affiche met dezelfde eindstand afgesloten: 1-1.

Dat het treffen tussen de teams uit Langenboom en Escharen een beladen wedstrijd is, werd de eerste helft direct duidelijk. Vooral aan de kant van Estria hadden ze dat goed begrepen. SES werd overtroeft met fel spel, waardoor Estria de eerste helft het heft in handen nam. Al vroeg in de wedstrijd pakte Biek Lamers namens Estria en Guus Cuppen namens SES geel. De openingstreffer kwam van de voet van Estria-aanvaller Jordy Hurkens. Verdediger Jari Lukassen trapte de bal ongelukkig via de rug van een speler in een kansrijke positie voor de 23-jarige spits. Hierdoor kwam Hurkens een-op-een met de keeper en faalde niet van dichtbij, 1-0. Een kwartier voor tijd kwam wederom Biek Lamers onbesuisd in. De scheidsrechter twijfelde niet om Lamers met een tweede gele kaart te bestraffen. Estria moest verder met tien man, maar het veranderde niets in het spelbeeld van de wedstrijd. SES kwam niet tot kansen, maar kon zich herpakken in de tweede helft.

De rode kaart bracht perspectief voor SES om het tij te keren. Estria zakt in en SES kreeg meer ruimte om aan te vallen. Desondanks lukte het SES niet om tot grote kansen te komen. Via de backs en buitenspelers kwam het dichtbij het zestienmetergebied. Melvin van den Elzen ging op de rechterflank met een individuele actie op snelheid richting doel. Zijn inzet werd in eerste instantie gekeerd, daarna schoot van den Elzen nog met links op de buitenkant van de kruising. Een gelijkmaker hing in de lucht. Tijn Cuppen probeerde twintig minuten voor tijd met een steekpass Niek Nooijen te bereiken. De centrale verdediger van Estria kwam er goed tussen, maar de bal stuiterde via zijn voet tegen zijn uitgestoken hand. Scheidsrechter Coopmans wees naar de stip, waarna Gijs Bens van elf meter de bal strak rechtsonder plaatste, 1-1. Weinig kansen voor beide ploegen deze wedstrijd, waar een matig SES goed wegkomt met hun achtste gelijkspel dit seizoen.

SES - Estria 1-1 (0-1)
23. Jordy Hurkens 1-0, 69. Gijs Bens 1-1 (pen.)
Scheidsrechter: Dhr. Coopmans
Toeschouwers: 324

Zondag 28/01 om 14:30


V.V. Achates 1 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux