Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

SES BREEKT BAN EN WINT IN OSS

Zowel SES als CITO verkeerde voor de wedstrijd in zwaar weer. In de afgelopen vier wedstrijden haalde SES slechts 1 punt en kreeg het 9 doelpunten om de oren. CITO verloor de afgelopen twee wedstrijden van laagvliegers Juliana Mill en Toxandria. CITO zette deze slechte reeks voort, SES wint met 0-3. 15 jaar geleden (in het seizoen van 2001-2002) won SES voor het laatst in Oss.

Beide teams wisten dat ze het tij moesten keren. De toeschouwer was getuige van een felle partij met kansen over en weer. Spits Younesse Ettahouri van CITO bracht de SES-verdediging meerdere keren in de problemen. Juist door de druk van de Osse aanvallen konden de Langenbomers gevaarlijk voor de goal komen met snelle counters. Tijn Cuppen wist met een splijtende steekpass Sebe van Huisseling te bereiken. De technische middenvelder sneed vaardig naar binnen en schoof de bal strak in de verre onderhoek, 0-1. Ook de tweede goal voor SES werd na een Osse aanval in stelling gebracht. Een lange bal vanuit de verdediging werd richting Gijs Bens verstuurd. De Langenboomse spits won het sprintduel met de 44-jarige verdediger Semsi Dogar en had vrije doorgang op de keeper. Bens bewaarde het overzicht en legde de bal breed naar de mee opgekomen Melvin van den Elzen. Een koud kunstje voor de clubtopscorer, 0-2.

In de tweede helft ging SES voor het behouden van de voorsprong. Door het inzakken van de Langenboomse ploeg kreeg CITO meer mogelijkheden om bij het doel van Tijn Verstegen te komen. SES-trainer Ton Berens besloot zelfs om met vijf verdedigers de voorsprong te behouden. De 18-jarige Joris Lukassen versterkte de verdedigende as met zijn competitiedebuut voor SES. CITO bracht meerdere malen de bal voor vanaf de zijkant, maar elk gevaar werd geweken. Het was zelfs SES dat met meerdere kansen de wedstrijd op slot kon gooien. Pas laat in de tweede helft was het Tijn Cuppen die het doelpunt maakte waardoor de Langenbomers opgelucht adem konden halen. Een lage voorzet van rechts bereikte Cuppen. Door een lichaamsschijnbeweging koos de keeper van CITO de verkeerde hoek en kwam de eindstand op het scorebord, 0-3.

CITO - SES 0-3 (0-2)
13. Sebe van Huisseling 0-1, 38. Melvin van den Elzen 0-2, 76. Tijn Cuppen 0-3.
Scheidsrechter: van Dijk
Toeschouwers: 108

Zondag 21/01 om 12.00


UDI 2 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux