Nieuwsarchief

Laatste nieuws

22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
26/3

6 mei Nieuwe datum Derby en Millse mittag

Update: de KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 18 maa... Lees meer »

 
 

SES BREEKT BAN EN WINT IN OSS

Zowel SES als CITO verkeerde voor de wedstrijd in zwaar weer. In de afgelopen vier wedstrijden haalde SES slechts 1 punt en kreeg het 9 doelpunten om de oren. CITO verloor de afgelopen twee wedstrijden van laagvliegers Juliana Mill en Toxandria. CITO zette deze slechte reeks voort, SES wint met 0-3. 15 jaar geleden (in het seizoen van 2001-2002) won SES voor het laatst in Oss.

Beide teams wisten dat ze het tij moesten keren. De toeschouwer was getuige van een felle partij met kansen over en weer. Spits Younesse Ettahouri van CITO bracht de SES-verdediging meerdere keren in de problemen. Juist door de druk van de Osse aanvallen konden de Langenbomers gevaarlijk voor de goal komen met snelle counters. Tijn Cuppen wist met een splijtende steekpass Sebe van Huisseling te bereiken. De technische middenvelder sneed vaardig naar binnen en schoof de bal strak in de verre onderhoek, 0-1. Ook de tweede goal voor SES werd na een Osse aanval in stelling gebracht. Een lange bal vanuit de verdediging werd richting Gijs Bens verstuurd. De Langenboomse spits won het sprintduel met de 44-jarige verdediger Semsi Dogar en had vrije doorgang op de keeper. Bens bewaarde het overzicht en legde de bal breed naar de mee opgekomen Melvin van den Elzen. Een koud kunstje voor de clubtopscorer, 0-2.

In de tweede helft ging SES voor het behouden van de voorsprong. Door het inzakken van de Langenboomse ploeg kreeg CITO meer mogelijkheden om bij het doel van Tijn Verstegen te komen. SES-trainer Ton Berens besloot zelfs om met vijf verdedigers de voorsprong te behouden. De 18-jarige Joris Lukassen versterkte de verdedigende as met zijn competitiedebuut voor SES. CITO bracht meerdere malen de bal voor vanaf de zijkant, maar elk gevaar werd geweken. Het was zelfs SES dat met meerdere kansen de wedstrijd op slot kon gooien. Pas laat in de tweede helft was het Tijn Cuppen die het doelpunt maakte waardoor de Langenbomers opgelucht adem konden halen. Een lage voorzet van rechts bereikte Cuppen. Door een lichaamsschijnbeweging koos de keeper van CITO de verkeerde hoek en kwam de eindstand op het scorebord, 0-3.

CITO - SES 0-3 (0-2)
13. Sebe van Huisseling 0-1, 38. Melvin van den Elzen 0-2, 76. Tijn Cuppen 0-3.
Scheidsrechter: van Dijk
Toeschouwers: 108

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Agenda
20/5 zoAfsluitingsfeest
10/6 zoJeugdkampioenendag
22/6 vrF-jes kamp

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux