Nieuwsarchief

Laatste nieuws

23/4

6 mei SES - Juliana en Millse mittag

De KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 6 mei a.s. wed... Lees meer »

 
22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
 

SES WINT VAN 9-KOPPIG SIOL

Op een zonnige zondag werd het tweede treffen tussen de Cuijkse SIOL en het Langenbooms SES gespeeld. Terugkijkend op de eerdere ontmoeting beloofde het een spannende wedstrijd te worden. In Cuijk wist SES moeizaam tot een gelijkspel te komen, maar in Langenboom werd het een eenvoudige overwinning na misstappen van SIOL. SES Langenboom wist de wedstrijd niet verder dan 3-0 uit te breiden.

Vanaf het eerste fluitsignaal leek het een evenwichtige partij te worden. De snelle voorhoede spelers van beide teams wisten gevaar te stichten. Een steekpass op SES-aanvoerder Gijs Bens mondde uit op een vrije doorgang op SIOL-keeper Desny Rooyendijk. Bens wist met een snelle actie de bal breed voorbij de keeper te spelen, maar Rooyendijk vloerde de rappe spits. Scheidsrechter Pennings maakte de beslissing SES een vrije trap toe te kennen en om Verheijen discutabel van het veld te sturen. Keeper Yannick Verhoeven (17 jaar) nam zijn plaats over. De vrije trap werd krachtig door Melvin van den Elzen genomen, maar werd door de invaller gepareerd. SES-aanvaller Niek Nooijen was alert en kon de inzet toch met zijn hoofd tot een doelpunt promoveren. Nooijen, die eerder dit seizoen zelfs enkele keren op het middenveld zijn startpositie kreeg, scoorde hiermee zijn eerste doelpunt van het seizoen, 1-0. Met tien man bleef SIOL overeind. Met een counter wist de snelle aanvallers van SIOL dichtbij de gelijkmaker te komen. Een afstandsschot van buitenspeler Djavano Amanupunnjo spatte uiteen op de lat, tevens het enige gevaar van SIOL deze wedstrijd.

In de tweede helft wist SES het sterke spel door te zetten. Door de rode kaart van SIOL kreeg SES veel ruimte om via de flanken naar voren te komen. Toch bleef een tweede doelpunt van SES lang uit. Uiteindelijk werd een hoekschop door clubtopscoorder Melvin van den Elzen met het hoofd verlengd. SIOL-verdediger Lloyd Hoegen stopt op de doellijn en wist de bal weg te trappen, maar scheidsrechter Pennings stond naast het doel en kende een doelpunt toe, 2-0. Zowel de SIOL supporters als de spelers keerden zich tegen de scheidsrechter. Zij waren er van overtuigd dat de scheidsrechter hen benadeelde en dat drong door in het spel van SIOL. Door enkele overtredingen vielen er meerdere gele kaarten. Willem de Haan van SIOL kreeg zelfs zijn tweede gele kaart voor praten tegen de arbiter en kon ook met een rode kaart het veld verlaten. Hierdoor kreeg SES nog meer ruimte en mogelijkheden om verder in de wedstrijd uit te lopen. Het spel vertraagde en een grote score bleef uit. Het was een vrije trap van Gijs Bens dat de eindstand bepaalde. De bal werd op een afstand van 23 meter goed gelegd. Op geweldige wijze belandde een strakke knal in de rechterbovenhoek, 3-0

SES – SIOL 3-0 (1-0)
37. Niek Nooijen 1-0, 63. Melvin van den Elzen 2-0, 78. Gijs Bens 3-0.
Scheidsrechter: Pennings
Toeschouwers: 192

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux