Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

SES WINT VAN 9-KOPPIG SIOL

Op een zonnige zondag werd het tweede treffen tussen de Cuijkse SIOL en het Langenbooms SES gespeeld. Terugkijkend op de eerdere ontmoeting beloofde het een spannende wedstrijd te worden. In Cuijk wist SES moeizaam tot een gelijkspel te komen, maar in Langenboom werd het een eenvoudige overwinning na misstappen van SIOL. SES Langenboom wist de wedstrijd niet verder dan 3-0 uit te breiden.

Vanaf het eerste fluitsignaal leek het een evenwichtige partij te worden. De snelle voorhoede spelers van beide teams wisten gevaar te stichten. Een steekpass op SES-aanvoerder Gijs Bens mondde uit op een vrije doorgang op SIOL-keeper Desny Rooyendijk. Bens wist met een snelle actie de bal breed voorbij de keeper te spelen, maar Rooyendijk vloerde de rappe spits. Scheidsrechter Pennings maakte de beslissing SES een vrije trap toe te kennen en om Verheijen discutabel van het veld te sturen. Keeper Yannick Verhoeven (17 jaar) nam zijn plaats over. De vrije trap werd krachtig door Melvin van den Elzen genomen, maar werd door de invaller gepareerd. SES-aanvaller Niek Nooijen was alert en kon de inzet toch met zijn hoofd tot een doelpunt promoveren. Nooijen, die eerder dit seizoen zelfs enkele keren op het middenveld zijn startpositie kreeg, scoorde hiermee zijn eerste doelpunt van het seizoen, 1-0. Met tien man bleef SIOL overeind. Met een counter wist de snelle aanvallers van SIOL dichtbij de gelijkmaker te komen. Een afstandsschot van buitenspeler Djavano Amanupunnjo spatte uiteen op de lat, tevens het enige gevaar van SIOL deze wedstrijd.

In de tweede helft wist SES het sterke spel door te zetten. Door de rode kaart van SIOL kreeg SES veel ruimte om via de flanken naar voren te komen. Toch bleef een tweede doelpunt van SES lang uit. Uiteindelijk werd een hoekschop door clubtopscoorder Melvin van den Elzen met het hoofd verlengd. SIOL-verdediger Lloyd Hoegen stopt op de doellijn en wist de bal weg te trappen, maar scheidsrechter Pennings stond naast het doel en kende een doelpunt toe, 2-0. Zowel de SIOL supporters als de spelers keerden zich tegen de scheidsrechter. Zij waren er van overtuigd dat de scheidsrechter hen benadeelde en dat drong door in het spel van SIOL. Door enkele overtredingen vielen er meerdere gele kaarten. Willem de Haan van SIOL kreeg zelfs zijn tweede gele kaart voor praten tegen de arbiter en kon ook met een rode kaart het veld verlaten. Hierdoor kreeg SES nog meer ruimte en mogelijkheden om verder in de wedstrijd uit te lopen. Het spel vertraagde en een grote score bleef uit. Het was een vrije trap van Gijs Bens dat de eindstand bepaalde. De bal werd op een afstand van 23 meter goed gelegd. Op geweldige wijze belandde een strakke knal in de rechterbovenhoek, 3-0

SES – SIOL 3-0 (1-0)
37. Niek Nooijen 1-0, 63. Melvin van den Elzen 2-0, 78. Gijs Bens 3-0.
Scheidsrechter: Pennings
Toeschouwers: 192

Zondag 28/01 om 14:30


V.V. Achates 1 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux