Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

Matig SES verliest van Achilles

SES heeft zich op zaterdag een slechte beurt gegeven door te verliezen van laagvlieger Achilles uit Reek. Vaste basisspelers Gijs Bens, Niek Nooijen en Sebe van Huisseling werden node gemist.

In een rommelige eerste helft was SES de iets betere ploeg, maar beide teams hadden moeite met het matige veld en de wind, waardoor goed voetbal een zeldzaamheid was. De thuisploeg had de meeste kansen, maar werd eigenlijk alleen via Melvin echt gevaarlijk. Zo schoot hij na 5 minuten al voorlangs en kwam in een vinnig duel met de laatste man een teenlengte tekort om de keeper te verschalken. Een verre vrije trap van Joey Voermans kon maar net tot corner verwerkt worden door keeper Rob Linders. In de slotminuut van de eerste helft zeilde een schot van Rik Kremers maar net langs. De bezoekers uit Reek kwamen er af en toe gevaarlijk uit, maar verder dan een schotje van Menno Meijer kwamen ze niet.

Ook na rust viel er weinig te genieten op de Kogelberg. Melvin had echter wel de 1-0 op de schoen, maar hij schoot in kansrijke op de lat. Keeper Tijn Verstegen redde keurig op een inzet van Willem van Kreij en zag een rebound van een corner net naast zeilen. SES probeerde het in het vervolg wel, maar het was vandaag te matig en te rommelig om aanspraak te maken op de volle winst. Sterker nog, in de slotminuut pakte Achilles (weliswaar tegen de verhouding in) via spits van Kreij de drie punten.

SES – Achilles 0-1 (0-0)
'89 Van Kreij 0-1

Toeschouwers: 121

Zondag 21/01 om 12.00


UDI 2 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux