Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

SOLIDE SES WINT VAN STERKER FESTILENT

De beladen lokale derby werd op een zonnige dag op de Kogelberg gespeeld. Festilent heeft een goede reeks wedstrijden achter de rug en SES komt nog bij van een domper tegen Achilles Reek van de week ervoor. Toch trok SES aan het langste eind tegen een sterker Festilent. De thuisploeg won een verdedigende partij met 1-0.

Beide teams waren gelijk aan elkaar gewaagd, zoals het ook het geval was in Zeeland (1-1). Vele aanvallen werden opgezet. Aan de kant van Langenboom waren het lange ballen naar de snelle aanvallers Melvin van den Elzen en Niek Nooijen. Festilent maakte gebruik van zijn snelle buitenspelers, Pepijn Schonenberg en Niels van den Brand. Festilent kreeg de bovenhand, maar tegen de verhoudingen in kwam SES na ruim een half uur spelen op voorsprong. Een lange bal van Guus Cuppen viel bij Festilent linksback Jurre Willems, maar hij had moeite met het controleren van de bal. Van den Elzen was alert en ontfutselde de bal van de verdediger en had vrije doorgang naar het doel, 1-0.

In de tweede helft veranderde het spelbeeld nog meer in het voordeel van Festilent. SES gooide zijn spel op solide verdedigingswerk. Meerdere kansen werden gecreëerd door de technische Pepijn Schonenberg die met snelheid naar binnen kwam, maar meerdere keren wisten de onverzettelijke verdedigers van SES Langenboom de inzetten te keren. Zelfs in de laatste minuten kreeg Schonenberg een bal in het vijfmetergebied, maar de Zeelandse aanvaller raakte de bal verkeerd en wipte hem over het doel.

SES - Festilent 1-0
34. Melvin van den Elzen 1-0.
Scheidsrechter: Vereijken
Toeschouwers: 203

Zondag 28/01 om 14:30


V.V. Achates 1 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux