Nieuwsarchief

Laatste nieuws

23/4

6 mei SES - Juliana en Millse mittag

De KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 6 mei a.s. wed... Lees meer »

 
22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
 

SOLIDE SES WINT VAN STERKER FESTILENT

De beladen lokale derby werd op een zonnige dag op de Kogelberg gespeeld. Festilent heeft een goede reeks wedstrijden achter de rug en SES komt nog bij van een domper tegen Achilles Reek van de week ervoor. Toch trok SES aan het langste eind tegen een sterker Festilent. De thuisploeg won een verdedigende partij met 1-0.

Beide teams waren gelijk aan elkaar gewaagd, zoals het ook het geval was in Zeeland (1-1). Vele aanvallen werden opgezet. Aan de kant van Langenboom waren het lange ballen naar de snelle aanvallers Melvin van den Elzen en Niek Nooijen. Festilent maakte gebruik van zijn snelle buitenspelers, Pepijn Schonenberg en Niels van den Brand. Festilent kreeg de bovenhand, maar tegen de verhoudingen in kwam SES na ruim een half uur spelen op voorsprong. Een lange bal van Guus Cuppen viel bij Festilent linksback Jurre Willems, maar hij had moeite met het controleren van de bal. Van den Elzen was alert en ontfutselde de bal van de verdediger en had vrije doorgang naar het doel, 1-0.

In de tweede helft veranderde het spelbeeld nog meer in het voordeel van Festilent. SES gooide zijn spel op solide verdedigingswerk. Meerdere kansen werden gecreëerd door de technische Pepijn Schonenberg die met snelheid naar binnen kwam, maar meerdere keren wisten de onverzettelijke verdedigers van SES Langenboom de inzetten te keren. Zelfs in de laatste minuten kreeg Schonenberg een bal in het vijfmetergebied, maar de Zeelandse aanvaller raakte de bal verkeerd en wipte hem over het doel.

SES - Festilent 1-0
34. Melvin van den Elzen 1-0.
Scheidsrechter: Vereijken
Toeschouwers: 203

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux