Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

Regiofinale schoolvoetbal bij SES

Afgelopen maand hebben zeven- en achtstegroepers van verschillende basisscholen het opgenomen tegen hun leeftijdgenoten van de scholen uit hun omgeving. Acht jongens- en acht meisjesklassen hebben zich geplaatst voor de regiofinales.  

De regiofinales zullen op woensdagmiddag 17 mei bij het sportpark van S.E.S. Langenboom worden gespeeld. De beste schoolklassen uit de omgevingen van Heesch, Geffen, Boxmeer, Mill, Cuijk, Grave, Uden en Oss mogen laten zien of ze naast hun omgeving ook de beste in de regio zijn. 

De regiofinales zullen bestaan uit twee jongens- en twee meisjespoules. Iedere poule zal uit vier teams bestaan en de beste twee daarvan zullen een ronde verder mogen. De poulewinnaars zullen vervolgens spelen tegen de runner-up van de andere poule. De winnaars van deze wedstijden zullen een plek in de finale bemachtigen.

De jongensteams zullen met een elftal spelen en de meisjes met een zevental. 

De wedstrijden zullen om 13.45 uur aanvangen. Om 17.00 uur zullen de finales gespeeld worden en zal zich één jongens- en één meisjesklas tot winnaar van de regiofinales mogen kronen.  Na de finales zal er uiteraard een prijsuitreiking plaatsvinden.

De twee winnaars mogen zich vervolgens nog gaan bewijzen op de districtenfinale van 7 juni. Mochten zij hier ook de finale winnen, mogen ze naar landelijke finale die op 21 juni zal worden gehouden.    

Het belooft een spannende dag in Langenboom te worden met veel voetbalspektakel. Iedereen is uitgenodigd om deze middag bij te wonen. 

Ook onze eigen basisschool 't Stekske is van de partij!! Kom ze aanmoedigen!!!!

 

schoolvoetbal

 

Dinsdag 23/01 om 20.00


Festilent 1 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux