Nieuwsarchief

Laatste nieuws

22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
26/3

6 mei Nieuwe datum Derby en Millse mittag

Update: de KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 18 maa... Lees meer »

 
 

Regiofinale schoolvoetbal bij SES

Afgelopen maand hebben zeven- en achtstegroepers van verschillende basisscholen het opgenomen tegen hun leeftijdgenoten van de scholen uit hun omgeving. Acht jongens- en acht meisjesklassen hebben zich geplaatst voor de regiofinales.  

De regiofinales zullen op woensdagmiddag 17 mei bij het sportpark van S.E.S. Langenboom worden gespeeld. De beste schoolklassen uit de omgevingen van Heesch, Geffen, Boxmeer, Mill, Cuijk, Grave, Uden en Oss mogen laten zien of ze naast hun omgeving ook de beste in de regio zijn. 

De regiofinales zullen bestaan uit twee jongens- en twee meisjespoules. Iedere poule zal uit vier teams bestaan en de beste twee daarvan zullen een ronde verder mogen. De poulewinnaars zullen vervolgens spelen tegen de runner-up van de andere poule. De winnaars van deze wedstijden zullen een plek in de finale bemachtigen.

De jongensteams zullen met een elftal spelen en de meisjes met een zevental. 

De wedstrijden zullen om 13.45 uur aanvangen. Om 17.00 uur zullen de finales gespeeld worden en zal zich één jongens- en één meisjesklas tot winnaar van de regiofinales mogen kronen.  Na de finales zal er uiteraard een prijsuitreiking plaatsvinden.

De twee winnaars mogen zich vervolgens nog gaan bewijzen op de districtenfinale van 7 juni. Mochten zij hier ook de finale winnen, mogen ze naar landelijke finale die op 21 juni zal worden gehouden.    

Het belooft een spannende dag in Langenboom te worden met veel voetbalspektakel. Iedereen is uitgenodigd om deze middag bij te wonen. 

Ook onze eigen basisschool 't Stekske is van de partij!! Kom ze aanmoedigen!!!!

 

schoolvoetbal

 

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Agenda
20/5 zoAfsluitingsfeest
10/6 zoJeugdkampioenendag
22/6 vrF-jes kamp

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux