Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

SES MO17 Kampioen!!

Zaterdagmiddag 20 mei zijn de meisjes van SES MO17 kampioen geworden.

Tegen naaste Concurrent en koploper OSS MO17 werd maar liefst met 3-0 gewonnen. 

Vooraf waren er weinig toeschouwers die deze uitslag hadden voorspeld. Het team uit Oss had de voorafgaande wedstrijden namelijk met grote cijfers gewonnen, en de verwachting was dat het voor SES een hele moeilijke middag zou worden.  Om kampioen te worden, moest er gewonnen worden namelijk.

Niets is echter minder waar. Vanaf het eerste fluitsignaal leverden de SES meiden veel strijd en beleving. Dat resulteerde al na een paar minuten in de eerste grote kans. Een speelster van SES werd in het strafschopgebied gevloerd, en de (terechte) penalty werd benut. 1-0.  Oss kwam daarna knap terug in de wedstrijd, en had het betere van het spel. De verdediging van SES werd hierbij flink onder druk gezet, maar gaf geen krimp. 

Na een half uur spelen was er een uitbraak van de buitenspeler van SES. Haar voorzet werd knap binnengetikt door de spits, en hiermee werd de voorsprong verdubbeld. 2-0. Dit was tevens de ruststand.

Vlak na rust ontstond er een (op het eerste gezicht ernstige) knie-blessure voor een speelster van Oss. hierbij werd het spel zo'n 10 minuten stil gelegd.

De tweede helft speelde zich met name af op het middenveld, zonder dat beide teams hierbij kansen konden creeeren. Ongeveer 15 minuten voor het einde van de wedstrijd was daar wederom een uitbraak van de voorhoede van SES. De voorzet van de zijkant werd hierbij wederom knap ingetikt. 3-0. OSS zette hierna nog wel even aan, maar het was duidelijk dat hierbij het geloof in een goede afloop ontbrak. De Meiden van SES bleven veel strijd leveren tot het laatste fluitsignaal, zodat het kampioensschap het feit was.

mo17kampioen

Zondag 28/01 om 14:30


V.V. Achates 1 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux