Nieuwsarchief

Laatste nieuws

23/4

6 mei SES - Juliana en Millse mittag

De KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 6 mei a.s. wed... Lees meer »

 
22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
 

SES MO17 Kampioen!!

Zaterdagmiddag 20 mei zijn de meisjes van SES MO17 kampioen geworden.

Tegen naaste Concurrent en koploper OSS MO17 werd maar liefst met 3-0 gewonnen. 

Vooraf waren er weinig toeschouwers die deze uitslag hadden voorspeld. Het team uit Oss had de voorafgaande wedstrijden namelijk met grote cijfers gewonnen, en de verwachting was dat het voor SES een hele moeilijke middag zou worden.  Om kampioen te worden, moest er gewonnen worden namelijk.

Niets is echter minder waar. Vanaf het eerste fluitsignaal leverden de SES meiden veel strijd en beleving. Dat resulteerde al na een paar minuten in de eerste grote kans. Een speelster van SES werd in het strafschopgebied gevloerd, en de (terechte) penalty werd benut. 1-0.  Oss kwam daarna knap terug in de wedstrijd, en had het betere van het spel. De verdediging van SES werd hierbij flink onder druk gezet, maar gaf geen krimp. 

Na een half uur spelen was er een uitbraak van de buitenspeler van SES. Haar voorzet werd knap binnengetikt door de spits, en hiermee werd de voorsprong verdubbeld. 2-0. Dit was tevens de ruststand.

Vlak na rust ontstond er een (op het eerste gezicht ernstige) knie-blessure voor een speelster van Oss. hierbij werd het spel zo'n 10 minuten stil gelegd.

De tweede helft speelde zich met name af op het middenveld, zonder dat beide teams hierbij kansen konden creeeren. Ongeveer 15 minuten voor het einde van de wedstrijd was daar wederom een uitbraak van de voorhoede van SES. De voorzet van de zijkant werd hierbij wederom knap ingetikt. 3-0. OSS zette hierna nog wel even aan, maar het was duidelijk dat hierbij het geloof in een goede afloop ontbrak. De Meiden van SES bleven veel strijd leveren tot het laatste fluitsignaal, zodat het kampioensschap het feit was.

mo17kampioen

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux