Nieuwsarchief

Laatste nieuws

10/11

SES JO17-2 (B2) zoekt een voetballiefhebber

Een enthousiaste groep jongens, die graag een potje voetballen op zaterdag, zijn op zoek naar een voetballiefhebber, die hen elke zaterdag kan begeleiden en coachen Op dit moment staat er elke week iemand anders voor de groe... Lees meer »

 
5/11

SES buigt achterstand om

Na een vrij vroeg tegendoelpunt weet SES zich te hervatten en de wedstrijd naar zich toe te trekken. De thuisploeg imponeert echter niet, bezoeker O.K.S.V. krijgt kansen om langszij te komen.   Een eerste goede kans is... Lees meer »

 
31/10

Elfde editie: SES Voetbalquiz

De elfde editie van de SES voetbalquiz staat binnenkort weer op het programma! Volgende week donderdag 9 november zal de eerste ronde van start gaan. Zoals voorgaande jaren zal de quiz weer verspreid zijn over twee donderdaga... Lees meer »

 
29/10

SES haalt uit in derby: 0-5

SES heeft geen spaan heel gelaten van de Millse ploeg, dat totaal niet in de wedstrijd zat. Het werd bij vlagen overlopen door de Langenboomse formatie. Na een stroef begin van beide kanten was de eerste kans voor de bezoeker... Lees meer »

 
22/10

SES komt niet in gevaar

SES trekt overtuigend de overwinning naar zich toe in het duel met SIOL uit Cuijk. De thuisploeg heeft het overwicht en de meeste kansen, de bezoekers worden nauwelijks gevaarlijk.   Scheidsrechter van Uden fluit voor ... Lees meer »

 
20/10

Tribe Boekingen nieuwe bordsponsor SES

er ingang van dit seizoen hebben we Tribe Boekingen als nieuwe bordsponsor van SES mogen verwelkomen. Voor aanvang van de thuiswedstrijd tegen Achilles Reek (0-1 verlies) werden Conny en Ilse Bens op het SES sportpark ontvang... Lees meer »

 
18/10

Vrijwilligersavonden vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober

In het weekend van vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober staan de twee vrijwilligersavonden weer gepland. Op vrijdag is de 'jongeren'-variant georganiseerd en op zaterdag is de avond voor de 'oudere' vrijwilligers onder ons. All... Lees meer »

 
16/10

Scheidsrechter Pol van Boekel was 6 oktober bij SES

Scheidsrechter Pol van Boekel gaf op vrijdag 6 oktober een lezing bij SES Langenboom. De Vrienden van SES hadden hem uitgenodigd om mensen te enthousiasmeren voor het vak van scheidsrechter. Het was een mooie start van de "we... Lees meer »

 
 

SES buigt achterstand om

Na een vrij vroeg tegendoelpunt weet SES zich te hervatten en de wedstrijd naar zich toe te trekken. De thuisploeg imponeert echter niet, bezoeker O.K.S.V. krijgt kansen om langszij te komen.

 

Een eerste goede kans is voor Langenboomse middenvelder Don Straatman, zijn poging belandt naast het doel. Kort daarna reageert O.K.S.V. alert op slordig balverlies. Het is Perr Hidding die hier goed gebruik van maakt en in de omschakeling de bal langs keeper Jon de Klein schuift. 0-1. Wanneer het eerste half uur bijna verlopen is begint SES de druk op te voeren. O.K.S.V. komt nauwelijks meer in balbezit en het is Niek Nooijen die de score gelijk trekt. Hij scoort op aangeven van Sebe van Huisseling. Daarna is het zijn aanvalscompagnon Melvin van de Elzen die direct te score uitbreidt. Een mooie lob in de diepte neemt hij op snelheid mee en op zijn beurt wipt hij de bal over uitgekomen keeper Arno Toonen.

 

In de tweede helft zijn er kansen voor beide ploegen. De kopbal van van den Elzen wordt van de lijn gehaald ook de rebound wordt gekeerd. Aan de andere kant komt Erwin van Summeren centimeters tekort om de bal binnen te koppen. Invaller Justin van Heumen duikt ook plots op voor het Langenboomse doel, maar schiet naast. Mede door knappe reddingen van keeper Toonen blijft de uitkomst van deze wedstrijd nog lang onzeker. Bij het laatste fluitsignaal is SES de winnaar, dat het aan hun stand verplicht was. O.K.S.V. blijft de hekkensluiter in klasse 4G.

 

SES – O.K.S.V. 2-1 (2-1)

11. Perr Hidding 0-1, 24. Niek Nooijen 1-1, 33. Melvin van den Elzen 2-1.

Toeschouwers: 112

Scheidsrechter: Selten

Zondag 19/11 om 14:30


Heijen 1 - SES 1

Stand SES 1
Constantia 17 - 19
Herpinia 17 - 17
SDDL 17 - 15
Ulysses 17 - 15
SES 17 - 13
V.V. Achates 17 - 13
Juliana Mill 17 - 12
Achilles Reek 17-10
SV Milsbeek 17-10
SIOL 17-5
HBV 17-5
DSV 17-4
Heijen 17-2
O.K.S.V. 17-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux