Nieuwsarchief

Laatste nieuws

16/9

BEKER VOORBIJ VOOR SES

Het ging om doelsaldo in de laatste bekerronde voor SES en vv Ravenstein. Met één doelpunt voorsprong had SES Langenboom de beste uitgangspositie. Het beloofde een aanvallende wedstrijd voor SES te worden, waarb... Lees meer »

 
10/9

Stem mee! Rabobank clubkas campagne van start

Sinds vandaag (10 september t/m 28 september) kunnen Rabobank leden weer stemmen voor de clubkas campagne. Ieder Rabobank lid mag 5 stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 stemmen op hetzelfde 'project'. Hoe meer stemmen SES k... Lees meer »

 
9/9

SES VERSPEELT VOORSPRONG TEGEN RAVENSTEIN

In de bekerpoule van SES, Ravenstein, SCV en VCO is het na dit weekend spannend geworden. Door de winst van het team uit Velp en het gelijkspel op de Kogelberg wordt het volgende week beslissend. In de eerste helft nam SES me... Lees meer »

 
2/9

SES WALST OVER MACHTELOOS VCO

De eerste bekerwedstrijd voor SES is moeiteloos verlopen. Het klasse verschil tussen de ploegen uit Langenboom en 't Oventje was duidelijk zichtbaar. Op een zonnige warme dag won SES Langenboom met 0-7 door doelpunten van aan... Lees meer »

 
13/8

SES kleding verkoop kantine

Op woensdag 22 augustus komt Bento uit Schaijk weer naar de kantine. Op deze avond kun je de laatste (SES) collectie bekijken en evt. kopen. Indien de kleding niet voorradig is, wordt deze binnen twee weken geleverd.&nbs... Lees meer »

 
11/8

Vrienden van SES draagt bij aan AED cursus en jeugddoeltjes

Via de inleg van alle leden van de Vrienden van SES hebben de vrienden twee projecten gerealiseerd.AED cursusDe Vrienden van SES bekostigen een AED cursus van 2 avonden. De cursus wordt gehouden op 24 september en 1 oktober v... Lees meer »

 
10/8

Voor alle SES Jeugdleden: Zaterdag 25 augustus Voetbalparty!

Op zaterdag 25 augustus vanaf 11.30 uur organiseert de Vrienden van SES een Voetbalparty! Voor alle jeugdleden van SES. Het voetbalveld bij SES wordt omgetoverd tot een ware oase van voetbalspellen: Voetvolley, Opla... Lees meer »

 
22/7

Indeling lagere elftallen

De indeling voor de lagere elftallen seizoen 2018/19 is bekend. Zie: Indeling lagere elftallen... Lees meer »

 
 

SES morst punten in modderig Ottersum

De winter heeft zijn littekens achtergelaten in het veld van Achates. Het waterige weer maakte het veld los en drasserig. Toch werd de wedstrijd tussen de Langenboomse en Ottersumse ploegen gespeeld. De eerste van de tweede seizoenshelft. Achates trok met tien man aan het langste eind. SES haalde niet alles uit de wedstrijd en verliest met 2-1.
 
SES begint sterk aan de wedstrijd. De eerste grote kans van de wedstrijd komt van Langenboomse kant. Al in de tweede minuut bereikt Melvin van den Elzen de spits Joey Voermans die direct de bal richting doel schoot. Zijn inzet ging buiten bereik van de doelman over. De wedstrijd komt later in de eerste helft meer in balans, maar Langenboom nog steeds met de grootste kansen. Alertheid ontbteekt bij de SES-defensie en de 1-0 door aanvaller Talen Sarkouk is een feit. De voorsprong van Achates geeft hen het overwicht in dede wedstrijd. De scheidsrechter moet meerdere keren fluiten voor overtredingen en grijpt vooral naar zijn kaarten voor de spelers die het niet met hem eens zijn. Zo krijgt Don Straatman aan Langenboomse kant een gele kaart voor praten. Voor een overtreding krijgt Jos Hendrix ook een kaart en vervolgens direct zijn tweede voor protesteren. Vlak voor het einde van de tweede helft staat Achates daardoor met tien man.
 
Door de rode kaart brengt Ottersum verandering in de aanval. Ze gaan met twee spitsen spelen en zakken in om hun voorsprong veilig te stellen. Miscommunicatie in de verdediging van SES zorgt voor onduidelijkheid. De bal wordt half weggewerkt en valt voor de voeten van Paul Toonen. Gemakkelijk schuift hij hem voorbij de verschalkte Jon de Klein, 2-0.  In een rommelige aanval krijgt Niek Nooijen de bal panklaar voor invaller Steef Hendriks. De jonge aanvallende middenvelder tikt de bal van dichtbij binnen. SES blijft druk zetten, maar komt niet meer op gelijke hoogte. Een belangrijke pot voor de middenmoot eindigt in het voordeel van Achates, 2-1

Zondag 23/09 om 14.30


Fc Uden 1 - SES 1

Agenda
Momenteel geen agenda items.

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux