Nieuwsarchief

Laatste nieuws

18/3

Tussenstand Sjoelen is Gaaf

Afgelopen donderdag is er fanatiek geschoven met de sjoelschijven met hieronder de tussenstand. Komende donderdag 22 maart zal de strijd verder gaan en zullen we zien wie de nieuwe Sjoelkoning- of Sjoelkoningin van ... Lees meer »

 
14/3

Derby en Millse mittag afgelast

Update: wedstrijd en Millse mittag afgelast!! Millse mittag verhuist mee naar nieuwe datum.   Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 18 maart a.s. wederom de Millse Mittag op het programma staan. De de... Lees meer »

 
14/3

AED en EHBO cursus

AED en EHBO cursus bij SES De vrienden van SES hebben tijdens de ledenvergadering budget vrijgemaakt om een AED en EHBOcursus te laten verzorgen. De cursus zal 2 a 3 avonden duren en wordt gehouden in de kantine van SES.Iede... Lees meer »

 
11/3

DOELPUNTRIJKE PUNTENVERDELING IN OVERLANGEL

Na vele afgelastingen konden de teams uit Overlangel en Langenboom weer aantreden. De neutrale kijker heeft kunnen genieten van hongerige spelers die lang hebben moeten wachten om weer eens een competitiewedstrijd te spelen. ... Lees meer »

 
25/2

Nieuwe Aftrap online

De nieuwste Aftrap van dit seizoen, nummer 2, staat online. Deze editie staat in het teken van 40 jaar vrouwenvoetbal. Hij is hier te downloaden... Lees meer »

 
22/2

Damestrainer gezocht voor seizoen 18/19!

... Lees meer »

 
19/2

Vrienden van SES ledenvergadering 2018

Op maandag 19 februarii om 20.00 uur heeft de Vrienden van SES haar ledenvergadering georganiseerd. Tijdens deze ledenvergadering hebben 5 leden gestemd op projecten waar de Vrienden van SES zich voor in zal zetten. Uit de s... Lees meer »

 
18/2

Kaartfestijn voor Ulysses

Matig voetbal tekende de wedstrijd die vandaag gespeeld is tussen SES 1 en Ulysses 1. Veel balverlies en persoonlijke fouten van beide teams zorgen voor veel onrust in het veld. Het lijkt of de carnaval nog niet uit de benen ... Lees meer »

 
 

SES morst punten in modderig Ottersum

De winter heeft zijn littekens achtergelaten in het veld van Achates. Het waterige weer maakte het veld los en drasserig. Toch werd de wedstrijd tussen de Langenboomse en Ottersumse ploegen gespeeld. De eerste van de tweede seizoenshelft. Achates trok met tien man aan het langste eind. SES haalde niet alles uit de wedstrijd en verliest met 2-1.
 
SES begint sterk aan de wedstrijd. De eerste grote kans van de wedstrijd komt van Langenboomse kant. Al in de tweede minuut bereikt Melvin van den Elzen de spits Joey Voermans die direct de bal richting doel schoot. Zijn inzet ging buiten bereik van de doelman over. De wedstrijd komt later in de eerste helft meer in balans, maar Langenboom nog steeds met de grootste kansen. Alertheid ontbteekt bij de SES-defensie en de 1-0 door aanvaller Talen Sarkouk is een feit. De voorsprong van Achates geeft hen het overwicht in dede wedstrijd. De scheidsrechter moet meerdere keren fluiten voor overtredingen en grijpt vooral naar zijn kaarten voor de spelers die het niet met hem eens zijn. Zo krijgt Don Straatman aan Langenboomse kant een gele kaart voor praten. Voor een overtreding krijgt Jos Hendrix ook een kaart en vervolgens direct zijn tweede voor protesteren. Vlak voor het einde van de tweede helft staat Achates daardoor met tien man.
 
Door de rode kaart brengt Ottersum verandering in de aanval. Ze gaan met twee spitsen spelen en zakken in om hun voorsprong veilig te stellen. Miscommunicatie in de verdediging van SES zorgt voor onduidelijkheid. De bal wordt half weggewerkt en valt voor de voeten van Paul Toonen. Gemakkelijk schuift hij hem voorbij de verschalkte Jon de Klein, 2-0.  In een rommelige aanval krijgt Niek Nooijen de bal panklaar voor invaller Steef Hendriks. De jonge aanvallende middenvelder tikt de bal van dichtbij binnen. SES blijft druk zetten, maar komt niet meer op gelijke hoogte. Een belangrijke pot voor de middenmoot eindigt in het voordeel van Achates, 2-1

Zondag 25/03 om 14:30


SIOL 1 - SES 1

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux