Nieuwsarchief

Laatste nieuws

18/3

Tussenstand Sjoelen is Gaaf

Afgelopen donderdag is er fanatiek geschoven met de sjoelschijven met hieronder de tussenstand. Komende donderdag 22 maart zal de strijd verder gaan en zullen we zien wie de nieuwe Sjoelkoning- of Sjoelkoningin van ... Lees meer »

 
14/3

Derby en Millse mittag afgelast

Update: wedstrijd en Millse mittag afgelast!! Millse mittag verhuist mee naar nieuwe datum.   Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 18 maart a.s. wederom de Millse Mittag op het programma staan. De de... Lees meer »

 
14/3

AED en EHBO cursus

AED en EHBO cursus bij SES De vrienden van SES hebben tijdens de ledenvergadering budget vrijgemaakt om een AED en EHBOcursus te laten verzorgen. De cursus zal 2 a 3 avonden duren en wordt gehouden in de kantine van SES.Iede... Lees meer »

 
11/3

DOELPUNTRIJKE PUNTENVERDELING IN OVERLANGEL

Na vele afgelastingen konden de teams uit Overlangel en Langenboom weer aantreden. De neutrale kijker heeft kunnen genieten van hongerige spelers die lang hebben moeten wachten om weer eens een competitiewedstrijd te spelen. ... Lees meer »

 
25/2

Nieuwe Aftrap online

De nieuwste Aftrap van dit seizoen, nummer 2, staat online. Deze editie staat in het teken van 40 jaar vrouwenvoetbal. Hij is hier te downloaden... Lees meer »

 
22/2

Damestrainer gezocht voor seizoen 18/19!

... Lees meer »

 
19/2

Vrienden van SES ledenvergadering 2018

Op maandag 19 februarii om 20.00 uur heeft de Vrienden van SES haar ledenvergadering georganiseerd. Tijdens deze ledenvergadering hebben 5 leden gestemd op projecten waar de Vrienden van SES zich voor in zal zetten. Uit de s... Lees meer »

 
18/2

Kaartfestijn voor Ulysses

Matig voetbal tekende de wedstrijd die vandaag gespeeld is tussen SES 1 en Ulysses 1. Veel balverlies en persoonlijke fouten van beide teams zorgen voor veel onrust in het veld. Het lijkt of de carnaval nog niet uit de benen ... Lees meer »

 
 

Kaartfestijn voor Ulysses

Matig voetbal tekende de wedstrijd die vandaag gespeeld is tussen SES 1 en Ulysses 1. Veel balverlies en persoonlijke fouten van beide teams zorgen voor veel onrust in het veld. Het lijkt of de carnaval nog niet uit de benen is.

Nadat beide teams wakker blijken te zijn is er de eerste kans voor Ulysses. Een corner, die laag wordt voorgegeven, wordt gemist door 3 spelers van SES. De spits, Willem Brouwer denkt gebruik te maken van deze kans, maar raakt de bal verkeerd en schiet hem over de grond in de handen van Jon de Klein. Het lange-ballen-voetbal gaat verder. Er ontstaan een aantal kansjes voor beide ploegen. Melvin van de Elzen test de keeper meerdere keren maar weet het net niet te vinden. De verre inworp van Yunasa Jarju zorgt voor de grootste kans van de eerste helft. Zo bezorgde de nummer 7 van Ulysses de bal aan de rand van het strafschopgebied. Hier stond aanvaller Paul van Lith. Hij draaide zich vrij van zijn directe tegenstander en schoot op doel. De inzet belandde op de lat. De meeste kansen zijn voor SES, zo ook de laatste kans voor rust. Guus Cuppen legt de bal breed op Niek Nooien die het overzicht behoudt en de bal op het hoofd van Gijs Bens legt. Echter wordt het net weer niet gevonden en de bal vliegt rakelings langs het doel.

Het spelverloop van de eerste helft zie je terug in de tweede helft. De bal is vrijwel alleen maar op het middenveld. Her en der zijn er een aantal doelpogingen. Beide teams willen een doelpunt forceren. Er wordt hard gespeeld door Ulysses. 4 Gele kaarten in 15 minuten is daarvan het bewijs. Voetballend kunnen ze het niet winnen van SES. Het beslissende doelpunt valt echter niet. Beide teams waren niet sterk genoeg om de wedstrijd naar zich toe te trekken.

Zondag 25/03 om 14:30


SIOL 1 - SES 1

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux