Nieuwsarchief

Laatste nieuws

16/9

BEKER VOORBIJ VOOR SES

Het ging om doelsaldo in de laatste bekerronde voor SES en vv Ravenstein. Met één doelpunt voorsprong had SES Langenboom de beste uitgangspositie. Het beloofde een aanvallende wedstrijd voor SES te worden, waarb... Lees meer »

 
10/9

Stem mee! Rabobank clubkas campagne van start

Sinds vandaag (10 september t/m 28 september) kunnen Rabobank leden weer stemmen voor de clubkas campagne. Ieder Rabobank lid mag 5 stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 stemmen op hetzelfde 'project'. Hoe meer stemmen SES k... Lees meer »

 
9/9

SES VERSPEELT VOORSPRONG TEGEN RAVENSTEIN

In de bekerpoule van SES, Ravenstein, SCV en VCO is het na dit weekend spannend geworden. Door de winst van het team uit Velp en het gelijkspel op de Kogelberg wordt het volgende week beslissend. In de eerste helft nam SES me... Lees meer »

 
2/9

SES WALST OVER MACHTELOOS VCO

De eerste bekerwedstrijd voor SES is moeiteloos verlopen. Het klasse verschil tussen de ploegen uit Langenboom en 't Oventje was duidelijk zichtbaar. Op een zonnige warme dag won SES Langenboom met 0-7 door doelpunten van aan... Lees meer »

 
13/8

SES kleding verkoop kantine

Op woensdag 22 augustus komt Bento uit Schaijk weer naar de kantine. Op deze avond kun je de laatste (SES) collectie bekijken en evt. kopen. Indien de kleding niet voorradig is, wordt deze binnen twee weken geleverd.&nbs... Lees meer »

 
11/8

Vrienden van SES draagt bij aan AED cursus en jeugddoeltjes

Via de inleg van alle leden van de Vrienden van SES hebben de vrienden twee projecten gerealiseerd.AED cursusDe Vrienden van SES bekostigen een AED cursus van 2 avonden. De cursus wordt gehouden op 24 september en 1 oktober v... Lees meer »

 
10/8

Voor alle SES Jeugdleden: Zaterdag 25 augustus Voetbalparty!

Op zaterdag 25 augustus vanaf 11.30 uur organiseert de Vrienden van SES een Voetbalparty! Voor alle jeugdleden van SES. Het voetbalveld bij SES wordt omgetoverd tot een ware oase van voetbalspellen: Voetvolley, Opla... Lees meer »

 
22/7

Indeling lagere elftallen

De indeling voor de lagere elftallen seizoen 2018/19 is bekend. Zie: Indeling lagere elftallen... Lees meer »

 
 

SES wordt verrast op Cuijkse kunstgras

In een doelpuntrijke uitwedstrijd laat de Langenboomse formatie zich verrassen door thuisclub SIOL. SIOL speelt fysiek doch technisch en weet zo binnen een half uur op 3-0 te komen. SES lijkt zich heel even te herpakken, maar het is slechts schijn. Eindstand 6-1.

 

Na een rustig eerste kwartier krijgt SIOL een corner die bij de 2e paal belandt. Daar is het Chamlal Loufti die de bal in tweede instantie over alles en iedereen heen lobt en in de verre hoek het net vindt. 1-0. Nog geen minuut later schat Langenboomse doelman Jon de Klein een hoge cross pass slecht in. De stuit is hoog, de Klein is ver uit zijn doel en gaat onder de bal door. Djavano Amanupunnjo neemt de bal mee en schuift eenvoudig binnen. Kort daarna doet SES iets terug, maar de kopbal van Melvin van den Elzen wordt op de lijn gepakt door keeper Dylan Janssen. De bezoekers krijgen direct daarna het deksel op de neus. Een hoge bal wordt opnieuw slecht ingeschat. Verdediger Jari Lukassen gaat het kopduel aan, maar mist de bal en komt lelijk ten val. Amanupunnjo profiteert en passeert keeper de Klein. 3-0 ruststand en SES lijkt een zware middag tegemoet te gaan.

 

In de rust wisselt Ton Berens aanvallend voor SES en dat resulteert direct in een doelpunt. Invaller Niek Nooijen laat goed lopen en Tijn Cuppen kan hoog binnenschieten. Lang heeft SES niet om te geloven dat het nog een wedstrijd wordt. De Klein werkt een bal hoog weg, welke direct wordt opgepakt door Fynn Versteeg. Behendig speelt hij de verdedigers uit en rondt af in de linker bovenhoek. Na een uur is het wéér Amanupunnjo die de bal strak meekrijgt en aansluitend twee mannen passeert. Hij weet voor de derde keer te scoren. SES probeert te blijven voetballen en op te bouwen, maar SIOL troeft ze af door overal kort op de man te zitten en wint meer duels. Na 75 minuten volgt de afsluitende treffer. Daniël Ilic is op snelheid en niet af te stoppen. De Klein heeft geen antwoord op zijn sleepbeweging en de weg is vrij voor Ilic. Voor Langenboom is het een middag om snel te vergeten.

 

SIOL – SES 6-1 (3-0)

16. Chamlal Loufti 1-0, 17. Djavano Amanupunnjo 2-0, 24. Djavano Amanupunnjo 3-0, 48. Tijn Cuppen 3-1, 51. Fynn Versteeg 4-1, 62. Djavano Amanupunnjo 5-1, 75. Daniël Ilic 6-1.

Scheidsrechter: L. Pooth

Toeschouwers: 166

 

Zondag 23/09 om 14.30


Fc Uden 1 - SES 1

Agenda
Momenteel geen agenda items.

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux