Nieuwsarchief

Laatste nieuws

22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
26/3

6 mei Nieuwe datum Derby en Millse mittag

Update: de KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 18 maa... Lees meer »

 
 

SES wordt verrast op Cuijkse kunstgras

In een doelpuntrijke uitwedstrijd laat de Langenboomse formatie zich verrassen door thuisclub SIOL. SIOL speelt fysiek doch technisch en weet zo binnen een half uur op 3-0 te komen. SES lijkt zich heel even te herpakken, maar het is slechts schijn. Eindstand 6-1.

 

Na een rustig eerste kwartier krijgt SIOL een corner die bij de 2e paal belandt. Daar is het Chamlal Loufti die de bal in tweede instantie over alles en iedereen heen lobt en in de verre hoek het net vindt. 1-0. Nog geen minuut later schat Langenboomse doelman Jon de Klein een hoge cross pass slecht in. De stuit is hoog, de Klein is ver uit zijn doel en gaat onder de bal door. Djavano Amanupunnjo neemt de bal mee en schuift eenvoudig binnen. Kort daarna doet SES iets terug, maar de kopbal van Melvin van den Elzen wordt op de lijn gepakt door keeper Dylan Janssen. De bezoekers krijgen direct daarna het deksel op de neus. Een hoge bal wordt opnieuw slecht ingeschat. Verdediger Jari Lukassen gaat het kopduel aan, maar mist de bal en komt lelijk ten val. Amanupunnjo profiteert en passeert keeper de Klein. 3-0 ruststand en SES lijkt een zware middag tegemoet te gaan.

 

In de rust wisselt Ton Berens aanvallend voor SES en dat resulteert direct in een doelpunt. Invaller Niek Nooijen laat goed lopen en Tijn Cuppen kan hoog binnenschieten. Lang heeft SES niet om te geloven dat het nog een wedstrijd wordt. De Klein werkt een bal hoog weg, welke direct wordt opgepakt door Fynn Versteeg. Behendig speelt hij de verdedigers uit en rondt af in de linker bovenhoek. Na een uur is het wéér Amanupunnjo die de bal strak meekrijgt en aansluitend twee mannen passeert. Hij weet voor de derde keer te scoren. SES probeert te blijven voetballen en op te bouwen, maar SIOL troeft ze af door overal kort op de man te zitten en wint meer duels. Na 75 minuten volgt de afsluitende treffer. Daniël Ilic is op snelheid en niet af te stoppen. De Klein heeft geen antwoord op zijn sleepbeweging en de weg is vrij voor Ilic. Voor Langenboom is het een middag om snel te vergeten.

 

SIOL – SES 6-1 (3-0)

16. Chamlal Loufti 1-0, 17. Djavano Amanupunnjo 2-0, 24. Djavano Amanupunnjo 3-0, 48. Tijn Cuppen 3-1, 51. Fynn Versteeg 4-1, 62. Djavano Amanupunnjo 5-1, 75. Daniël Ilic 6-1.

Scheidsrechter: L. Pooth

Toeschouwers: 166

 

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Agenda
20/5 zoAfsluitingsfeest
10/6 zoJeugdkampioenendag
22/6 vrF-jes kamp

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux