Nieuwsarchief

Laatste nieuws

16/9

BEKER VOORBIJ VOOR SES

Het ging om doelsaldo in de laatste bekerronde voor SES en vv Ravenstein. Met één doelpunt voorsprong had SES Langenboom de beste uitgangspositie. Het beloofde een aanvallende wedstrijd voor SES te worden, waarb... Lees meer »

 
10/9

Stem mee! Rabobank clubkas campagne van start

Sinds vandaag (10 september t/m 28 september) kunnen Rabobank leden weer stemmen voor de clubkas campagne. Ieder Rabobank lid mag 5 stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 stemmen op hetzelfde 'project'. Hoe meer stemmen SES k... Lees meer »

 
9/9

SES VERSPEELT VOORSPRONG TEGEN RAVENSTEIN

In de bekerpoule van SES, Ravenstein, SCV en VCO is het na dit weekend spannend geworden. Door de winst van het team uit Velp en het gelijkspel op de Kogelberg wordt het volgende week beslissend. In de eerste helft nam SES me... Lees meer »

 
2/9

SES WALST OVER MACHTELOOS VCO

De eerste bekerwedstrijd voor SES is moeiteloos verlopen. Het klasse verschil tussen de ploegen uit Langenboom en 't Oventje was duidelijk zichtbaar. Op een zonnige warme dag won SES Langenboom met 0-7 door doelpunten van aan... Lees meer »

 
13/8

SES kleding verkoop kantine

Op woensdag 22 augustus komt Bento uit Schaijk weer naar de kantine. Op deze avond kun je de laatste (SES) collectie bekijken en evt. kopen. Indien de kleding niet voorradig is, wordt deze binnen twee weken geleverd.&nbs... Lees meer »

 
11/8

Vrienden van SES draagt bij aan AED cursus en jeugddoeltjes

Via de inleg van alle leden van de Vrienden van SES hebben de vrienden twee projecten gerealiseerd.AED cursusDe Vrienden van SES bekostigen een AED cursus van 2 avonden. De cursus wordt gehouden op 24 september en 1 oktober v... Lees meer »

 
10/8

Voor alle SES Jeugdleden: Zaterdag 25 augustus Voetbalparty!

Op zaterdag 25 augustus vanaf 11.30 uur organiseert de Vrienden van SES een Voetbalparty! Voor alle jeugdleden van SES. Het voetbalveld bij SES wordt omgetoverd tot een ware oase van voetbalspellen: Voetvolley, Opla... Lees meer »

 
22/7

Indeling lagere elftallen

De indeling voor de lagere elftallen seizoen 2018/19 is bekend. Zie: Indeling lagere elftallen... Lees meer »

 
 

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doelpunt. Rik Kremers verovert de bal, speelt hem naar Tijn Cuppen die door een individuele actie, Gijs Bens 1 op 1 zet met de keeper. De nummer 9 plaatst de bal langs de keeper, op het doel. Melvin zorgt voor de zekerheid en tikt de bal in de goal.

SES houdt het overzicht en voetbalt stukken beter dan afgelopen week. Er wordt vooruit druk gezet. Heijen komt er niet aan te pas in de eerste helft. De 2e goal wordt gemaakt door Gijs Bens. Tim Cuppen neemt een snelle vrije trap vanaf de middenlijn en zet Gijs Bens scherp voor de goal. Weer weet hij de bal naast de keeper te schieten en vindt dit keer zelf het net.

In de tweede helft is SES weer sterk. De snelle omschakeling van de verdediging naar de aanval van SES zorgt voor een aantal flinke kansen. Zo wordt de derde goal opgezet door Wout van Lanen. Hij geeft een lange bal op Melvin van den Elzen. De nummer 20 kopt de bal kundig over zijn directe tegenstander heen, versnelt naar de goal, houdt het overzicht en legt de bal breed voor de voeten van Gijs. Hij tikt de bal in de goal. De twee spitsen weten elkaar goed te vinden.

De laatste 15 minuten probeert Heijen nog wat terug te doen. Er worden wat kansjes gecreëerd. Maar door snelle omschakelingen blijft SES gevaarlijk. Zo wordt de bal verovert door de net gewisselde Jasper Nooijen. Hij geeft een splijtende pass op Gijs Bens, die na een schijnbeweging zijn tegenstander naast hem laat liggen. Hij omzeilt de keeper en schiet zijn derde doelpunt van de wedstrijd in de goal.

SES - Heijen 4-0

12 Melvin van den Elzen 1-0, 33 Gijs Bens 2-0, 67 Gijs Bens 3-0, 78 Gijs Bens 4-0.

Scheidsrechter: S. Claassen

Toeschouwers: 167

Zondag 23/09 om 14.30


Fc Uden 1 - SES 1

Agenda
Momenteel geen agenda items.

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux