Nieuwsarchief

Laatste nieuws

22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
26/3

6 mei Nieuwe datum Derby en Millse mittag

Update: de KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 18 maa... Lees meer »

 
 

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doelpunt. Rik Kremers verovert de bal, speelt hem naar Tijn Cuppen die door een individuele actie, Gijs Bens 1 op 1 zet met de keeper. De nummer 9 plaatst de bal langs de keeper, op het doel. Melvin zorgt voor de zekerheid en tikt de bal in de goal.

SES houdt het overzicht en voetbalt stukken beter dan afgelopen week. Er wordt vooruit druk gezet. Heijen komt er niet aan te pas in de eerste helft. De 2e goal wordt gemaakt door Gijs Bens. Tim Cuppen neemt een snelle vrije trap vanaf de middenlijn en zet Gijs Bens scherp voor de goal. Weer weet hij de bal naast de keeper te schieten en vindt dit keer zelf het net.

In de tweede helft is SES weer sterk. De snelle omschakeling van de verdediging naar de aanval van SES zorgt voor een aantal flinke kansen. Zo wordt de derde goal opgezet door Wout van Lanen. Hij geeft een lange bal op Melvin van den Elzen. De nummer 20 kopt de bal kundig over zijn directe tegenstander heen, versnelt naar de goal, houdt het overzicht en legt de bal breed voor de voeten van Gijs. Hij tikt de bal in de goal. De twee spitsen weten elkaar goed te vinden.

De laatste 15 minuten probeert Heijen nog wat terug te doen. Er worden wat kansjes gecreëerd. Maar door snelle omschakelingen blijft SES gevaarlijk. Zo wordt de bal verovert door de net gewisselde Jasper Nooijen. Hij geeft een splijtende pass op Gijs Bens, die na een schijnbeweging zijn tegenstander naast hem laat liggen. Hij omzeilt de keeper en schiet zijn derde doelpunt van de wedstrijd in de goal.

SES - Heijen 4-0

12 Melvin van den Elzen 1-0, 33 Gijs Bens 2-0, 67 Gijs Bens 3-0, 78 Gijs Bens 4-0.

Scheidsrechter: S. Claassen

Toeschouwers: 167

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Agenda
20/5 zoAfsluitingsfeest
10/6 zoJeugdkampioenendag
22/6 vrF-jes kamp

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux